• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia. Kedves Laller! Köszönöm szépen az ünnepi beszámolót.Én köszönöm szépen, hogy már két éve randizunk.Az írásod ismét lenyügözőtt engem. Minden sorát élvezet olvasni. Nagyon őszinte és kedves ember vagy. És természetesen humoros is.. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok neked..Puszillak..

 • Egyeztetés:

  Már több mint két éve igyekszem Amandát rendszeresen látogatni, lehetőségeimhez mérten. Először itt,az oldalon figyeltem fel számottevő munkásságára, majd ezt jónéhány sikeres randi követte, melyek során Istennői magaslatokra is emeltem Őt.
  Mivel már kezdtem kóros Amanda hiányban szenvedni,gyorsan rá írtam, ecsetelve a Vele kapcsolatos pajzán vágyaimat. Ezt követően még telefonon is felhívtam,hogy érezze, mennyire komoly, és tisztességtelen a szándékom. Miután mindent megbeszéltünk,vtr segítségével szentesítettük egymás iránti olthatatlan vágyainkat.🙂
  Nem is maradt más hátra,mint türelmesen malmozni a randi időpontjáig.
 • Megközelítés:

  Amanda főhadiszállását fővárosunk angyalokról elnevezett városrészében,egy szent uralkodónkról elnevezett,számomra igencsak kedves kis utcácska egyik újépítésű házában találjuk.
  Vtr-n kapott cím alapján Gps a ház elé irányít,parkolás ebben a városrészben alapban fizetős, de most a vírus helyzet miatt grátisz. A ház előtt parkolóhelyet nem nehéz találni.
  Közösségi közlekedéssel érkező kalandort a Bkk csodái közül a sárga, és a kék színű járgányok repítik a célpont közelébe,mindössze pár perces sétát igényel Amanda megpillantása .
 • Helyszín:

  Kedvesünk rejtekhelye egy újépítésű társasház nem túl magas emeletén található , némi lépcsőzést igényel a kalandvágyó látogatótól,de nem kell megijedni,mert nincs szükség hegymászó előéletre.
  A lakás szépen berendezett,fiatalos kialakítású,rendben tartott, tisztasága gazdasszonya szorgalmát dícséri.
  Fürdőszobában csúszásgátlóval ellátott kádban tusolhatunk,ehhez bőséges(!!!) tusfürdő készletből választhatunk. Fürdés után tiszta, száraz kilépőn állva törölhetjük magunkat szárazra a nagyméretű,puha törülközővel.
  Mosdónál jelenleg háromféle szájvíz van pohárkákkal előkészítve,egyszóval minden tökéletes a higiéniai kör lebonyolításához.

  Hancúrszobában komód található az apróságoknak, kis szekrény az elkövetkező időszak kellékeivel,levetett ruhákat a sarokban némán álldogáló szobainas várja. A falon nagyméretű tévé szolgáltatja a diszkrét alapzajt.
  A 18+ -os események nagyméretű,kényelmes franciaágyon zajlanak,mely jól bírja az időnként hevesebb igénybevételt is.
  Legszívesebben az egész lakást elfogadnám sajátomnak,de csak szexis úrnőjével együtt.
 • Lány külseje:

  Amanda a logisztika miatt utcai (estélyi??) ruhában várja a vendéget.
  Ma egy testre simuló fekete nadrágot,és hozzá illő világos selyem blúzt viselt, hirtelen azt hittem,hogy épp színházba indulunk , amilyen dekoratív volt,bár ez a jelen helyzet miatt nem opció...
  Na,de vissza a fontosabb dolgokra!

