• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam, nem vette fel. Közben egyeztettem egy másik lánnyal, amikor kaptam egy sms-t, hogy visszahívást kér. Felhívtam, felvette. Imádnivaló csacsogó hangján elmondta mikor jó neki és fixáltuk is az időpontot. Már mondtam is le a másik lányt.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem negyed órával a találka előtt. Tettem vagy négy kört a környező utcákban, mire találtam egy helyett 3 utcával arrébb. Már meg is ijedtem, hogy késni fogok, amikor írt egy sms-t, hogy kér még 10 percet. 15 perc múlva küldte a bejutási infót. Innen meg már simán ment.
  • Helyszín:

    Zsír új pecó, direkt ilyen jellegű találkákra kialakítva.
  • Lány külseje:

    Egy éve nyár vége felé voltam Laránál. Azóta kicsit felszedett, mert a sok MT hordja neki a csokit:) Haja most egyenes volt, éppen fodrásznál volt előtte. Dögös milf, a hangjától is begerjedek. Imádom!
  • Action:

    Fürdés után egy mini ruhában, magas sarkúban fogadott. Felajánlottam egy masszázst, amit elfogadott. Sajnos olaj nem volt, azzal lett volna a legjobb, de volt krém, így jobb híján azzal gyúrtam át. Hátától a vádliig, majd egyre inkább csak simogattam, amitől ki-ki tolta popiját. Finoman átsiklott a kezem nuniján, amitől felsóhajtott, így elkezdtem simogatni azt a csoda puncit. Élvezkedett közben, majd átfordítottam és nyaltam tovább, míg hangja kis sikkantásokkal meg nem remegett. Közben dícsért, voltam csődőr, édes és nyuszi is :) A végén megjegyezte, hogy tarthatnék tanfolyamot, biztos szétkeresném magam vele. Persze tudom, hogy ez csak bók és azért mondja, hogy feltüzeljen, de arra tökéletesen működik a dolog. Ezután ő vett szájjal kezelésbe, néha torokig bevette éreztem ahogy koppan a vége. Bő nyállal nagy élvezettel csinálta. Két kézzel markoltam haját és keményen dugni kezdtem a száját. Semmi finnyáskodás, pedig a friss frizurát éppen csesztem szét:) Kőkeményen meredtem, amikor kértem a gumit, majd gerincre vágtam és adtam neki ami a csövön kifért. Kérte, hogy b*sszam erősen. Közben persze voltam micsoda csődőr és nyuszikám is, amitől úgy meg döngettem majd szétszakadt az ágy. Hatalmasat robbantam miközben tövig ráhúztam a farkamra. Fenomenális volt. Ezért jöttem na. Utána is nagyon kedvesen dicsért, masszírozta az egómat rendesen. Kis pihi, csevely, majd elém térdelve ismét mélytorkosan felszopott. Ezúttal hátulról adtam neki, miközben ujjam ki be járt a popójában. Kezdtem elveszíteni a ritmust, amikor lekapta a gumit és a száját ajánlotta fel. Az ágyon térdelve, haját markolva keményen megdugtam a száját, de egyszerűen nem bírtam már elmenni. Pedig dolgozott rendesen. Fürdés, majd elszámolás és tipli következett.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem az asztalra. Felfelé kerekítettem az összeget. Mondta, hogy visszaad, de nekem abszolút megérte így is. Végén kaptam egy csokit is:)
  • Összkép:

    Ismét orbitálisat élveztem. Nagyon jó Larával a szex. Tudom, hogy a sok dicséret a szolgáltatás része, de nagyon feldobta a napomat.
Happy Massage