• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többedik visszatérésem, illetve látogatásom. Telefonon és SMS-ben is egyeztettünk, most már nem volt gond, de sajnos egyre elfoglaltabb a hölgy. Lehet, hogy nem csak nekem tetszik? :)
  • Megközelítés:

    Egyik legnagyobb csomóponthoz közel, kb. csak a hajó és a repülő nem áll meg itt. Távolsági bussszal is lehet jönni... :) Én azért a kocsit és a ház alatti parkolót választottam, mivel parkolóhely errefelé az utcán mostanában alig akad. A mélygarázsban viszont bőven van hely. A cím ravasz. Az udvarban a "D" épület! Kapucsengőn hívtam. A telefonban a már ismert csilingelő, kedves hang, utána beütöm a kódot és jön a csilingelő hang.
  • Helyszín:

    Modern ház, a lakásban tágas berendezett nappali és a félszobában a francia ágy, a tettek mezeje. Csak mi vagyunk. Gyertya és hangulatvilágítás. Modern berendezés, A lakáshoz dupla erkély is társul. A fürdőszobában kád zuhanyzóval, tusfürdők hada és szájvíz. Mindenütt rend, tisztaság.
  • Lány külseje:

    Karcsú gazella-testű, szőke kebelcsoda (szilikonos, de nagyon guszta). Most egy rózsaszín body-ban fogadott- Arcos képe is van, úgyhogy nem lehet csalódni. Mozgása kecses, a hölgyből sugárzik az erotika. Van egyfajta kisugárzása, ami a nők többségéből hiányzik.
  • Erotikus masszázs:

    Legutóbbi találkozásunk alkalmával úgy éreztem magam, mint egy katona, aki hosszas külszolgálat után hazaérkezik és az asszonykája már nagyon várta :) Hatalmas ölelések, csókokká fajuló puszik. Mivel a masszázs részt kérésemre gyakorlatilag kihagytuk "csak" kölcsönös simogatás és "gyömöszölés" volt. De micsoda simogatás! Belesimult az ölelésembe, odabújt a testemhez,, kissé kacérkodott is. A hatása is megvolt pillanatok alatt. Az együttlétünk alatt mindvégig készséges volt, minden "játékban" benne volt, természetesen AZT kivéve. Abszolut barátnő feeling, egy percig se éreztem, hogy "munkadarab" lennék. Időnként beszélegttünk is, kedves, értelmes nevetése most is a fülemben cseng. (Ki nem állhatom a vihogó nőket.) Könnyen irányítható, nagyon figyeli az ember mozdulatait és kimondatlan szavait is.
  • Levezetés:

    Miután a külcsönös ölelések és simogatások megtették jótékony hatásukat, a keze elkalandozott, majd a puszik is egyre lentebb értek. Nem kapkodott Eleinte csak puszikat kapott az ezredes, majd nyelves csókot, végül nem volt rest teljesen eltűntetni. Nem bírtam volna sokáig, igy inkább váltottunk és én kezdtem el csókolgatni a nyakát, a méretes kebleit, majd lejjebb kalandoztam. Makulátlan, illatos kehely várt mely jó ízűnek is bizonyult. Sóhajainak üteme jelezte, hogy nemsokára felér a lejtő tetejére. Nyelvemmel ekkor rohamoztam. Kis sikoly és a teste megfeszült. Hagytam lenyugodni.
    Kértem, hogy helyezkedjen fölém, és így egy csúszkamasszázshoz hasonló valamiben részesültem. Teljesen egyedi volt, nem rövid pályafutásom során hasonlót még nem kaptam. Felemelő, vadító, izgató volt egyszerre.
    A "kényeztetésem klasszikus hanyattfekvő módban következett be, annyi módosítással, hogy oldalról "moziztam". Tényleg kényeztetés volt a javából, hol kézzel, hol szájjal, kivégzésként pedig egy ütemes franciában részesültem. Végül a rakéták a magasba emelkedtek.
  • Elszámolás:

    Korrekt, szó se esett róla, pesti átlag, az apró ajándékot külön megköszönte és úgy érzem meg is hálálta :)
  • Összkép:

    A hatékony együttlét után nagyon jókat beszélgettünk. Magasan intelligens magas nő. Remekül éreztem magam minden szempontból.Én barátnő feelingre vágytam és maximálisan megkaptam szerencsére jó nagy adag erotikával spékelve. Köszönöm.
Happy Massage