• Viviana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemeztem Viviana hirdetésével, ráadásul az eddigi beszámolók még elszántabbá tettek, csak az időintervallum nekem nem túl szerencsés, ezért eddig nem jött össze, most viszont tudtam, hogy ma egész nap ráérek, így már tegnapelőtt este beneveztem VTR-en ma délelőttre egy másfél órás programra. Az általam javasolt időpont ugyan nem felelt meg, de csak 1 órával kellett odébb tolni randit.
  • Megközelítés:

    Kiszugló központi részén a cím. A BKV-t választottam, a busz a közelben állt meg, kb. 2 perc séta, és már ott is voltam. Az utcában egyébként van parkolási lehetőség, s ahogy elnéztem, volt is szabad hely.
  • Helyszín:

    Egy régebbi, tégla építésű társasház. Érkezéskor telóztam, s megkaptam a kódot és emeletszámot. A lakás a célnak teljesen megfelel, a szobában tatami tükörrel, a fürdőszoba zuhanyzós, a tusfürdő kínálat bőséges, dezodor, szájvíz...
  • Lány külseje:

    Az ajtóban egy gyönyörű, vékony alkatú lány várt. Formás, vékony alak, közepes méretű izgató cicik, markolászni való popsi - Ő Vivi, a szexi Nő! Arctakarással hirdet, de csalódás kizárva! Aranyos, mosolygós arc, csoda szép zöld szemek, és az egészhez az a csodás kisugárzás, amit nem lehet leírni. A kedves mosolyával, aranyos tekintetével már a legelején teljesen elvarázsolt, s bár első alkalommal voltam nála, már ekkor tudtam, nagyon jól döntöttem, hogy itt vagyok.
  • Erotikus masszázs:

    Egy testhez simuló egyrészes ruhában fogadott, de mire visszaérkeztem a fürdőből, már egy szál bugyiban várt. Ekkor volt szerencsém takarás nélkül is megcsodálni a melleket, simogattam, puszilgattam, majd a nyakát, arcát is elhalmoztam puszikkal, egészen addig, amíg a szánk találkozott, aminek a vége egy kellemes csókolózás lett, s eközben a popsiját markolásztam. Ekkor még mindig állóhelyzetben voltunk, ezért Vivi egy olyan javaslattal állt elő, hogy helyezzük magunkat kényelembe a tatamin. Jó ötlet volt, viszont abban maradtunk, a masszázzsal még várunk egy kicsit, a szitu kellően meleg volt már, így folytattuk az incselkedést, egymás mellé feküdve puszilgattuk, simogattuk egymást, majd Vivi fölé helyezkedtem, hogy folytassuk a csókolózást, s közben szeretkezést imitáltunk. Ez a tükörben különösen izgató látvány volt. Majd lejjebb csúszva a ciciket, majd a pocit puszilgattam, simogattam, míg végül odaértem az egyetlen textildarabhoz, ami még Vivin volt. Nekiálltam a fekete bugyin keresztül simogatni, kényeztetni a csiklóját, majd Vivi úgy döntött, megkönnyíti a dolgomat, s megszabadult az utolsó ruhadarabjától is. Ekkor megcsodálhattam a csupasz puncit is, ami már bugyin keresztül is jól reagált az érintéseimre, hát bugyi nélkül még könnyebb dolgunk volt... Folytattam óvatos csiklós ténykedésemet, finoman simogattam, ingereltem, majd apró puszikkal halmoztam el, aztán lassú nyelvjátékba kezdtem, majd fokozatosan gyorsítottam a tempón, amivel arányosan egyre hevesebben sóhajtozott, s a teste remegése zárta le a ténykedésem végét. Ezután Vivi jelezte, hogy most már ő következik, de abban maradtunk, hogy előtte még sort kerítünk a masszázsra. Hasra feküdtem, lentről haladt felfelé, és krémet használt. Alapos gyúrást kapott a combom és a popsi, deréktól fölfelé közepesnek mondanám, nem vagyok szakértője a dolognak, de az látszik, hogy tanulta, amit csinál. A vállam alatt csomókat is talált, így ott kicsit jobban elidőzött. Nem tudom, mennyi ideig tartott, mivel a teljes programot átbeszéltük, gyorsan eltelt az idő...
  • Levezetés:

    ...és a masszázs végén feltérdepeltem, hogy a mellettem ülő Vivi melleit használjam arra, hogy a farkam ismét felébredjen. Hát nem is kellett sok idő, a makkom és a bimbó érintkezése gyorsan állóhelyzetbe parancsolta a velem egykorút, ezt követően kényelembe helyeztem magam, hogy a cicis izgatást már Vivi csinálhassa, miközben már hanyatt fekve vagyok. Az érzés csodás volt, maga a látvány is nagyon tetszett, amit a tükörben is nyomon követhettem. Ezzel párhuzamosan a mellkasomat is puszilgatta, majd fokozatosan haladt lejjebb, a pocakom is sok puszit kapott, majd a hajlatom következett, végül a zacsinál kötött ki... És most a leírhatatlanul csodás rész következik. Puszilgatta, majd nyaldosta, végül finoman bekapta, a forró nyelvével, szájával érzékien kényeztette a zacsit és a töltényeket, elképesztően izgatóan csinálta! Ezután a farkam tövét puszilgatta, nyalogatta, majd lassan haladt feljebb, és szép lassan a makkomhoz érkezett, a sorrend ugyanez volt: puszilgatta, nyaldosta, majd gyengéden bekapta, néha csak a tetejét szopogatta, néha pedig szinte teljesen eltűntem a szájában. Az érzés tényleg leírhatatlan, nem beszélve a látványról, nem is tudtam eldönteni, hogy a tükröt vagy az "élő" látványt részesítsem előnyben. Többször is robbanás-közeli állapotban voltam, így sokszor meg kellett állítanom Vivit időhúzás gyanánt, persze az idő ilyenkor mindig repül, így elérkezett a happy finish pillanata is, az előtte lévő pillanatokban épp lassú szopásban volt részem, amikor azonban a testem rezdüléseiből érezte Vivi, hogy jön a vég, rágyorsított, és intenzív franciázással hívta ki az utódokat, eközben végig Vivi szájában voltam, az utolsó pilanatig nem engedte el, megkoronázva ezzel a szuper randit. A program zárásaként még mellém feküdt, a mellkasomon pihent velem egy kis beszélgetés erejéig.
  • Elszámolás:

    Szerintem a pesti átlagnak megfelelő, de az élmény magasan átlag fölötti volt.Az elején rendezni akatam, ő azonban kedvesen rámszólt, hogy ráér a végén is.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy sikerült meglátogatnom Vivianát, a randink bearanyozta a napom. Számomra az első tali után is egyértelmű, miben rejlik Vivi titka: minden, amit csinál, őszinte örömmel és lelkesedéssel csinálja. Szeret örömet szerezni a vendégnek, és ez őt is boldoggá teszi. Ma még úgy írtam a beszámolómat, mint első randink, de reményeim szerint jövőre már visszajáró vendége leszek. :-)
Happy Massage