• Nikki Fox

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban is próbáltam őt elérni (még hasonlóan szép testvérével együtt fogadta a betérőket), de hétfőn végre sikerült sikeresen megcsörgetni. Elcsilingelte a szerencsés nyerőszámokat (időpont, cím, javadalmazás), aztán indulhattam is az időben érkezés végett.
    Ez alkalommal flottul ment minden, egy szavam sem lehetett:)
    Volt egy kis bénázáson érkeztemkor (nem nyílt semmi, ahol nyílnia kellett volna), de aztán azon is hamar túllendültem.
  • Megközelítés:

    A belváros belseje a maga minden előnyével és hátrányával. A leányzó által mellékelt térképen szinte hajszálpontos a hely mehjelölése. A tömegközlekedés csodálatos, bár gyalogosan is remekül megközelíthető. A parkolás a jelenlegi helyzetben kalandos lehet, de talán nem teljesen reménytelen: szerintem mindannyiunk jól ismeri a Városház tér (Deák tér) környékét.
    A ház kitűnő állapotban van, a lépcsőház csodás...a lift éppen nem működött, de csak pár emeletet kell emelkedni.
  • Helyszín:

    Lift mellett található ajtón keresztül lehet egy kis előtérbe jutni, ahonnan a lakás ajtaja nyílik (na ez kevert meg egy kicsit).
    Szalon szerűségnek kialakítot luxuslakás. Egyszerűen elképesztően elegáns enteriőr. Közös nappali/konyha fogadja a betérőt, ahol a sarutól meg lehet szabadulni.
    Pár lépé sután elérhetjük a funkcionális szobát, melyhez külön fürdőszoba tartozik. A leányszoba szép tágas és ízlésesen berendezett (néhány fotón is szerepel), melyet egy hatalmas franciaágy ural. A fürdőszoba hasonlít a jobb hotelekben lévőkhöz. Mindennel felszerelve, ami csak szükséges. A higiénia makulátlan, a törölköző puha és nedvszívó. Én nagyon szívesen laknék ott, elegánsan otthonos.
  • Lány külseje:

    Kíváncsi voltam a lányra a filmkockák mögött. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
    Az ajtóban egy csodaszép nimfa várt fehérneműben.
    Vékony lány, viszont minden a helyén van. Szép arc, selymes haj, sudár lábak, kerek popsi, hetyke cicik.
    Nem csoda, hogy megszédíti a férfinépet.
    Nem azt kapod, amit a képeken (vagy a filmen) látsz, hanem sokkolóan szebbet.
    A mosolyával elvarázsol.
    Tehát az illúzió tökéletes.
  • Action:

    Az ajtóban megkaptam az üdvözlő puszikat, majd követtem a formás popsikat. Nem nagyon tudtam másfelé pillantani.
    Vetkőzés közben kedvesen folyadékkal kínált, majd a vizesblokk látogatás után állva maradtam. Ölelkezve csókolóztunk. érzékien lágy, ahogy szeretem. Közben folyamatosan ölel és simogat. Mintha csak engem várt volna egyedül.
    Le szerettem volna venni a maradék textilt, de ő inkább leültetett az ágyra és egy kis vágykeltő tánc kiséretében szabadult meg tőle. Aztán az ölembe ült és úgy húzott magához szorosan ölelve. Közben egyfolytában csókolóztunk.
    Indított egy zenét, miközben én az észvesztő félgömböket vehettem szemügyre.
    A hátamra fordultam és drága vendéglátóm már a lábaim között járt.
    Körbejárta a területet, majd finoman bekapta, amit ott talált. Eszméletlen lágy és izgató franciaóra vette kezdetét. Finoman jártak fel és alá az ajkak, miközben én már félig a fellegekben jártam. Mindez a kézhasználat teljes nélkülözésével történt. Úgy játszott drága partnerem a nyelvecskéjével, hogy majdnem korán végem lett. Így gyorsan visszavágót kértem.
    Hosszan csókolóztunk, de a puha ajkaktól el kellett indulnom délnek. A keblek érzékenyek és csodás gazdájuk meghálálja a finom ingerlésüket. Kis kalandozás után értem az egyik uticélomhoz: az egyfolytában hívogató csupasz puncihoz.
    Finoman táncoltattam nyelvem a csiklón, aminek helyes voltát a finom ajkakból fel-feltörő sóhajok nyugtáztak. Az intenzitás fokozásával és az irányváltásokkal sikerült a kivánt irányba terelnem a folyamatot. Közben drága Kitti magát simogatta, a kezem szorította és sokszor a melléhez húzta. Atán egy kis idő múlva megfeszült a csodás vendéglátóm és elröppent az élvezetek mezejére. Megpróbálkoztam még egy kis nyelvjátékkal, de már érzékennyé vált a célterület.
    Aztán drága partnerem kerekedett fölém és a melleimet csókolgatta. Közben a szemkontaktus csak pár pillanatra szakadt meg. Mosolyával egyfolytában varázsolt. Következett a már korábban megismert francia. Ha lehet még finomabb és még érzékibb. Kis idő elteltével gumiért sóhajtottam, nehogy így legyen végem. A védőfelszerelésben sajnos egy kicsit elbátorodott a kis kolléga, így életet kellett belé önteni. Egy kis szájmunka segített a dolgon, de még nem volt teljes a siker. Kitti a hátára feküdt és masztizott. Őrjítő volt a látvány és meg is jött a kellő hatás. Lassan behatoltam és finoman mozogi kezdtünk. Csodás vendéglátóm ölelt és a hátam simogatta, miközben édesen sóhajtozott. Pár perc elteltével a kellemesen szűk punciban ért az élvezet. Pici tisztogatás után jutott még idő egy kis csevejre, miközben a fürdőfelé vettem az irányt.
    Pazar együttlét volt, soha rosszabbat:)
  • Elszámolás:

    A zsebedbe kell nyúlni, ha Kittit szeretnéd meglátogatni. A budapesti átlag többszörösét kell leszurkolni, de ez alig ellentételezi a cserébe kapott figyelmet és kedvességet/bájt. A telefonban elmondott summához már nem jön semmiféle helyszíni buktató.
  • Összkép:

    Engem elvarázsolt. Tökéletes illúzió, amíg ott tartózkodsz: csak te létezel, amíg ölel.
    Mindenki ilyen barátnőt szeretne magának.
Happy Massage