• Berni

  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    Édes Drakon:)
    Számomra ez a beszámolód is tökéletes. Bírom a stílusod:) Tetszik, hogy egyáltalán nem akarsz megfelelni a beszámolókkal kapcsolatos elvárásoknak,
    úgy írsz, ahogy éppen kedved van írni. Köszönöm, hogy kitartóan küzdesz valamiért, amit én egyáltalán nem várok el tőled:) De nagyon jól esik, nehogy abbahagyd:))
    Imádom, hogy én lettem a privát masszőzöd, aki foglalkozhat kicsit a testeddel és a lelkeddel:)
    Ölelés💙

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Berni rugalmas és nyitott a megoldásokra, hogy létrejöhessen a találkozó.
  • Megközelítés:

    Parkolás nem változott, nehézkes, de megoldható. Pár percet rá kell számolni, ha szerencséd van és hamar megoldod megcsörgeted Bernit és vagy bebocsájtást nyersz hozzá korábban vagy nem.
  • Helyszín:

    Előszobába érkezel, jobbra a fogadó szoba balra a masszázs szoba. Mindkét helység galériás, ami az újdonsült látogató számára rejtve marad.
    Higiénia a normális kereteken belül teljesen rendben, úgy gondolom ez vírustól független, az előtt is alap lehetett. Berni elővigyázatos, de nem paranoiás / Nem spriccel rögtön belépéskor arcba fertőtlenítővel/ Puszit is kapok egy öleléssel. A hidegre való tekintettel meleg tea és friss dió most a vendég fogadó "Menű" , hangulatos és barátságos milliő. Fürdő zuhanyzóval ellátott, törölközőt magadnak választod, van többféle.Tusfürdő is van illatos és teljesen illatmentes. Egy alapvető tisztálkodásra megfelelően felszerelt, kifejezetten tiszta és praktikus helység.
  • Lány külseje:

    Berni mindig utcai ruhában fogad, ami izgalmas, én kifejezetten szeretem, ha valaki nem dobálja el rögtön a lapjait, Berni szerencsés, rengeteg Joker van a kezében.
    Most egy nagyon magas derekú fekete, nagyon szűk nadrágban várt egy nagyon piros újjatlan topban. Ez a nagyon szűk cucc ez valami bitang jól állt neki, kiemelte a formákat amiket mintha körzővel rajzolt volna valaki egy műszaki rajzon, Tökéletesen ívelt minden porcikája. A haja most teljesen egyenes így hosszabbanak tűnik és mintha világosabb lenne egy árnyalattal. És mosolyog és mosolyog és mosolyog, olyan finom nőiesen és sejtelmesen kicsit talán cinkosan.
  • Erotikus masszázs:

    Berni masszázsa finom és tökéletesen szakszerű. Amit elvégez a jobb oldalon, azt elvégzi a bal oldalon is, mint egy jól kivitelezett tornagyakorlat. Az ember masszázs közben azt csinálhatja, amilyen hangulatban van. Ha beszélgetni szeretnél beszélgetsz. Bármiről, Berni minden témára nyitott és tájékozott, őszinte érdeklődéssel fogad bármilyen témát.
    Ha pihenni szeretnél síri csöndben élvezheted az érintéseket. Berni már belépéskor, mintha "beolvasna" hogy milyen hangulatban vagy és mire van szükséged. Eddigi látogatásaim alkalmával soha nem érkeztem ugyanolyan hangulatban és mindig azt kaptam, amire még én sem tudtam, hogy szükségem volt.
  • Levezetés:

    Egyfajta kényeztetés abban a pillatban elkezdődik, ahogy belépsz az ajtón és belenézel azokba az őszinte, hatalmas pupillákba. Egy belülről fakadó erő és tisztaság árad a pillantásokból, amik a lelkedik hatolnak.
    Aztán a figyelmesség, ami az első másodperctől végig kísér egy olyan kifinomult érzékenységgel, ami nem eljátszható vagy megtanulható. A test kényeztetése pedig egy erotikus játék. A gyengédség a szexiség adott, hogy ez mennyire és milyen irányba tolódik az egyén függő.
  • Elszámolás:

    Elszámolásról nem beszélgetünk, nem kap szerepet az ottlétem alatt. Szépen elhelyezem a pultra a szokásos ajándékommal kiegészítve.
  • Összkép:

    Berni részéről az a lenyűgöző lazaság, ami kőkemény határokkal van körbevéve garantálják számomra a bizalmat, ami miatt rendszeresen visszatérek.
    Elnézést a Tisztelt kollégáktól, akik igényelték volna a beszámoló pikánsabb részleteit!
Happy Massage