• Wanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már régi ismerősök vagyunk,az egyeztetés gyorsan ment.A tervezett találkozó előtti napon privát levelezésben jeleztem Wandának,hogy másnap megkeresném.Rövid időn belül jött a válasz a lehetséges időpontok megadásával,valamint jelezte,hogy telefonon hívhatom.Rövid időn belül kiválasztottuk a megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Vidéki lakos vagyok.Mindig vonattal utazom fel a fővárosba.A végállomás:a Nyugati Pályaudvar.A találkahely a Nyugati Pályaudvar környékén van.Számomra nem lehet ennél ideálisabb helyen:)
  • Helyszín:

    Lift van.A lakás teljesen felújított.Hosszú folyosón keresztül vezet az út Wanda szobájába.
    Nagyon hangulatos kis szoba.A szobában tatami,kis asztal+szék található.Sok-sok mécses,amik kellemes hangulatot teremtettek.Nyugtató zene szólt.
    Majd megjelenik Lili cica,alaposan körbeszimatol,ahogyan azt a korábbiakban is tette.Különösen a levetett cipőről,és a cipőben levő zokniról vesz alapos szagmintát.Hoztam Lilinek egy kis gumilabdát,aminek szemmel láthatóan megörült.Majd a gumilabdával együtt távozott.
    Megkapom a henger formára előkészített törölközőt,majd irány a fürdőszoba.A fürdőszoba is luxus kivitelű.Sarokkád csúszásgátlóval,száraz kilépővel,mosdókagyló,WC,mosógép.Számtalan tusfürdő közül lehet választani.
  • Lány külseje:

    Wanda gyönyörű,mint a képeken.( A "túlsó oldalon" több kép található.) Kedves,mosolygós,tündérszép arc,csábító zöld szemek,Szép ívű,csókra hívogató száj.Selymes,krémszerű bőr,tökéletes alak,szexi popsi,formás lábak.És.....azok a keblek fantasztikusak:)))Kedvessége,csodálatos kisugárzása csak fokozza az élményt.:)
  • Erotikus masszázs:

    Elhelyezkedtem a tatamin,közben a ruha lekerült Wandáról,csak egy kis tanga maradt rajta.
    Talpmasszázzsal kezdett,majd az egész testem gondosan végig masszírozta.Bokám,vádlim,térdem,combom,majd a hátam,vállam,nyakam,fejem következett.
    Egy lazító,relaxáló masszázst kaptam.A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget gondosan letörölgette.A finom érintések,cirógatások,benyúlások kellemes,bizsergő érzést váltottak ki bennem.
    Közben beszélgettünk különböző témákról.Wanda nagyon kellemes beszélgető partner.
  • Levezetés:

    Majd megkért,hogy forduljak meg.Mellém ült,és elkezdte a kényeztetést.Olajat csorgatott a velem egykorúra,majd le-fel irányú mozgással finoman simogatta azt.A kényeztetésből nem maradt ki a zacsi és a golyók sem.Közben gyönyörködhettem szép arcában,csodás melleiben,simogathattam azokat és a combjait is:)
    Wanda gyorsított.Jeleztem,hogy a vég közeledik,majd a velem egykorút a hasam felé irányította és befejezte az akciót......Hagyott lenyugodni,majd gondosan letisztogatott.
    A lábam kisujjától a fejem búbjáig az egész testem libabőrös lett.) A program után ismét zuhanyozás következett. Az egy óra nagyon gyorsan elment:)
  • Elszámolás:

    Egy órás programra mentem.A csokor mérete a pesti átlag,a program előtt adtam át.
  • Összkép:

    Wanda felejthetetlen élményben részesített,és remélem hogy fog a továbbiakban is:)
    U.I.:KEDVES WANDA,KÉRETIK NAGYON VIGYÁZNI LILI CICUSRA :)))
Happy Massage