• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en és telefonon egyaránt, csak hogy biztos legyen. Megegyeztünk a végső időpontban.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, pont a lépcsőház előtt sikerült is parkolnom. Ez meglepő volt, mert azt vártam, hogy majd ott kell körözgetnem és végül, majd a Lurdyban kell parkolnom.
  • Helyszín:

    Új építésű kis lakás, nagyon otthonos. A fürdőszoba tiszta. A küzdelemre egy kihúzott kanapén került sor, mindkettőnk győzött.
  • Lány külseje:

    Fanni pontosan olyan amilyennek hirdeti magát. Annyi eltérés a képektől hogy vannak tetkói. Viszont minden adottsága megvan ahhoz hogy eszméletlen gyönyöröket okozzon. Méretei elképesztőek. Ekkora cicikkel játszani valami elképesztő érzés.
  • Action:

    Megérkezésem után azonnal konstatáltam, hogy kemény menetnek nézek elébe. Gyorsan elszaladtam a fürdibe, hogy rendbe szedjem magam. Fanni kérésemre egy ruhában várt rám (szeretem kicsomagolni az ajándékot), amitől gyorsan megszabadultunk. Ami a ruha alatt volt az valami elképesztő. Ekkora méretű ciciket még sosem fogtam, vagy még sosem fúrtam bele magam, hihetetlen volt. Nem találok szavakat rá. Miután kijátszottam magam a hatalmas ikrekkel, elhelyezkedtünk az ágyon, ahol kezdetét vette egy újabb fenomenális élmény. Fanni még csak nem is azzal kezdte, hogy rábukjon a csigaházra, hanem szinte egyből az alfelemnek állt neki. Ez szokatlan volt számomra, mert nem volt még ilyen élményben részem, de mindenképpen kellemes volt. Azt lehet mondani, hogy majdnem smárolt az ánuszommal. Miután ezt rendbe tette egy bőnyálas, mélytorkos francia következett, tökéletes volt, csak nagyon kicsi hiányzott ahhoz, hogy teljesen elnyeljen. Mindeközben próbálkoztam én is mindenhol simogatni őt. Persze az sem maradhatott ki, hogy barátomat a cicijei közé toljam. Ezután 69 következett. Basszus Fanninál minden nagy és nagyon jó, pont erre vágytam. Majd gumihúzás után először lovacskázás következett, csattogással és elérkeztünk az ő kedvencéhez, a kutyushoz. Ebben a pózban is csattogtattunk egy darabig, de már éreztem, hogy közel a vége. Kérdésemre, hogy mehet-e szájba?, igennel felelt és ennek megfelelően is jártunk el, hiba nélkül.
    Pihenés, kezdetben fekve, majd masszázzsal telt.
    A második menetben már csak franciára vágytam, ami hasonló forgatókönyv szerint zajlott mint az elsőben (bőnyál, ánusz, mélytorok és a végén az utódok a szájban landoltak).
  • Elszámolás:

    Extrája nincs és a végén rendeztük a dolgot. Teljesen korrekt és azt kell mondjam sajnos ez az ár már átlag alattinak számít.
  • Összkép:

    Fanni egy remek és nagyon kedves lány. Erősen ajánlott azoknak akik szeretik a nagy méreteket.
Happy Massage