• Lana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző este VTR-en jelentkeztem be, amit Lana vissza is igazolt. Másnap egyeztettünk még itt az oldalon. Jeleztem mit szeretnék és milyen lányt keresek. Miután minden klappolt telefonon hívtam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, parkolas nem egyszerű de viszonylag szerencsém volt közel parkolni. Jelenlegi helyzetben ingyenes a parkolás.
  • Helyszín:

    Budai nagy belmagasságú, kör gangos polgári lakás, egy lélekkel sem találkoztam míg a lakáshoz értem. A tetthely nagyon bejött vannak tükrök is az egyik átlósan a másikkal szóval jól lehet mozizni, amit ki is használtam. Lakás állapotával semmi baj nincs, de nem is a lakás nézőbe jöttem. Fürdőben zuhanyzó, ahol minden kellék megtalálható, több fajta tustfürdő, szájvíz is rendelkezésre áll. A hely nagyon diszkrét nincs átjáró ház, ami nekem nagy pont.
  • Lány külseje:

    Lana első benyomásra is tetszett ahogy megpillantottam, a valóságnak megfelelően hirdet. Szeretem az olyan lányokat akiken lehet mit fogni, jó alakja van, feszes teste. A szőkéket pedig külön imádom.
  • Action:

    Lana egy igazi szolgáltató, rendkívül kedves, nagyon odafigyel a másikra. Szóba jött, hogy maradok-e, mivel már itt az oldalon is felcsigázott, de azért érdeklődő is voltam, nem akarta egy rossz randiba futni, de a válaszom NANÁ, hogy maradok. Fontos a diszkréció, de ezzel semmi gond nem volt, örültem neki. Kaptam egy tiszta törcsit és mentem is fürödni, majd egy kupica Listerin száj öblítés. Fürdés közben már éreztem ebből jó dolog is ki sülhet. A tetthelyre érve várt Lana hangulatfénnyel és valamilyen háttér zenével. Át beszéltük mit szeretnék, nagy terveim nem voltak a barátnő feelinget preferálom, egyből el kezdtünk smárolni és közelebb kerülni egymáshoz még állva a fürdőtől visszatérve. Majd a velem egykorú Lana kéz mozdulatainak köszönhetően hadba is állt, közben le került a bugyi és a melltartó is. Aztán Lana a matrachoz invitált és kezdődött egy nagyon finom natúr francia közben feszes testét simogattam és mozizás a tükörben. Utána 69 következett, ahova elém került a lényeg, igazi mézes csupor volt számomra, miután ki nyalakodtam magam fel álltam és kaptam még egy kis nf-t, coffba fogtam a haját és így ütemeztük a ritmust szinte majdnem kényszer franciába mentünk át, de csak finoman. Aztán én fektettem hanyatt Lanát és újra nyelv leckét vettem, de most már az ujjaimat is használtam. Gumit kértem és missziben folytattuk, közben Lana gyönyörű melleit csókoltam. Lassításként újra fel álltam és Lana térdelt le élem. A szobában van egy kanapé, oda invitáltam Lanát, kértem vegyen fel egy tű sarkút és üljön az ölembe, így próbáltam még ritmust adni, de inkább vissza mentünk misszibe kellemesen le izzadva a végére még beleadtam mindent combjait szorítva keményen és így ért véget utazásunk. Kaptam újra tiszta törölközőt és gyors zuhany.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, azt kaptam amit szerettem volna.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, nem tudom, hogy van e ilyen lehetőség, de úgy érzem egész nap bírnám veled Lana.
Happy Massage