• JázmiiinésFruzsi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt egyszerűen, gyorsan, flottul. Megbeszéltük a részleteket és a megbeszélt időpontban meg is jelentem náluk.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és a GPS pont a ház kapujához vezetett. A parkolási lehetőségek ideálisak. Biztos, hogy a BKK eszközeivel is könnyen megközelíthető a helyszín.
  • Helyszín:

    Panel házban egy ízlésesen berendezett, szépen felújított lakás. A fürdőben is minden megtalálható ami kell a kalandra vágyóknak. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Fruzsi nem a filigrán típus, de minden a helyén. Szép cicik, bájos arc, kemény popó, izmos punci. Jázmin a magasabb vékony leányzó. Arca neki is helyes, a cicik formásak, popó kemény, a puncival itt sincs hiba. Mind a két hölgy szexuálisan nagyon vonzott.
  • Action:

    Megérkezésem után stresszoldó, jó humorú beszélgetés után irány zuhizni. Ledobtam az egész napi koszt korpuszomról. Amikor visszaértem az ágyon kezdtünk bele a sűrűjébe. Csodálatos csókok, simogatások közepette én is elkalandoztam a testükön. Már ekkor éreztem, hogy nem lesz hiba a mai nappal. Kezelésbe vették a lover lógót, ami pillanatokon belül megkeményedett. Elindultam én is délre és sztereóban nyaltam és játszottam a csiklóikkal. Ismét Ők kezdtek kényeztetni kézzel, szájjal. Olyan voltam mint a jó népmese, jártam szájról szájra. Leírhatatlan, hogy milyen jól éreztem magam ahogy a két nőt nyaltam, simogattam mindenfelé, ők pedig leápoltak alaposan. Nem volt mit tenni kértem a gumimat. Először Jázmin hasadékát vettem be. Hátal ült belém, Fruzsi pedig beletette a punciját a számba. Kezeim Fruzsi csiklója és Jázmin dereka, popója között jártak. Ezután hátulról loptam be a bájdorongot, közben Fruzsi köztem és Jázmin között csókokat és simogatásokat hintett. Ahogy beloptam a lompost Fruzsi a golyóimmal játszott. Váltottunk és missziben küldtem be a kápót Jázminnak. Közben ők egymást is kényeztették. DDDDDDD!

    Cseréltünk gumit és Fruzsi döngölése következett. Vele kutyusban kezdtünk, amíg Jázmin engem és Fruzsit kényeztette. Fruzsival is pozíciót váltottunk. Missziben gyorsítottunk be . Vadító látvány és érzés volt ahogy ütemesen mozogtak az ikrek minden lökésre.Markolásztam Fruzsi és Jázmin cicijét egyaránt, nem tudtam az érzéstől betelni. Levettük a gumit és átadtam nekik magamat. Kiváló NF, hol az egyik, hol a másik szájában találtam a velemegykorút. Persze a másik közben finom kézi és szájmunkával kényeztette. dorongomat és a zacsit. Betettem a cicik közé is az érzékenyt. Szinte leírhatatlan , milyen jól éreztem magam. Közeledett a végjátszma, mikor is begyorsítottak. Csodálatos látvány és érzés volt ahogyan felváltva és egyszerre is szoptak és játszottak a játékossal. És jött a mindent elsöprő fehér lávafolyam, amely végül is Jázminvszájában landolt nagyrészt. Valami fenomenális volt. Egy kis együtt pihegés, simi következett. Ezután zuhi, kis duma és indulás a hideg téli délutánba.
  • Elszámolás:

    Az esemény után tettem le a komódra a pesti átlagnak megfelelő rózsaszálat. Fantasztikus élményt kaptam, minden sóval, borssal megfűszerezve. Nem kérdés, hogy számomra megérte.
  • Összkép:

    Akár lehetett volna egy véletlen szomszédi együttlét is. Teljes baráti, barátnő feeling végig. Mindenki megpróbált megtenni a legtöbbet a másik számára, azért, hogy jó legyen. A hangulat közvetlen, mókás volt. Minden megvolt ahhoz, hogy felejthetetlen legyen az élmény! Ajánlom minden MT-nek kipróbálásra!
Happy Massage