• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedvencekben volt és láttam,hogy hívható.Gondoltam levadászom a szép pillangót és hívást indítottam.Szerencsére felvette,bájos hangján tájékoztatott a lehetőségeimről ami elnyerte tettszésemet.Befoglaltam az órás meetinget.
  • Megközelítés:

    Közismert lakópark,csukott szemmel is oda találnék mivel régen ebben a kerületben nőttem fel,de pár éve elhagytam a várost.
    Tudod mentem nyugatra a fény felé.
    Én a boltnál álltam meg,de a labanc kútnál is szoktam parkolni.
    Villamos is van és busz is megy erre-arra a tömegközlekedés szerelmeseinek.
    Alapzaj a radio1 mobilomról ment.
  • Helyszín:

    Cicapark rendezett emeleti lakása.Ajtószámra figyelj,nehogy berántson egy öreglány utad közben!
    Többszobás cicalakban várt rám.Baszobában kényelmes franciaágy,szobainas,tükrös szekrény volt.Fürdőben pár tusfürdő,kádas zuhanyzós verzió.
  • Lány külseje:

    Angyali szépségű,magas gazella alkatú széparcú tündérlány Ő. Model alkata már a képein is feltűnt,de élőben elbűvölő az öszképp mikor megláttam teljes valójában.Fekete szexy fehérneműben várt rám,hogy közelgő karácsonyi szülinapom alkalmából kicsomagolhassam egyik ajándékom.Bár magamat leptem meg vele így is nagyon örültem neki.
    Tökéletes alakja van,csillogó szempárral,tenyérbe illő csodás,feszes cickókkal.Popsi punci kombó vmi fenomenális,imádtam.
  • Action:

    Liftel felértem a megfelelő emeletre és kopogtam vágyaim ajtaján.Angyal nyitott ajtót és puszival köszöntött.
    Éreztem,hogy tökéletes választás volt és mesés órában lesz részem.
    Követtem Őt a szobába,mint egy kutyus csaholtam utána.
    Inasra helyeztem az öltözékem és irányt vettem zuhanyozni.
    Sosem voltam talán ilyen gyors.Visszatérve kihámoztam a falatnyi kis tangából és kikapcsoltam a melltartót.Kértem,hogy pucsítson be mert olyan szép volt a feneke,hogy rögtön üdvözölni akartam.Rózsaszínű kis pillangó szárnyak tárultak szemem elé.Majdnem bekönnyeztem a látványtól.Bele is nyalogattam picit és a gyönyörű popóba is természetesen.
    Ágyra kerültünk,csókolgattam picit meg a formás ciciket is.Nem volt nyelves a csók.Elkapta a dárdám és szemkontaktos szopásba kezdett.Dicsérgettem,hogy milyen moho szája van és alá dolgoztam.Nagyon bejött a mutatvány igazi kigyóbűvölő.69-be kerültem vele és így kényeztettük egymást.Nagyon finom volt,itt felfedeztem egy kis anyajegyet a puncinál.Ánuszát is szétnyaltam és a kéjtől hörögtem.Felgumizott és dogiba kaptam el.
    Kéjesen vissza nézegezett én meg haját húzva járattam benne mesterem.Tetszett neki mert a bal karját hátra tette,hogy elkaphassam még jobban és így hajtottam tovább.
    Lerántottam a gumát és a szájába lőttem egy fehér adagot.Kéjesen fogadta meg is csapkodtam picit éhes száját a makkommal hálám jeléül.
    Hasra vágódtam az ágyán és ismerkedős hátmasszal kedveskedett.Nem volt kemény thai,de elég kellemes volt nekem.

    Éreztem,hogy fordulnom kell és nyomban forró ajkai szorításába kerültem.Tudja mi kell a magamfajta makkernek.Megint a szemembe nézett és úgy szopott néha mélyebbre is vette a figurát.69es nyali-fali következett.Nagyon finom a lány és mesés látvány is.Felrakta a gumit és kutyusba toltam neki,kéjesen nyögdécselt majd lefeküdtem és meglovagolt hátulról,hogy lássam gyors vágtáját.Jól meglovagolt csattogtunk rendesen,most is feláll a farkam ha erre gondolok.
    Lerántotta a védelmet és nekem esett és le szopott.
    Habot is jól felverte bennem csak úgy dőlt a láva ajkai közé hatalmasat élveztem...
  • Elszámolás:

    Elején tettem ki a helyi átlagos bokrétát,az extrásat az nfvsz. lehetőséggel.Számomra nagyon megérte a kiruccanás,korrektül zajlott le minden.
  • Összkép:

    Angyali teremtés,gyönyörű ügyes és mosolygós tündérlány,olyan finom diákcsemege.Örültem,hogy most őt választottam mesésen éreztem magam,született tehetség.
    Ajánlom a kedves makkereknek,mert kihagyhatatlan kategória!
    Biztos felugrok még hozzá mert bűbájos teremtés.
Happy Massage