• Pema kisasszony

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés: Pema is ott van a minőségi szolgáltatók között kitudja mennyi ideje, mindenképpen szerettem volna találkozni vele. Vadászterületemen kívül rendelt, de most úgy alakult, hogy földrajzilag közelebb vándoroltam hozzá. Zöld volt, felhívtam, felvette. Az általam kért időpont korai volt neki, csúsztattunk rajta fél órát és így már mindenkiknek jó lett. Telefonban elmondta a lehetőségeket, amik nagyjából ismertek voltak számomra a leírásokból.
  • Megközelítés:

    17.ker, kertváros, családi házas övezet, parkolás a kerítés előtt. Könnyű oda találni, a házszám nincs feltüntetve, de azért ki lehet matekozni a sarkon lévő utcatábla segítségével pontosan melyik házról van szó. Parkolás ilyen módon nem gond és az oda találás sem probléma. Tömegközlekedésről fogalmam sincs a környéken, motorral mentem.
  • Helyszín:

    Karbantartott családi ház első emeletén van a tetthely. Nagy, kényelmes francia ágy uralja a szobát. Komód, stb. Minden, tiszta, rendezett, háttérben halk Gregorján zene szólt. A netről jött, nem emlékszem milyen forrásból. A fürdőszobában nem volt 29 féle folyékony szappan és 8 féle szájöblítő. Egy folyékony szappan, egy szappan szappan és egy nagy üveg Listerine. Nekem ezzel nem volt bajom. Sokszor megmosolyogtat egyes szolgáltatóknál felhalmozott folyékony szappan készlet.
  • Lány külseje:

    Arcos képekkel hirdet, képeknek természetesen mindenben megfelel. Asszonyos megjelenés, törékeny alkat, nagy meglepetésekre nem kell számítani.
  • Action:

    Én szeretek ismerkedő masszázzsal kezdeni, Pema meg szerintem szeret masszírozni és nem is csinálja rosszul, sőt szerintem masszázs kategóriában is simán indulhatna. Hasra parancsolt, felpattant a hátsómra és tetőtől talpig végig masszírozott. A derekán lévő lánc végig csiklandozott, de nem zavart különösebben. A masszírozása nekem pont jól esett, se nem volt túl erős se nem volt túl gyenge. Közben sokat dumáltunk mindenféle témákról. A randi során meg is kérdezte, hogy nem baj, ha sokat beszél? Én is dumálós vagyok, nem zavart. A randinak ez a része érdekes módon tényleg erotika mentes volt, pedig a rucit már itt ledobta magáról. Na, de utána! Azt hiszem Pemánál mindennek meg van a maga helye és ideje. Rend van.:) Hosszasan gyurmázott, hát, nyak, test, lábak, stb. úgy emlékszem a karjaimmal fejezte be. Sorrend más lehetett. Ezek után ’Most jön az erotikus rész.’ felkiáltással elindult a kényeztetésem. Jó nem volt semmilyen felkiáltás, egyáltalán nem kiabáltunk. Hátamra fordultam és egy ideig így mókáztunk, aztán én is szerettem volna őt kényeztetni, amit szívesen fogadott, de nem éreztem azt, hogy így célba tudunk érni. Ezért aztán rá is kérdeztem, hogy mindenféle jött-ment, idegen pasival, hogy tud elmenni? Erre az volt a válasz, hogy ’Ha beleülök a kukidba.’ Hát, mondom rajtam ne múljon. Semmi rosszalkodásnak ne én legyek az elrontója, így aztán hátamra is vágtam magam, ahogy kell, Pema pedig szépen rám csüccsent. Emlékszem még azt is megkérdezte, hogy nem zavar-e, ha izgatja magát? Mondom, dehogy, csináljuk úgy, hogy neked is jó legyen. És így már szinte rögtön érződött, hogy tényleg jó neki. Én közben kértem szájra puszit, ami egy idő után Pemás, nyelves puszivá változott, közben ott mozgott rajtam és mozogtam én is. Jól mozogtunk együtt. Sokszor lehajolt hozzám, csőröztünk és kis idő múlva pedig tényleg elment rajtam. Picit nedves lett a bőre az átélt izgalmaktól, amit én meg is jegyeztem és jött az újabb kérdés, hogy elmenjen-e zuhanyozni? Válasz: ’el ne menj a közelemből’ és magamhoz öleltem. Ilyet még nem kaptam egy itteni lánytól sem. Elment a kis főnök közreműködését igénybe véve. Hát kész voltam. Utána kértem még egy kis 69-et, franciás kényeztetést, stb., aztán így lett vége az eseményeknek. Az időre én kérdeztem rá, de Pemát nem nagyon érdekelte az idő, jól túl is csúsztam rajta. Elkezdtünk szedelőzködni, ő elkezdett felöltözni. Én még oda galoppoztam hozzá, elárvult kutya ábrázattal, amiből rögtön levette, hogy még egy ölelésre vágyom. Még egyszer állva is összefonódtunk meztelenül, hozzám bújt. Aztán fürcsi és villámgyors tipli.
  • Elszámolás:

    Mivel nem ismertük egymást, érkezésem után rendeztük ezt a részt. Több szó nem esett róla. Minden korrekt módon zajlott. Nem vettem igénybe extrát.
  • Összkép:

    Én nagyon jól szórakoztam, remélem Pema is. Már régen ott volt kedvenceim között és örülök, hogy végre őt is láthattam. Pemánál érződik, hogy nagyon fel vannak építve a dolgok, de egyáltalán nincs futószalagérzés, semmi nem kényszeres. Te vagy a középpontban, vigyáz rád, ha kell hideget, meleget csinál, kérdezget, hogy jó neked. Fürdés után nem csak feltörölt utánam, hanem azt is ellenőrizte, hogy száraz-e a talpam, nehogy elcsússzak. Mondjuk, tudtam már orbitálisat perecelni fürcsiszobában, de ez leginkább az én hülyeségemnek volt betudható. A lényeg: örülök, hogy végre eljutottam Pemához, egyáltalán nem csalódtam, abszolút ajánlott kategória. Köszönöm és puszi neki.
Happy Massage