• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Jessycával. Már csak az ő oldala hiányzott a tricikliből. Nagyon kedvesen megbeszéltük a maradék kérdésemet. És akkor már csak a pénteket kell megvárnom.
  • Megközelítés:

    XI. kerületben a Bikás park közelében dolgozik mindkét tündér. Nagyon egyszerű az odajutás. BKV-val a Bikás park(M4) megállónál kell leszállni, és onnan pár perc séta. Én Autóval mentem, GPS pöccre pontosan odavisz. Parkolás ingyenes, volt is hely.
  • Helyszín:

    Régebben épült társasház sokadik emeletén van a lányok irodája. Nagyon igényes, rendes a lakás, amit láttam belőle. A fürdőszobabában pont annyi hely van, amennyi a tusoláshoz kell. A baszobában kellemes félhomály uralkodott. Közepes méretű ágy szinte az ablak alatt állt. Régies fabútorok voltak a helység távolabbi zugaiban, és egy kanapénak is jutott hely. Óriási tükör az ágy fölött. Az ággyal szemben egy fotelbe tudtam lerakni a ruháimat. A fürdő pont a szobával szemben van, el se lehet téveszteni.
  • Lány külseje:

    Kérésemre köntösben fogadott a baszobában. Gyors bemutatkozás után, már levetkőzte magáról a köntöst, és a gátlásokat is. Gyönyörű csoki teste van. Egyik álmom volt, hogy színesbőrű nővel legyek együtt. Ma ez is teljesült. A képeihez képest élőben jobban néz ki, szintén arányos alkatú, minden a helyén van, számomra tökéletes. De ne legyek ennyire elfogult, mikor minkét gyönyörű nővel egyszerre együtt lehettem.
  • Action:

    Nagyon fesztelen volt a hangulat a randi egész ideje alatt. Egyből megtaláltuk a közös hangot egymással. Szinte végig nevettük a randit, kivéve amikor foglalt volt mindhármunk szája. Nova rögtön hanyatt parancsolt, és a lányok egyből nekem estek. Melleimet kétoldalról csókolták, nyalták, falták. Ez idő alatt kapkodtam a fejem jobbra-balra, és minden kezemre és kezembe jutott egy nő, egy mell vagy egy jól markolható fenék. Volt hogy ujjal izgattam a puncijukat is felváltva, vagy egyszerre. Nagyon jól nedvesedtek a kezelés hatására. Simogattam mindkettejük hátát is, ahol értem. Közben a Vörös Démonom farkam felé vette az irányt kezeivel, és a puskacső és markolatot simogatta. Amikor leért, addig Jessycával foglalatoskodtam. Cirógattam, csókoltam. Mikor démoni szorításból kiszabadult kéjrudam, akkor ő vette kezelésbe. Nagyon finom mélytorkos produkciót varázsolt. Ahogy írtam korábban, egyik álmom, hogy csokinővel legyek együtt teljesült ma. Elsőként kértem, hogy pattanjon nyeregbe. Rövid galopp következett, amit felváltott egy gyors vágta. Azt hittem beledöngöl az ágyba. Mindenfajta pozícióval próbálkozott lovaglás alatt: előrébb hajolva, hátrébb dőlve, guggolva, fenékmozgatva. Élveztem, ahogy nyögés nyögést követ. Csak jobban és jobban sarkallt az élvezetek megélésére. Mialatt kasírozott bele a fekhelybe, éreztem, hogy mindjárt eldurranok. Ééééééééés igen! Mikor leszállt rólam, kaptam egyszerre két oldalról nedves és száraz törlőkendőt. Hirtelen nem tudtam, hova forduljak először.
    A szünetben beszélgettünk egymásról, tervekről, egyebekről. A második felvonást szintén Nova mélytorka kezdte meg. Addig csoki istennőmet kényeztettem, csókoltam a nyakán, mellén. Ujjaimmal izgattam punciját is, ami ugyanolyan jól nedvesedett, mint korábban. Szívogattam a mellét, nyaltam a bimbóját, ami tetszett neki. Mikor kicsit jobban rászívtam a tejtartóira, nagyon finoman megjegyezte, hogy azt annyira nem szereti. Én annyit mondtam erre megadóan, hogy azt hittem csokis tej jön ki belőle. :)Így folytattam az ő kényeztetését. Majd, ahogy szaladt az idő, megkértem, hogy most ő üljön a számra, és addig Nova kiteljesedhet a kopasz őrmesteren. Nagyon finom puncija van. Fel-fel néztem, és megcsodáltam kannáit, melyből nem sikerült tejet fakasztanom, de torkából neki is nyögésorkán szabadult fel, ahogy Nováéból is, kicsit hátrébb. Ahol tudtam mindkettejüket simogattam, vagy fogtam, ahogy kellett. Nem tudtam eldönteni, hogy Jess elment-e nyelvjátékom alatt, igyekeztem ehhez hozzájuttatni. Olyan kellemesen mozgatta csípőjét arcomon. Még szerencse, hogy a combkefém szőre elég hosszú és puha, nehogy felsértse belső combját, vagy a Gyönyör Kapuját. Mikor éreztem, hogy Vörös Démonom már-már csúcsra juttat, abbahagytam Jessyca nyalását. Ekkor misszibe átfordultam Novával, és így adtam neki ritmust, amíg el nem sültem. Mikor kissé lenyugodtam, és leszálltam Hősnőmről, kaptam újra tisztítóvarázst. A maradék időben még beszélgettünk az élet dolgairól. Időm vége felé járva lassan készülődtem az indulásra. Kaptam még mindkettőjüktől búcsúpuszit. Nova kikísért.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam oda az egyórás program tiszteletdíját. Nem esett szó róla, nem is mozdult a helyéről. Telefonban megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Karácsony alkalmával Télanyóim kitűnő szolgáltatást nyújtottak, ezzel is emelve a mostani időszak fényét. Nagyon tudom kettejüket ajánlani csomagban, vagy akár külön-külön is. Ez utóbbira még sort kerítek én is. Óriási összhang van a két hölgy között. Imádtam velük lenni. Szívesen megtartanám őket magamnak, de erről nem én döntök. ;)
Happy Massage