• Eszti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elkezdtem hívni olyan lányokat akik szerintem barátnők és egy helyen vannak. Terv hogy idővel mindegyiküket megismerjem. Kb 16:00 körül a hívások, de ekkor még nem sikerültek. Aztán kicsit később egyikük visszahívott, nem csak megcsörgetett. Eszti lett a nyertes, én meg nála a nyertes. Megkérdeztem 7-ig van, szeretnék utolsó vendége lenni, és akkor 18:00-19:00ig egy óra. Mondta van később is még, 19:00-200igat beszéltünk meg, mindent a vendégért tette hozzá vannak akik kockáztatnak (az esti 8 után, ugye kijárási tilalom van). Megtudtam a címet, meglepődtem, egy másik helyre számítottam vele kapcsolatban, Lurdyhoz közel található. Ismerős cím volt, itt már sokszor jártam, jó jel.
    Természetesen az csak később tudatosult milyen bátor voltam az este 8as végzés miatt, de már lebeszéltük, szóval megyek. Ő még a biztonság kedvéért felhívott 17:30 körül, tényleg megyek-e. Megerősítettem. Olyan már volt hogy kért lány megerősítést és hívtam, de ilyenre még nem volt példa hogy a lány hív fel. Nagyon ügyes.
  • Megközelítés:

    A Megközelítés nem olyan érdekes mint a távozás, de távozás fejezet nincs, így arról a végén írok.Most annyit hogy 17 perc alatt a Lurdynál voltam, onnan melegedésre be a bevásárlóközpontba ami kilőtte a netemet én meg nézni akartam még Eszti beszijeit, így inkább elindultam és 18:30-ra odaértem, volt fél órám. A 4 beszit átnéztem, majd hideg lett a kezem, egy közeli dohányboltba bementem és 18:50körül kijöttem. 18:58-kor hívtam Esztit. Ekkor a barátnő kért 2 percet. Eszti hamarabb hívott vissza mint a két perc. Megtudtam az emeletet, meg hogy merre forduljak liftből kijövet. Én gyalog mentem fel, arra kanyarodtam amerre kell és két ajtót láttam, rövidesen kinyílt az egyik és megpillantottam az ajtó mögött egy lányt félig meztelenül ami jó jel hogy jó helyen járok, megérkeztem, ide kell bejönnöm.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark, nagyon modern. Lehetne lifttel menni, de ennyit inkább fellépcsőztem. Beérve már az ajtóban fogad egy kis szék, oda tettem a kabátom, ott vettem le a cipőmet, lényegében előszoba. A kabátot utána tovább lehetett vinni a tetthelyre. Előszobába bentebb láttam két cuki macsekot, lehet etetés volt mert lusták voltak hozzám jönni pedig általában hozzám odajönnek a cicák. Bent tetthely, nagy ágy, tiszta ráhúzott fehér lepedő és estibb világítás, pici félhomály. A legvégén derült ki hogy a vendégek miatt, mert köztük van aki önbizalomhiányos. Fürdőszobában kismillió műanyag átlátszó pohár, egy szájvíz. Kilépő fürdés után, ez nagyon díjazandó. Egy kád, elhúzható zuhanyfüggönnyel és a szélén sok tusfürdővel. Bent a tetthely szobájában egy szekrényben kifogyhatatlan mennyiségű törülköző, innen kaptam egy jó minőségű nagyot.
  • Lány külseje:

    A fogadóruhát könnyű volt megjegyeznem, egy szál bugyi és más semmiben fogadott, a bugyi is olyan volt hogy a fenekénél vékonyodott felül. Apropó fenék, formás kerek, de nem ez lesz amiért a legjobban szerethető. Hülyén fog hangzani, de nagyon vékony a dereka, nem anorexiás, csak sehol nincs rajta felesleg, és ez a derék olyan hatást kelt hogy ha hátulról szexeltek mintha hatalmas lenne az ember farka. Szóval hátul szexelésre már csak ezért is ajánlott, meg nagyon jól tudja rázni a fenekét. Mellei az átlagosnál nagyobbak és feszesek jól kiemelkednek. Ő egyébként nem túl magas, közepes termetű lány nagyon fiatal testtel és arccal. Az arc kerek, latinos kisugárzása van, hosszú kiengedett hajjal fogadott ami a gyengém. Annyira természetes hogy tetoválást nem látni rajta, ebben a korosztályban ritkaság. 18 éves tinikre vadászóknak ő egy kötelező lány. Értelmes, lehet vele beszélgetni.
  • Action:

