• Lana

  • Beküldte:
  • Lana reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolót.
    Egy dologra azért reagálnék. 😇
    Hétfői napon kerestél, amikor ki volt írva,hogy 2ig vagyok elérhető.
    Szerencsére meg is lettek hamar az aznapi uriemberek 🤍 Szándékosan már reggel sem kapcsoltam be a "most hívj" funkciót,mivel tudtam,hogy nincs több hely. Láttam,hogy kerestél, de én nem az a lány vagyok,aki csak úgy vissza hív. Lehet már nem aktuális, esetleg család van a közelben...stb. okokból.
    Emiatt picit talán "túlzásnak" tartom a leírásod első részét. Kicsit ilyen "mission impossible" küldetésként élted meg az egyeztetést. 🤭
    Dehat...szokták mondani... Minden jó, ha a vége jó😁
    Mégegyszer köszönöm a találkozót,beszámolót🤍❤

  • Egyeztetés:

    Megláttam az adatlapján villogni a most hívható feliratot és rögtön hívtam, de semmi sem történt csak kicsengett a telefon. A felirat kitartóan villogott én meg kitartón hívogattam, Kedvesünk pedig kitartóan tűrte a telefonos ostromom. A felirat kitartása fogyott el a leghamarabb, pár óra után feladta, eltűnt, megszűnt villogni. Én töretlen kitartással tovább hívogattam, romokba zúzva a hölgy makacs kitartását és megszólalt kedvesen csicseregve a vonal végén. Teljesen szét zuhantam, már nem számítottam rá, hogy felveszi. Kicsi hebegés után elmondtam, hogy az adatlapja felől szeretnék érdeklődni, mire visszakérdezett, hogy pontosan mi érdekel amit nem találtam az adatlapján. Nagyon ügyesen vágtam ki magam a dologból, közöltem, hogy semmi, csak az, hogy az adatlapi dolgok megfelelnek a valóságnak? Az igen válasza után időpontot kértem másnapra és kaptam, még azt a VTR-es izét is lebeszéltük, küldtem egyet és visszaigazolást nyertem. Én hülye megnéztem még egyszer az adatlapját és a fotóit, azt kel mondjam álló farokkal nehezen telik az idő.
  • Megközelítés:

    Délelőtt mentem, nagyon vaciláltam a BKK megközelítési lehetőségein, mert rengeteg lehetőség áll a rendelkezésre, de nem mertem kockáztatni, a reggeli borotválkozásomkor láttam a tükörben, hogy úgy vigyorgok mint aki b@szni készül és senkit nem akartam megbotránkoztatni, hiszen gyerekek is utaznak a buszon, villamoson, stb... Rengeteg parkolóhely van a környéken ez miatt nem kell aggódni, aggódni azért kell, hogy találjunk üreset, ezért viszont érdemes időben indulni, hogy a mámoros perceinket ne a parkolási lehetőség keresésével töltsük miközben telefonálunk, hogy késni fogunk, mert ez a fránya parkolás. Esetleg ha nem ismered a címet, akkor a GPS remek lehetőség, bár csak tudna parkolót is keresni. :-) Gondolom tudja mindenki, hogy a parkolás az most ingyenes, sokan élnek a lehetőséggel és nem dobálnak aprót a tisztesség kedvéért az automatába. Én sem dobáltam, hiszen eleve tisztességtelen szándékokkal érkeztem a címre.
  • Helyszín:

    Minden fontos dolog megtalálható a helyszínen., van mosógép, talán valahol konyha is van de azt nem tudom biztosra ígérni, azt nem láttam. Van cipőkanál, bár ezt sem láttam de meg lettem kínálva vele, így gondolom tényleg van. Az előtérben még mosogató is van. Akkor így, hogy minden fontos dolgot megemlítettem és próbáltam ecsetelni, hogy minden
    szuper és tisztaság van, meg tükör és matracon folyik a digi - dugi szerintem ugorhatunk is.
  • Lány külseje:

