• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először itt az oldalon írtam neki, kérdeztem néhány dolgot arról hogy miket vállal. Később telefonon is beszéltünk, ott mindent meg is erősített, kedvesen tájékoztatott és megbeszéltünk egy időpontot 3 nappal későbbre.
  • Megközelítés:

    Óbudai panelház, a környéken van elegendő parkolóhely. BKV-val is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Tipikus panellakás, de szépen rendben tartva. Az ágyon tiszta lepedő, a törölköző és a fürdőszoba is makulátlanul tiszta. Tusfürdőből van választék. Rajtunk kívül más nem volt a lakásban.
  • Lány külseje:

    A képek egyértelműen róla készültek, pont úgy nézett ki mint a képeken. Rövid, vörös haj, nagyon jó alak, formás popsival, karcsú lábakkal és kis mellekkel, de nagy mellbimbókkal. Szemüvegben fogadott, de hamar lekerült róla. Hasonlóképpen a fekete combfix, a magassarkú és a fehérnemű. Bőre ápolt és kellemes érintésű.
  • Action:

    A találkozó bdsm jellegű volt, így kérem azokat akik idegenkednek ilyesmitől, hogy ne olvassanak tovább! Minden ami történt előre egyeztetve volt és kölcsönösen élveztük! Utólag is megbeszéltük az eseményeket, és megerősített abban, hogy sehol nem léptem át a határokat, sőt kifejezetten élvezte. Én is. :) Nekem több dolog is a bakancslistámon volt, amit itt végre kipróbálhattam.

    Szóval érkezés után az ajándékot átnyújtottam, majd levetkőztem, és javasoltam hogy kezdjük is a pisivel. Ő is levetkőzött, a kádba álltam, ő elém térdelt és tágra nyitotta a száját. Kis várakozás után szép sugárban kezdtem öntözni a száját, amitől ő rendesen felizgult. Szereti az ilyesmit, tényleg. Egy részét lenyelte, a többi végigfolyt az állán a mellére és lejjebb. A végefelé már nyalogatta és szopogatta a szerszámot, ami szépen duzzadni kezdett. Amikor elfogyott az aranyeső, akkor felajánlotta hogy megfürdet ha már ott van. Egy alapos mosdatásban volt részem, de közben én sem pihentem, én őt mosdattam meg, főleg az izgalmasabb részekre összpontosítva. Egyszerre tisztítottam meg belülről mindkét intim nyílást. Mikor végeztem, újra ajkai közé vette már ágaskodó szerszámom. Pillanatok alatt mélytorokra vett és lent is tartotta. Látva a lelkesedést, én is besegítettem neki, fogtam és írányítottam, néha hosszabban tövig ráhúztam. Tetszett neki! Úgy döntöttem, hogy folytassuk a szobában, így megtörölköztünk és bementünk.

    Mikor beértem a szobába, ő már térdelt, jó kislányként, és egyből ajkai közé vett. Ismét keményen tolta rá magát, vagy én húztam, nehéz volt megállapítani. Míg farkam a torkában, rám nézett ártatlan de csillogó szemekkel, vadító volt. Mikor kellően kiélveztem a helyzetet, úgy döntöttem, hogy elfenekelem, biztosan megérdemli. Leültem az ágy szélére, keresztbe fektettem a combjaimon és nagyokat csaptam a fenekére. Ekkor szólt, hogy lehetne erősebben is. Nem akartam csalódást okozni, így még nagyobbakat paskoltam. Aztán kicsit simogattam a hátát, a popsit, a puncit, majd megint elfenekeltem. Aztán széjjelebb nyitottam a lábát és ujjazni kezdtem. Síkosítóra nem volt szükség. Ujjaim ezután lenyalogatta, majd vissza a punciba. Aztán fenekeltem megint. Majd egyszerre ujjaztam a popsit és a puncit. A popsiból kivett (tiszta!) ujjamat ismét nyalogatta. Aztán vissza a popsiba, majd megint mohón szopogatta. Aztán egyik kézzel a popsit ujjaztam, immár két ujjal, a másikkal fenekeltem, majd mindkét ujjam tisztára nyalta.