    Már az ajtóban elkezdtünk viccelődni hogy ott is szexelhetnénk, lévén hogy félmeztelen volt és izgató, de persze fürdés és szájvizezés után bent a szobában került rá sor leginkább az ágyon. Még megkérdeztem mi a protokollja előre utólag, azt mondta ráér. (abból hogy jöttem szerintem kiérezte hogy megbízható vagyok) Ott a kezdés hamar úgy indult hogy bugyi még rajta és én fölé kerültem, fenekét pedig rázta ringatta a farkam körül, ez megtette hatását, egy idő után már nyársalgattam a bugyiját, közben puszikat helyeztem a nyakára,vállára itt érzékeltem csikis, meg is kérdeztem és mondta hogy igen, abba akartam hagyni a puszit, de ezt meg ő érzékelte és azt mondta folytasd nyugodtan. Majd ebből a szituból áttértünk egy rövid orálra, csak kiváncsiságból, félig bevette és jól esően nekiesett. Nem bőnyálas, nyálcsorgatós, de nem is ezt kértem. Közben én simogattam a testét, fenekét. Majd gumit kértem, ő helyezte fel, én csak a farkam tartottam oda neki hogy könnyebben felhúzza.

    Ezután megkezdtük az aktiont, először úgy hogy ágy mellé álltam ő ágyon bepucsított nekem, és úgy lökte magát neki a fenekével a farkamhoz, jó erővel tolt vissza, nekem nem is kellett annyira dolgoznom. Ezt utána váltottam azzal hogy én is feljöttem az ágyra, továbbra is hátulról klasszik doggyban, ő szélesre széttette a lábait, megkértem hogy egymáshoz közel tegye, így megemelkedett és jobb lett nekem. Ezt utána misszibe tettük, először még csak széttette a lábát majd megkérdeztem tudja-e nyakba. Igen, és mindkettő oda került elég jó rész következett, mert egyrészt néha szemből így az egyik kezével lenyúlt a puncijához, míg benne voltam izgatta magát, meg volt olyan rész amikor ő tette az egyik kezét a nyakamhoz és megmarkolt, ez már elég szenvedélyes volt így. Azért még fokozta, végig az volt az érzésem azt akarja csókolózzak vele, én először még csak illendőségből szájvizeztem csókos terveim nem voltak, de a szitu kiadta, megnéztem jól érzem-e vagy csak beképzelem, de nagy örömmel nyújtotta a nyelvét nyelves csókra. Így miközben dugtam a nyakamban a lábaival még csókolóztunk is.
    Ebből csináltunk egy oldalára fekvős hátulról dugós pózt, volt még csók kezemmel a melleit simiztem, koncentráltam a bimbókra is majd szájba vettem a mellét, végül kicsit összenyálaztam. Úgy csillogott mintha masszázsolajos lenne a teste, ezért még nyálaztam oda, egy lökés, egy mellbekapás, mondtam is neki nézd hogy fénylik, mintha olajtól fénylene. Ez a póz átment abba hogy mindkét lábát átkulcsoltatva alulról kezeivel vállamra tettem és úgy dugtam, tök magától az egyik kezével elnyúlt volna a farkamhoz hogy heréimet dörzsölje, de kértem inkább ne itt volt olyan hogy a puncijára köptem a nyálam hogy jobban csússzon, sikosítót ugyanis Eszti egyszer sem használt, nem is láttam a szobában. Majd ágy mellé kértem, nekem háttal állva, ágyra támaszkodva, és mozgott rám ahogy a legelején, tolta rám magát. Én kértem hogy most ne tolja, én akarom őt dugni, készséges volt, most már csak én mozogtam. (A vékony dereka itt keltett olyan hatást mintha vastag lenne a farkam, kellemes optikai csalódás. Biztosíthatok mindenkit hogy mindenki ezt fogja itt érezni.) Itt volt olyan rész hogy farkamat kivéve ujjaimmal ujjaztam a punciját, tiszta pornó. Utána farkam vissza. Megkérdeztem haja húzható-e, megengedte, épp csak megmarkoltam ősszefogtam és úgy dugtam, túlzásba nem vittem a hajhúzást. Végül ahogy kezdtük úgy fejeztük be, csak rajta nem volt bugyi már, rajtam meg már volt gumi már és így betettem neki, ő hasalt, én meg felette, mondtam úgy dugunk mint a macskák. Itt ért a vég, az óra az ágy végében nézhető, piros kijelző. Kihúztam a farkam és mutattam megtelt a gumi. Még soha ennyi póz nem zajlott le egyszerre egymás után egy lánynál, nem tudom Eszti ezt mivel érte el.

    Takarítás nedves törlőkendővel, kis beszélgetés hogyhogy itt meg másról,pl egy barátnőjéről a hármas szexről meg hogy milyen bevállalós. Majd mondom látom az adatlapján szájba extra, majd a melleire élveznék. Mondja jól felkészültem belőle. Ő az ágyon van szemből, négykézláb én ágy mellett állok, mondja jól megnőtt. Egy darabig ez megy, fogja a kezével is néha a farkam, miközben benne van a szájában, így erősítve fel a vákumot. A mellre élvezés miatt megkérem az ágy melletti szőnyegre térdeljen, úgy folytassa. Így tudom mellre irányítani. Még leteríti a fehér lepedőt is a szőnyegre biztos ami biztos. Majd újra a szájában, érzem meg van a határpont, kivesszük, szólok most kézzel és mellre van irányítva és már élvezek is oda. Majdnem hibátlan, végén kiderül egy csepp megy a lepedőre is, Esztinek volt igaza hogy leterítette a fehér lepedőt. Mellre irányítottuk, szerintem lecseppent a testéről.

