• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Kedves hangján részletesen tájékoztatott mindenről.
  • Megközelítés:

    Bikás park környékén lévő panel, nem volt nagy kihívás odatalálni.
  • Helyszín:

    Felújított tízemeletes, az alsóbb szintek egyikén. Tisztaság, rend feltűnő. Zavaromban a tusfürdőválasztékkal nem nagyon tudtam foglalkozni, nem tudnám felidézni:)
  • Lány külseje:

    Gyönyörű, fiatal, lélegzetelállító, egyedi szépség. A képeken természetesen őt láthatjuk, és tudom, hogy közhely, de élőben még szebb. Illatosan, frissen fürödve fogad. Puszi, ölelés. Megismer, ami büszkeséggel tölt el, pedig rég jártam nála. Ruházatát meg nem mondom... Szépséges, fehér fogsor. Cickók turbózva, pedig előzőleg is méretesek voltak. Szomorú, hogy még nincs róla kép ruha nélkül, reméljük, lesz, de kettővel több ok arra, hogy meglátogassa az ember. Sima, hibátlan bőr. A képeken talán nem látszik, de legalábbis nem feltűnő, de alkarján kis tetkó, nekem tetszik.
  • Action:

    Átbeszéljük mégegyszer a lehetőségeket. Fürdés után visszatérek. Zavarban vagyok, amit Hanna könnyedén felold. Simogat, hanyatt fektet, kényeztetni kezd. De előbb én szeretném a gyönyörű melleit. Csókolom, nyalom a bimbóit, ő kedvesen mosolyog, simogat, remélem, tényleg élvezi! Formás fenekét fogom, gyengén rámakolok. Majd hanyatt fektet, és kezdődik a sokak által megénekelt francialecke. VSZ szabad Nála, gyönyörű ajkait látva kihagyhatatlannak tartom, élek a lehetőséggel. Annyit kér, hogy szóljak, amikor érkezem. Lágyan, cuppogva, valóban bő nyállal kezdi. Nagyon felhúzott, kérésemre kezés elveszi, lassít, csak a végét nyalogatja. Közben szépséges haját simítom. Szemembe néz, ismét megállást kérek tőle. Hamarosan feladom, érzem, hogy nincs esélyem Hannával szemben, szólok neki. Ami most jön, az valami hatalmas, és tényleg egyedi. Csak a makkom van a szájában, mellyel erős vákuumot képez, a tövét szorosan marokra fogja, és erőből a szájába ver. Közben erősen, de még a fájdalom küszöbén innen hátrafelé túlhúzza a fitymát, és úgy tartja, pont a kilövés pillanatai alatt... Nem emlékszem pontosan, de gyanítom, hogy ordítottam. Bent tart, amíg lenyugszom. Pár percig megmozdulni nem bírok, nemhogy megszólalni. Hanna közben kiöblíti a száját (mennyiségre volt mit), visszajön, odabújik. Engem is tisztálkodni küld. Gyors zuhi, visszatérek. Beszélgetünk az élet nagy dolgairól. Időben nem tudom, hol járunk, de nekifutunk a következő körnek. Egy kevés bemelegítő franciát kérek tőle, de bele szeretnék hatolni. Kérdezi, hogy szeretném. Gumit pattint rám. Hanyatt fekszik, cickóit oldalról fogja, húsos puncijába rakom óvatosan, érzem, ahogy egyre inkább belekeményedek, bimbói mellkasomhoz érnek, ami külön izgat. Átölel, átölelem. Kicsit csináljuk így, és nagyon jó, de valahogy nincs meg a harmónia, pózt váltunk. Én fekszem hanyatt, nyeregbe pattan. Gyors tempót diktál, nem akarok még elmenni, megállítom - én hülye. Sajnos átesem a holtponton, és nem bírok mégegyszer elélvezni puncija szorítása ellenére sem:(
    Kis pihi, és bár az időből majdnem kifutunk, egy gyors pancsolást még megenged a Hölgy.
  • Elszámolás:

    Előre lerakom a megbeszélt rózsaszálakat. Bőségesen megéri, ennél sokkal többet is.
  • Összkép:

    Hamvas szépség. Foglalkozik veled, nagyon kedves. Technikája is egyedülálló. Vigyázzunk rá, nagy kincs!
Happy Massage