  Kedvesünk a harmincas éveiben járó, kellemes,megjelenésű, elbűvölő NŐ,a nekem nagyon szimpatikus ,Junior-MILF kategória prominens képviselője.
  Kedves mosolyú bájos arcát hosszan leomló sötétbarna hajkorona keretezi.
  Igéző, smaragdzöld szemei csillogásában nem nehéz elveszni,csókos ajkai láttán könnyen ,,bűnös'' gondolataink támadnak.
  Cirka százhatvan centis magasságához arányos, karcsú testalkat társul,melynek szépséges díszei a rugalmas, asszonyosan formás ikrei, a jól kényeztethető bimbókkal.
  Keskeny derekán, formás , ruganyos popsiján, szépen ívelt lábain, simára borotvált, illatos kincsén, végig legeltetve mohó szemeinket,könnyen előtörnek a mélyből a belénk kódolt fajfenntartó ösztönök.
 • Action:

  Megérkezve a már szokásos protokoll,telefon,kapukód, majd felszambázva a Gyönyörök szintjére, már meg is láttam Kedvesemet,aki arcán bájos mosollyal fogadott.
  Lakásba toppanva cipő, kabát ledob, gyors kézfertőtlenítés, majd ölelés,welcome-csókocskák.

  Kézenfogva besétáltunk az akciószobába, átadtam szerény ajándékomat bájos házigazdámnak, aki a hűvös időre való tekintettel, figyelmesen forró teával fogadott.
  Teázgatás, és egymás jóleső simogatása közben kicsit sztorizgattunk. Egyszer csak azt vettem észre,hogy immár csak egy szál cerkában üldögélek,mivel Amanda huncut módon addig simogatott,míg az összes ruhámat el nem csente rólam.

  Így aztán fogtam a kikészített törölközőt,és ellibbentem fürdőszoba iránt,hogy randikomformossá varázsoljam habtestemet.
  Tusolás,szájvizezés után már siettem is vissza a leány szobába , hogy Kedvesem ne sokáig unatkozzon nélkülem.

  Mikor visszatértem , már meg sem lepődtem azon hogy Amanda megszabadult fogadó szettjétől,csupán egy fekete tanga próbálta kincsét takargatni mohó szemeim elől, kevés sikerrel.
  Mellébújtam, megpróbáltam csókot lopni,de erre nem volt szükség, mert adta Ő magától is, egyáltalán nem fukarkodva a barátnős,beleélős igazi (!) csókokkal.

  Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni.
  Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.Alaposan végigcsókolgattam, nyalogattam az egyre keményebbé váló málna szemeket a kis cukorgallérjukkkal, majd nehéz szívvel elszakadtam egyik kedvenc játszóteremtől,és folytattam izgalmas utamat.

  Ekkor Kedvesem meg akart viccelni, mert hasra fordult,de nem estem kétségbe,mert ugyan nincs szükségem kalandor iránytűre, viszont a hirtelen elém kerülő , ruganyos popsi félgömbök bizony most utamat állták. Ezért itt is ,,kénytelen''voltam alaposan kiélni popsicsókolgatási mániámat,és láss csodát!hát nem nyelvem alá került a nedvesen csillogó, illatos szerelemvölgyecske!

  Amandám a pillanat tört része alatt visszafordult, és hamvas combjait széttárva,csípőjét kissé megemelte,hogy szabad utat biztosítson vágyakozó kincséhez.
  Vidáman nyalintottam be a finom szárnyacskák közé, majd óvatosan mélyebbre csúsztattam kutakodó nyelvemet. Lassan Kedvesem kéjgyöngye is kíváncsian előbújt rejtekéből,ezért ezt a területet is igyekeztem legjobb tudásom szerint kényeztetni.
  Kedvesem sóhajaiból,és az egyre bőségesebben csordogáló zamatos örömnektárból ítélve nem voltam eredménytelen.
  Amanda pici szünetet kért,mert , mint mondta, most érzékeny lett, ezért megkért,ha jót akarok,most azonnal feküdjek a hátamra, mert Ő is szeretne játszadozni a virgonckodó Kispajtival.

  Mivel nem vagyok én semmi jónak az elrontója, ezért engedelmesen a hátamra fordultam, fejem alá párnát gyűrtem,és hagytam, hogy a Drágám elvarázsoljon.
  Felvezetésként kaptam néhány jóleső csókot, majd szépen elindult lefelé,útját puszikkal, simogatásokkal kísérve.
  Nyelve hegyét körbetáncoltatta mellbimbóimon, majd miután megérkezett ágaskodó rudamhoz,először épp csak érintve,egy csókot lehelt a makkomra. Azután kíváncsi nyelvét lassan lefelé mozgatva végignyalta a szárat, és leérve felváltva szájába vette a golyszikat is, miközben kezével lágyan simogatta cerkámat.

