• SZANDI

  • Beküldte:
  • SZANDI reagálása

    Kedves Niemandino!

    Örültem és köszönöm látogatásod, remélem ez a baki még helyrehozható kettőnk között:)
    Sajnos, a hormonjaim nem óramű pontosságúak, még elég zabolátlanok, a találkozót megelőző napon, és a kora délutáni órákig semmi előjele nem volt akadálynak.
    Nem akartalak hívással vagy sms-ben értesíteni a váratlan helyzetről, elég kellemetlen egy ilyet leírni és ki tudja éppen hol, kivel vagy.., jobbnak láttam, majd személyesen megbeszélni../nem volt jobb/
    Biztosan tapasztaltad, ha jársz ide, hogy "női napok" címén szoktuk jelezni minden vendégnek az ilyen napokat, aki jelzi, hogy szeretné viszonozni az élményt, nem ellened szólt és nem is becsapás akart lenni, de ez egy váratlan esemény volt. A maradásoddal is azt igazoltad, hogy megérted a történteket, próbáltam is engesztelés képpen minél jobban kedveskedni, hogy jól érezd magad.
    Remélem sikerült.. és találkozunk még!
    Addig is puszi!

  • Egyeztetés:

    Szandival ( illetve egyik kolleganőjével) előző nap telefonon egyeztettünk, aki nagyon kedves hangon ismertette a választható programokat. Nekem a másfél órás tetszett a legjobban.
    Időpontot is találtunk, melyet az esemény napján délig meg kellett erősítenem. Ezt én korrektül meg is tettem.
  • Megközelítés:

    Buda, Duna melleti része. Ismerem a helyet. Már voltam ott párszor! Könnyen odataláltam. Kocsival mentem. Amugy is nehéz parkolni a fizetős időszakban. Most az ingyenes parkolás idején lottó ötössel felért, hogy a háztól 50 m-re találtam parkolót.
  • Helyszín:

    Régi tipusú társasház, egy nagyon szépen berendezett lakás. Több lány is dolgozik itt, ha jól tudom két-három szoba lehet. Szobában masszázspaddal.
    Fürdő első is osztályú. Volt forgalom! A fürdővel kellett kicsit logisztikázni!
  • Lány külseje:

    Szandi arcos képekkel hírdet, ezzek alapján választottam. A helyszínt ismerve nem számítottam arra, hogy itt csalódás érhet.
    A számítás jó volt. A képeknek megfelelően szép, kedves, mosolygós, vékony lány nyitott ajtót. Talán egy picit ( két-három kilóval) vékonyabb mint a képeken.
    Kedvesen beinvitált az egyik szobába.
  • Erotikus masszázs:

    A szobában átbeszéltük ujra a várható másfél órás programot, amit mint ekkor kiderült a kollleganővel egyeztettem.
    Kifejezetten emlékszem a masfél órás programban felkínált kölcsönösségre! Ezt az elemet én nagyon szeretem, ezért is (no meg a kétszeri kényeztetés miatt is) döntöttem a kasfel óra mellett. Viszont Szandi közölte, hogy ez a piros betűs napok miatt most nem lesz lehetséges. Ez érthető! Az viszont nem, hogy ezt nem közlik a telefonban. Ettől a momentumtól kicsit lehangolódtam, de mivel fárasztó napom volt, így úgy döntöttem emiatt nem fordítok hátat. S végül is nem bántam meg hogy maradtam.
    Ennek első oka a masszázs volt. Az első kenyezttetes után, ami igazán remekül sikerült, visszatért optimizmussal hasaltam fel a masszázs padra, kaptam egy jó órás igen alapos, közepesen erős masszázst amely annyira jól esett, hogy közben a szavam is elakadt, s csendesen átadtam magamat a gondos kezek munkálkodásának. A masszázsból mekem mindig kiemelkedik az a rész amikor az oldalra kinyújtott kezeimet a lábai közé szorítva, közvetlenül a punci alá, masszírozza végig.
    Erotikus benyülasok nem voltak, de most annyira jól esett a dolog, hogy még ezt sem hiányoltam.
  • Levezetés:

    Nos a kényeztetés volt a masik ok, ami miatt jól tettem, hogy maradtam.
    A program elejére kértem az elsőt, s ezt nagyon kedvemre valóan vitte végig Szandi. Imádom a natúr franciát, főleg ha a vég a szajacskában érhet. Nos ennek igazán a mestere Szandi. Nagyon ügyesen alkalmazva a sok ajak kevés kéz technikát. Remekül ütemezett tempóban, jó hosszú idő alatt elvezetve a csucsra, bő nyálasan a golyszikat masszírozva repített a menybe. Ajkak között sokáig megpihenve hagyva lenyugodni.
    A masszázs után a mások menet előtt voltak kétségeim, hogy ebben az előszörre igazán kifacsart állapotban lesz-e még inderenciám a masodik menetre. Nos Szandi olyan ügyes, hogy még a teljesen erdektelen farkamba is hamar életet lehelt. S kitartó ajak munkával masodszor is eljuttatott a csúcsra! Fantasztikusat élvezhettem, hasonló modon az elsőhőz levezetve.
  • Elszámolás:

    Korrekt, az előre egyeztetett számú viragszálat előre az asztalkára helyeztem. Az alapban elvileg benne van minden, de most a kölcsönösség akadályokba ütközött, viszont a masszázs és a kényeztetés pótolta ezt a hiányérzetemet!
  • Összkép:

    Szandi egy igazi masszázs tündér, aki eszméletlen jó kenyeztető! Nem bántam meg, hogy elmentem, maskor is el fogok menni, fsak rá fogok kerdezni, hogy aktuálisan van-e akadály!
    Persze szerintem ezt okosabban tennék, ha előre közölnék.
Happy Massage