• Ariella

  • Beküldte:
  • Ariella reagálása

    Kedvesem....!
    Örülök,hogy újra ellátogattál hozzám,remélem nem utoljára tetted :)Mindig jól érezzük magunkat :)
    Köszönöm ezt a szupi beszàmolót❤️
    Puszillak!

  • Egyeztetés:

    Ariellát már ismertem, előző helyén kétszer is voltam, és kellemes emlékeim fűződnek az akkori randikról. Egy darabig nem láttam az oldalon, de kb. 2 hete újra megjelent a hirdetése. A helyszin már a budai oldal, amit én jobban szeretek. Találkánkat egy rövid telefonbeszélgetés előzte meg, majd néhány nap múlva viberen beszéltük meg a randinkat.
  • Megközelítés:

    A randi helyszine Újbuda, nem messze a Bikás parktól. A tömeglözlekedés tökéletes, minden, mi szem-szájnak ingere. Én metróval érkeztem, kb. 200 m a cím. Autóval is akad parkolóhely, most ingyér. A ház két főútvonal sarkán áll, nem lehet eltéveszteni, jó magas.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi ,,klasszikus" panel épületben található, annak is inkább az ég felöli oldalán. De sebaj, 2db lift áll rendelkezésünkre, miután bejutunk a kapun. A megfelelő emeleten kilépve néhány lépésnyire egy vasrácshoz érünk, ahol házigazdánk segíti bejutásunkat a folyosó megfelelő lakásáig. Szóval Ariellát már itt megpillanthatjuk, innét már együtt megyünk a kecóba. Ahogy belépünk, egy átlagos lakás fogad minket, kis előtér, amiből a többi helység nyílik. Úgy vettem le, hogy még két lány osztozik a bérleményen. Aurélia munkaterülete a bejárattal szemben lévő kisszoba, ami pont elég egy alapos barátkozásra. Egy vastagabb matrac szinte az egész helységet betölti, funkciójának megfelelően. Egy kis szekrény és egy szobainas gazdagítja még a palettát. Hangulatfény, zene most telóról, de hát nem ez a lényeg. A fürdőszoba átlagos, tiszta, tusfürdők, kádas zuhanyozó, függönnyel. Mosdónál fertőtlenítős kézmosó, 3 féle szájöblítő poharakkal. Nem találkoztam senkivel, nem volt logisztikás a fürdéseknél.
  • Lány külseje:

    Ariella az eltelt néhány hónap alatt, mióta nem találkoztunk, véleményem szerint még dögösebb csajszi lett. Alakja mint a képeken, karcsú, formás, ott gömbölyű ahol kell. Arca nekem most még kedvesebbnek, szebbnek tünt, sötét haja, nagy barna szemei, vonzó tekintete, igen csak vágykeltőek. Finom selymes bőre, kamaszos, kerek mellei, érintésre duzzadó bimbói nagyon is kedvemre valóak. Popsija egy remekmű, puncia szépen zárt, ékessége lába közének. Néhány izléses tetkó díszíti enyhén szolis alakját. Tekintete kicsit titokzatos, talán egy egyiptomi istennő reinkarnációja.
  • Erotikus masszázs:

    Igen, volt masszázs, a finomabbikból, tele érzéki érintésekkel, időnként testtájtól függően ,,igazi" masszázs elemekkel. Előtte volt részemről is egy kis incselkedés, Ariellát a hátán fekve kényeztettem egy kicsit, gyönyörű teste többszöri folyamatos érintésével. Ariella folyamatos szemkontatusa jelezte részemre, hogy meddig az addig, mert egy kicsit még érzékeny, amire természetesen odafigyeltem Ezután hasra feküdtem és Ariellára bíztam a masszázs milyenségét. Ő mögém helyezkedett, olajat használt és a már fent említett ,, technikával" kezdett neki testem ápolásához. Finoman araszolt egyre feljebb, a fenekem a kedvence lehetett, mert ott elidőzött egy darabig, ami nekem is kedvemre volt. A hátam, karom, vállam már egy erősebb valódi gyúrmát kapott, Ariella jól ráérzett az erősségre. Visszafele már lágyabban, érzékibben érintették kezei testem, miközben hegyes bimbói csak úgy ,,karcolták" bőröm. A fenekem tényleg bejöhetett neki, mert itt már leparkolt és kezei egyre mélyebre hatoltak combjaim közt, mintha kerestek volna ,,valamit". Mivel sejtettem, mit szeretne elérni, megemeltem alsótestem, felkináltam a szabad prédát. Ariella finom kis kezeivel lágyan simogatni kezdte előszőr a zacsit, majd a hímvesszővel barátkozott. Nem sokat beszélgettünk közben, Ariella egyébként sem egy szószátyár, én meg le voltam nyűgözve.
    A további események úgy gondolom, már jobban illenek a levezetés rovatba.
  • Levezetés:

    Szóval én még nem szerettem volna ,,elröppenni,, ezért visszaereszkedtem fekvőpózba. Arielle újra olajért nyúlt, de csak sajat magát sikosította meg, leginkább altestét. Ugyan csúszkáról nem beszéltünk, de hagytam az események spontán megnyilvánulását. Miután a kenés megfelelőnek bizonyúlt, Ariella beült a fenék-csípő hajlatomba és elkezdett mozogni rajta egyre gyorsabban, egyre erősebben. Én is átvettem a ritmust, valami fergetes perfomansz kerekedett belőle. Időnként feljött a nyakamhoz és lihegős, kéjes csókokat kaptam a fülemtől egészen a vállamig. De ölével végig ,,dugta" a fenekem és ez még így ment egy darabig. Ha farka lett volna, azt is hagyom, olyan jó érzés volt. Amikor leálltunk Ariellát a hátára fektettem, akkorra már forró punciját nyelvemmel ingereltem. Egyszer csak hirtelen megremegett, az eddig csak halk nyögdicsélések felerősödtek, csípője megemelkedett, egyik kezével erősen a hajamba markolt........egy kicsit még átöleltem a derekánál. Pihi után a hátamra feküdtem, Ariella először alulról cserkészet be, csókolta, nyalogatta a zacsit és környékét. Szép finoman puszilgatta hímtagom egyre feljebb, majd szájával elnyelte azt. Lágyan, bő nyállal csinálta, figyelve reakcióimat. Együttműködő volt, szerette volna a legjobbat kihozni belőlem. Egy idő után ez meg is történt, finom kis szája fogadta be ideiglenesen az öröm csepjeit. Mellémfeküdt, egyik kezemmel átkaroltam és még dumáltunk egy darabig.
  • Elszámolás:

    Budai átlag, a végén rendeztem.
    Nem tudok extrákról.
  • Összkép:

    Ariella egy mosolygós, kedves, kicsit titokzatos lány. Végig a kedvedben jár, nagyon érzéki, igazi macska, aki könnyen válik vadmacskává.
    Érdemes meglátogatni, megismerni őt.
Happy Massage