  Majd szépen otthagyva a csatolt tartományt,immár nyelvével felfelé haladva ,körbenyalta vezérem kobakját,majd egy váratlan(??) pillanatban ajkai közé eresztette mit sem sejtő bűntársamat.
  Jólesően kényeztette cerkámat,nem vette túl mélyre,de kiadós ápolásban részesítette, időnként kacéran rám mosolyogva.
  Mivel éreztem,hogy túl gyorsan végem lenne,ezért megkértem,hogy helyezkedjen el a nekem nagyon szimpatikus 75-6 kóddal ellátott pozícióba.

  Még be sem érkeztem fejezni a mondatomat,máris arcomba volt tolva az évszázad puncija.
  Lelkesen nyalakodtam a felkínált ízletes csuporkából, közben azért el-elkalandoztam popsija hívogató rózsájához,hogy ott is tiszteletemet tegyem. Eközben Tündérkém sem állt neki unalmában rejtvényt fejteni,hanem intenzív francialeckét adott a ficánkoló Kispajtinak.

  Ekkora kísértés hatására már kénytelen voltam gumit kérni, amit Kedvesem gyorsan felpattintott a helyére,és ha már úgyis felül volt, fordított lovaglóba helyezkedve ,szépen magába fogadta rudamat és lassú,majd egyre gyorsuló mozgásba kezdett. Közben én vidáman simogattam, markolásztam előttem táncoló formás popsiját.

  Pár perc múlva szembefordult velem, időnként rámhajolt,hogy csókot osszon, majd folytatta az ügetést. Ennek természetesen örültem, mert így lehetőségem nyílt Kedvesem előttem ringó formás ikreivel játszadozni.Amikor pihenésként picit lassított, igyekeztem alulról tartani a ritmust.
  Hamarosan éreztem,hogy kezd végem lenni,ezért megkértem Kedvesemet a franciás befejezésre.

  Leszállt a nyeregből ,leszerszámozta lovát ,majd hanyatt fekve szájába vett, és lágyan kényeztetni kezdett. Mikor közeledett a kitörés,jeleztem Neki,kieresztette rudamat, és keze segítségével formás kebleire irányította örömöm bizonyítékát,kilőve ezzel engem a világűrbe.
  Miután lenyugodtam, közösen eltakarítottuk a romokat,pótoltuk az elvesztett folyadékot,majd időm vége felé daliásan kivánszorogtam a fürdőbe,hogy némileg emberi formába hozzam magam.
  Majd öltözködés,pici beszélgetés,sok-sok búcsú csók,és egy újabb fantasztikus együttlét élményével gazdagabban kiléptem a zord világba
 • Elszámolás:

  Amanda egyike az oldal legkorrektebb hirdetőinek,virágcsokor átlag alatti egy átlagon felüli élményért cserébe,mérete telefonon,vagy bővebb infóból megtudható,nagysága helyszínen sem változik.
  Szokásom szerint én érkezéskor adtam át bokrétámat,némi szerény ajándék kíséretében.
 • Összkép:

  Egy igazán jól sikerült randin vagyunk ismét túl. Amanda egy csodálatos,kedves Hölgy,akivel az ember nagyon kellemesen érezheti magát. Olyan,mintha csak egy csinos ismerős lányhoz ugrottam volna fel egy kis csevejre,ami váratlanul fergeteges szexcsatává alakult.
  Természetesen erősen ajánlott kategória minden kedves Úriembernek, aki egy érzéki,érett Nő társaságára vágyik.

  Kedves Amanda!
  Bár már számtalan randink volt,mégis minden alkalommal el tudsz varázsolni. Nem is tudom,hogy hova fejlődhet még a mi kis kapcsolatunk. Ezzel a kis beszámolóval kívánok Neked kellemes ünnepeket, és boldog új évet!
  KÖSZÖNÖK MINDENT!!
Happy Massage