    Egy telten formás hölgyről beszélünk, olyan igazán nőiesen formás idomokkal. Nagy cicik, kerek popsi, édesen csábos és kacér tekintet. Szépen mosolygós arcot láthatunk ha éppen azt nézzük és nem kalandozik el a tekintetünk a cici irányába. Szőke hosszú haj, igen selymes tapintású. Jaj de butus vagyok, eddig azt írtam ami a fotókról is kitalálható. A természetesen kedves viselkedése az nagyon tuti érzéseket gerjesztett bennem. Nagyon barátnős a hozzáállása, olyan mintha nem is 1-2 perce ismernénk egymást, hanem már sok-sok percet töltöttünk volna együtt. Nagyon csábosan volt öltözve, mint aki nem fél a megfázástól. Bugyi, melltartó és egy lenge kék köntös, a kebleknél széthúzva, vagy a keblek tolták szét az már sosem derül ki.
  • Action:

    Tusi és vissza szobába. Egyenlőre egyedül voltam ott, de Kedvesünk rögtön érkezett utánam, még leheveredni sem volt időm. Nem kecmecelt az biztos, rögtön szájon csókolt, kecmeckét megragadva elkezdte kicsomagolni magát, én meg csak álltam mint a f@szom. Elém térdelve cumizott, vissza jött csókolózni és javasolta a lefekvés lehetőségét, amivel éltem és elheveredtem a matracon. Szaxi közben kellemesen cirógatott és jött a gumis kérdés, én azt kértem csinálja még egy kicsit, mert nagyon jól esik és nagy élvezet ez nekem. Gumihúzás előtt még nyalakodtam egy keveset, ami után megint a szájában kötöttem ki, és végül csak felkerült az a védelmi eszköz.

    Drágaságunk meg lovagolt, miután rákérdezett, hogy szabad-e, én meg azt hittem, hogy ez egy kandi kamerás kérdés volt, mert minden vágyam ez volt. A csókjait magától is osztotta, de az ellen sem volt kifogása mikor én csókoltam szájon, a smaci is gyakran megjelent, teljesen tudta mit szeretnék.
    Pózcserét kértem, szerettem volna a miszis pózt is kipróbálni vele. A behatolás pillanatát annyira élveztem, hogy rögtön meg is ismételtem. Húzgáltam a cerkát ki-be, de sehogy nem tudtam eldönteni, hogy bent, vagy kint a jobb érzés, ezért folyamatosan próbálkoztam egy ütemes mozgással. Szerintem így volt a legjobb, mert mikor durrantam ez a Tündér szájon csókolt, én meg próbáltam még a lankadt farkamat az utolsó pillanatig beljebb és beljebb nyomni. :-)
    Letisztogatott, kaptam még egy nedves törlőt, ha esetleg úgy érezném, hogy nem volt elég alapos akkor tudjak rajta segíteni.

    Volt második kör is de arról inkább nem írnék semmit, mert az olyan tuti volt, hogy azt nem lenne ildomos megosztani. :-) Erről csak annyit árulhatok el, hogy a szájával és a nyelvével végzet ki, hagyta a haja simogatását és copfba fogását, nagyon kellemes volt a saját magam diktálta ütem, és a maga által adott nyalogatás. Az is titok, hogy a szájában engedte a befejezést. Nagyon szép látvány volt ahogyan a fürdőbe távozik, kecses nőies mozgással és hallottam ahogyan a magjaimat a mosdóba üríti. Mikor visszatért kellemesen mellém bújt és egymást simogatva végig beszélgettünk a maradék időben.
  • Elszámolás:

    A VTR az 15 ajándék percet takar, amit javarészt beszélgetéssel töltöttünk, de nincs panaszom, így is megérte elküldeni. :-) A virágszálak mértéke az átlag alatti, ami nincs arányban a kapott élménnyel, az élmény bőven átlagon felül van. A fontos dolgokra szinte nem is emlékszem, egyszercsak ki került a csokrocska egy jó látható helyre, nagyjából a tusolásom után.
  • Összkép:

    Akinek a szőke formásan telt lányok jönnek be, azoknak nagyon ajánlom, akiknek a barna formásan telt lányok jönnek be azoknak is ajánlom és megértik a szőke "titkot" :-) Nagyon tuti élmény, egy olyan lánnyal aki csak az én kedvemben akart járni az ott töltött idő alatt. A barátnős feelinget azt nagyon megkapják a kószáló kalandorok, szerintem a visszajárók is. Olyan lány, akivel a szabadidőt is szívesen töltené a magamfajta gazfickó és itt nem csak az erotikus dolgokra gondolok.
Happy Massage