    A végén felajánlja a közös fürdést, hülye lennék nem elfogadni, először picit forró, neki ez a pont jó, kicsit visszavesz és nekem is jó. Rejtély a lányok ezt a legelső meleg vizet hogy bírják. Folyatja tenyerembe a tusfürdőt, majd megvagyunk vele. Kedves és mindenre gondol, én az első törülközőt hoztam volna hogy ne pazaroljak, azonnal adott egy friss szárazat és egy másikat magának. Ajándék átadás, majd beszéljük mindketten le vagyunk tesztelve covidra, azzal az orrfelszúrós módszerrel, mindketten haragszunk a dokira, mindkettőnknek jól felnyomták. Mások talán ezzel kezdték volna a tali elején. Még beszéd arról ki hogy cselezi ki a kijárási korlátot, ő is készül menni. Az ajtónál még látom a macskákat, remélem lesz még lehetőségem megsimogatni őket, észvesztően édesek. Eszti a kutyákat is szereti, by the way! A huskey-kat említi, azok gyerekszeretők is, szánhúzó kutyák. Szóval ajtóban vagyok, még cipő felhúz és szájrapuszival el. Honnan tudta hogy ez a kedvenc búcsúim egyike???

    Távozás: Kijöttem Esztitől és kijöttem a védett sávból is, elmúlt este 20:00. Utókor nem érti ha olvasná, szóval kijárási tilalom van innentől hajnal 5-ig. Reménykedtem hogy egy rendőrbe se futok bele, ahogy kanyarodtam gyalog a főútra láttam egy rendőrautó villog feljebb majd Lurdy fele. Ki akartam cselezni, inkább villamosra szálltam, az elvitt a Lurdyig, rendőrkocsit magam mögött hagytam. Nyertem. És ekkor látom hogy ahol leszálltunk 3 újabb rendőrautó, zebránál 4 rendőr az út közepén, kikerülhetetlenek, irányítják a forgalmat. Nem állítanak meg, eljutok az egyes villamoshoz ahol közli egy arra kijelölt hölgy hogy bombariadó miatt tervezett kiürítés van nem jár az egyes villamos, másik irányból jön majd. 2. Világháborús bombát fognak hatástalanítani valahol messzebb és a kijárási korlátozás után tervezték. Autóforgalmon nem látszik a csökkenés, gyalogosból is van bőven még ekkor. Egyszer csak egy rendőr megindul felénk és azt gondolom na most fog igazoltatni, de csak annyit mond nekünk: mindannyian a népliget fele akarnak menni? A villamos ott jön. Nagyon normális, senkit se zaklattak. Felszállva a villamosra látok még újabb két rendőrautót. Ilyen az én formám, sikerül beleidőzítenem egy bombariadóba. Aki ekkor járt erre tudja miről beszélek. Na de aki nem vágyik ekkora izgalmakra az 09:00-19:00 közé időzítsen, akkor nyugodtan és biztonságosan lehet közlekedni.
  • Elszámolás:

    Mindketten jók vagyunk töriből és pont a magyar történelmet szeretjük, így sokat beszélgettünk a legvégén Mátyás királyról és gróf Széchenyi Istvánról. Ha élnének egész biztos hogy mindketten 3-szor csuklanának, annyiszor emlegettük őket. Hogy az ajándékról is mondjak valamit az átlag alatt, nagyon megérte, egyik legjobb stb/stb arány itt található. Az ágyra tettem le.
  • Összkép:

    Elég jó, mielőtt megkérdezed miért csak jó, nincs más címkém és beszimmel igyekszem ezt orvosolni, gyűjtöm a besziket hogy egy felejthetetlenből kiesett lányt vissza tudjak tenni felejthetetlenbe. Esztinek jó a humora, és mindent megtett hogy jól érezzem magam nála, pózokban teljes együttműködést mutatott. Megcsillogtatta belevalóságát is, ugyanis lehet vele 3-asozni is, van egy hasonlóan bevállalós barátnője és azt is megtudtam tőle imádja tükörből nézni a történéseket. Gyakorlatilag meghívott egy hármasra magukhoz. Mesélte sokat rohangálnak meztelenül, félmeztelenül a lakásban és viccelődnek egymással.
    Egyébként a lakásban nem láttam rajta kívűl mást. Sajnos. Illetve két kis predátort, aranyos gyönyörű cicákat, de most nem simogattam meg őket.
Happy Massage