    Gondoltam itt az ideje elővenni a játékszereket. Feltérdeltettem az ágyra, és előszőr egy ékszerrel díszített kis anal plugot helyeztem a popsijába. Aztán beindítottam a vibrátort és azzal izgattam. A közepes méretű vibrátort egy idő után lecseréltem egy kifejezetten méretes darabra, na ekkor megjött a hangja, és nyögött, sikoltozott az élvezettől. Amikor egy picit elengedtem, tolta rá magát ütemesen. Aztán kivettem a plugot és a szájába adtam, közben ujjazni kezdtem a popsit, először egy majd két ujjal. Utána újabb játékszerekért indultam, így ráadtam a nyakörvet pórázzal, majd a mellbimbó és puncicsipeszeket. Ez utóbbi 3 csipeszből áll, ami lánccal van összekötve, és a két mellbimbóra és a puncira jut egy. A puncis csipesz sajnos a tocsogó nedvesség miatt állandóan lecsúszott, de azért amikor visszacsippantottam, azt érezte/élvezte. Tovább dugtam a gigantikus dildóval, majd javasoltam hogy próbáljuk meg az öklözést. Lelkesen helyeselt, így bő síkosítás után ő hanyatt feküdt, lábai felhúzva terpeszben, én pedig előtte térdelve becsúsztattam először két ujjam, majd három, négy, öt. Idáig könnyen ment, itt kellett kis plusz síkosítás, de aztán besiklott az egész kézfejem. Rendkívüli módon élvezte. Ezután a másik kezemmel a popsit kezdtem izgatni, először egy ujjamat becsúsztatva, majd kettőt, végül hármat. Ő ekkor már extázisban volt. Az öklöm mozgattam fel-le, csavargattam jobbra-balra, amit a popsiban lévő 3 ujjammal is tökéletesen éreztem. Ő egyre hangosabban sóhajtozott, sikongatott, mozgott rajtam, aztán egy falrengető szomszédébresztő sikítós orgazmusban jutott a csúcsra. Ezek után olyan vigyor ült ki az arcára, hogy öröm volt nézni. Kihúztam a kezem mindenhonnan, de azért játékosan csiklandoztam a hiperérzékennyé vált csiklót, amit össze-összerándulva és nevetgélve fogadott. Különleges élmény volt.

    Ezután rátértünk az én kényeztetésemre, lefeküdtem és franciázni kezdett. A mélytorok nagy kedvence, rögtön azzal indított. Én kértem egy kicsit lágyabb kényeztetést, így váltott. Kis idő után kértem, hogy most a lábujjaim szopogassa. Először a nagylábujjam vette a szájába, szopogatta, nyalogatta, majd két-három lábujjat is egyszerre. Kérdeztem hogy menne-e az összes, amit lelkesen megpróbált és rövidesen sikerült is. Aztán sorra került a másik lábam, ott is végignyalogatta mindegyik lábujjam. Ezután visszatértünk a franciára. Kértem hogy jöjjön mellém, így amíg szájával kényeztetett, én őt ujjaztam mindkét lehetséges helyen. Jól csinálta, de kicsit durvábban annál mint ami engem könnyen a csúcsra visz, így felálltam, ő elém térdelt és kézbe vettem a tennivalókat. Így ért a vég, nagyot spricceltem az arcára, szájába és készségesen kinyújtott nyelvére. Kellemesen nyalogatott amíg lenyugodtam. Utána fürdés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Minden benne van az alapban, ami persze magasabb mint másutt, viszont tényleg különleges szolgáltatást nyújt a hölgy, így abszolút megéri. Az elején tettem le az asztalra.
  • Összkép:

    Időnként szeretek új dolgokat kipróbálni, megtapasztalni. Ez egy nagyszerű lehetőség volt, igencsak élveztem, óriási élmény volt. Kíváncsiságom ezzel kielégült, bátran merem ajánlani a hölgyet bárkinek akinek izgatja a fantáziáját ilyesmi. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy sokmindent lehet, de nem mindent! Érdemes előre tisztázni a részleteket. Mi ezt megtettük, így csak olyasmi történt amit a hölgy is élvezett és örömmel csinált, és ez a tudat nekem is kellett ahhoz, hogy aggodalom nélkül jól érezzem magam. Aki korrektül áll hozzá, azt csalódás nem fogja érni.
Happy Massage