• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A megadott elérhetőségi időben hívtam, elsőre felvette. A hívás utáni pár órával későbbre egyeztettünk időpontot, semmi akadály nem volt. Természetesen magyarul lehet vele beszélni, aki esetleg még nem ismerné... :)
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, de szerintem parkolással sem volna gond, nagy tömbházas negyed egyik paneljához kell menni. Busz, metró, villamos, vasútállomás is, minden a közvetlen közelben van. Már a telefonban lépcsőházra pontosan megbeszéltük a helyszínt, így könnyű volt megtalálni.
  • Helyszín:

    Nagyon lakájos, és láthatóan a "célnak" megfelelően berendezett kecó. Szobában normál franciaágy, és még egy kanapé is, piros hangulatfény, hatamas tükör az ággyal szemben, ami nagyon tetszett. Fürdőszobában tisztaság, minden alapvető tisztálkodási eszköz rendelkezésre állt. A lakásban nem egyedül rendel, van egy barátnője is egy másik szobában, de egyáltalán nem találkoztam vele, zavartalan volt az együttlétünk.
  • Lány külseje:

    A magam részéről nagyon egzotikusnak tartom a kis "csokilányt", ahogy magát nevezi. :) Számomra már csak emiatt is külön izgató vele lenni, meg hát egyébként is egy bombacsaj! A képek nem hazudnak, pompás teste van, keblei a bajnok kategóriába tartoznak, azt hiszem azok voltak a kedvenceim. Nagyon kedves és beszélgetős lány. A származásáról is nyugodtan lehetett kérdezni, és mivel félig magyar, így a kommunikációval sincsen gond, mint már említettem.
    De a külsőt alapvetően mindenki láthatja mennyire egyben van, hiszen a képeken nincsen kitakarva nagyjából semmi sem.
  • Action:

    Gyors fürdés után, mikor a szobába léptem, már minden felesleges hacukától megválva várt rám az ágyon... másképp szólva totál meztelenül. Nem csoda, hogy már ekkor kikerekedett a szemem a látványtól, és egy afféle "húha!" érzés közepette igyekeztem átszellemülni az alkalomhoz, ami nem volt nehéz, hiszen másodpercek alatt, mire az ágyhoz léptem, állt nálam is a dorong. Előbb azonban lágyan simizni kezdtük egymást, majd pedig jöhetett is a várva várt pillanat, amikor arcomat a mellei közé nyomhattam, puszilgattam, nyalogathattam őket...
    Kisvártatva már ő volt az aki a száját és nyelvét használta... minek is finomkodjunk, egy brutálisan jó franciát kaptam tőle! Ezt egyből végső kifacsarásig vittük, és kérésemre nem finnyáskodott a kinyert nedvekkel sem, hanem szépen a szájacskájba eresztette. Mivel ezzel pár perc alatt megvoltunk, volt idő egy kis szusszanásra, ő kiment öblíteni, én törölgettem, illetve próbáltam regenerálódni a következő körre. Rövid beszélgetés, ismerkedés után visszatértünk a tárgyra, gumit húztunk és következett az "eksön", szemből, valamint lovaglóban is nyomtuk, ami szintén fenomenális élmény volt a kis bombázó testével. A végén visszatértünk a fraciázáshoz, amiben egyébként nagyon szorgalmas. Közben markolásztam a melleit, ezek a szilikon ellenére is nagyon jó puhák, kézre állóak. Másodjára már nem volt "happy end", de az már csak rajtam múlott. Nagyjából ki is töltöttük ezekkel az 1 órát.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, nagyjából a mai átlag ajándékot kéri. Az NFVSZ extra nála, ez már a telefonban egyeztetésre került. Utólag tettem le az asztalra a fizut, amíg ő tisztálkodott.
  • Összkép:

    Számomra csodás élmény volt egy ilyen helyes és szép "csokilánnyal" együtt lenni, nyilván ez nem mindennapi az életemben. Mint szexpartner mindenben megfelelt az igényeimnek, nem kellett semmire sem unszolni, igyekezett a kedvemben járni, és emellett beszélgetni is lehetett vele, mert egy intelligens kedves lány.
    Azt hiszem nem utoljára jártam nála!
Happy Massage