• Joy

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alacsony rangnak “hála” VTR-en nem tudtam időpontot kérni, maradt a telefonos időpontegyeztetés, mint lehetőség. Mivel szinte azonnal elértem, így könnyű volt az egyeztetés. Plusz előnye a telefonnak, hogy némi nagyvonalú kép is leszűrődik a másik félről, így legkevésbé sem bántam a dolgot. Kellemes csevej volt köztünk, plusz minden fontos infot megkaptam, nekem tökéletesen megfelelt.
  • Megközelítés:

    Autóval közlekedtem, GPS pontosan ismeri a megadott címet, ellentétben velem. Az ingyenes parkolásnak (is) köszönhetően tele voltak a környék parkolói, de 1-1 üres hely azért valószínűleg mindig akad. A környék egyébként a frekventált részekhez közel eső, de mégis csendesebb lakóövezeti része a kerületnek, nekem szimpatikus. A ház újabb építésű, elég jól karbantartottnak tűnik, lépcsőházra, liftre sincs panasz. Plusz pont, hogy bár lakóövezet, magányos liftezéssel tudtam a lakáshoz jutni. :)
    Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    A lakás/helyszín mindig tök jó mérce, hiszen aki rendben tartja a környezetét az valószínűleg kellően igényes egyéb téren is, illetve az is sokat sejtet, hogy ha nem ideiglenes vagy átjáróhàz-lakásról van szó.
    Nos, a lakással belülről szembesülve is csak jókat tudok mondani. Modern, tágas (értsd nappali, konyha, több kisebb szoba, fürdő), ízlésesen és harmonikus stílussal berendezett, ha itt kényszerülnék karanténba, nem tiltakoznék (pláne, ha a társaság is járna mellé :) ). A konyha-nappalit egy jókora és masszív masszázságy uralja, mellette az étkezőasztalon szem-szájnak ingere welcome-drink és welcome-snack, az asztal másik oldalán egy mosolygós-csacsogós szőke. A fürdő pedig a lakás többi részéhez hasonlóan teljesen rendben van, nem számoltam, de kb 8 féle tusfürdő, 2 féle szájvíz, plusz egyebek állnak rendelkezésre, válogathat az ember fia kedvére. A kapott törülköző alatt kb sátorozni is lehet.
    A háló fényei már inkább a sejtelmes kategóriába esnek, hozzájárul a hangulathoz. A hatalmas franciaágy biztosítja a különböző testgyakorlatokhoz a helyet, kimondottan tetszett, hogy nem valami puha szivacsba kell belesüppedni, hanem kényelmes az alátámasztás. Tükrös ajtós szekrény valóban van, én nem használtam ki a “funkciót”, az élő filmet “néztem” mozi helyett.
  • Lány külseje:

    Vágyam tárgya, avagy Joy.
    Ha száraz és tárgyilagos jellemzést kellene adnom, akkor a Hölgy minden szempontból megfelelt a képeken és a hirdetésben leírtaknak, szem- és hajszín, magasság és egyéb adatok is pipa. Pont.

    Ha némi szubjektivitást is teszek mellé, akkor a hátam mögött becsukódó ajtó kattanásáig izgultam kicsit, aztán már cseppet sem. Az ajtó mögött találtam egy csinos és helyes lányt nagy mosollyal, csinos arccal, hullámos szöszke fürtökkel, fülbemászó hanggal, és mindezt egy fekete miniruha+magassarkú kettősébe csomagolva. Beütött a wow-faktor.
    Különösen, mert Joy-ban felfedeztem olyan vonásokat - akár külsőre, akár személyiségre gondolok -, amik az életem egy kedves régebbi szereplőjét is felidézték, ezek is hozzáadtak az élményhez. A külsőn túl egy közvetlen és vidám lány lakozik, van humora és nem fél használni, szeret beszélgetni és olyan közvetlen hangulatot teremt, mintha ezer éve ismernénk egymást.
    Hatással vannak rám az igényes, stílusos és intelligens nők, Joy pedig ilyen.
    Később, már a ruháktól megszabadulva folytatódott és fokozódott az élmény. Nőies és természetes vonalak, szerintem gyönyörű arányokkal, és felfoghatatlanul puha bőrrel, semmi műviesség, semmi konfekció-katalógus beütés. Puha és játékos ajkak, finoman érintő kezek, megigéző szempár. Ez utóbbiakat a fényképek valóban nem adják vissza az arckitakarás miatt (aggodalomra semmi ok!), minden másból viszont tökéletes ízelítőt mutatnak.
    Joy NŐ, és ezzel maximálisan tisztában van, tökéletesen él ennek minden előnyével és adottságával, hogy valóban élményként tekinthessek a találkánkra.
  • Action:

    Megérkeztem, felocsúdtam a wow-faktor okozta pillanatnyi lefagyásból, és helyet foglalva az asztalnál egy pohár víz társaságában ismerkedős, egymásra hangolódós beszélgetésbe kezdtünk, betartva a diszkréció határait oda és vissza is. Beszélgettünk magunkról, egymásról, az élet nagy dolgairól és persze arról, hogy van-e bármi konkrét elképzelésem. Joy felajánlotta, én pedig örömmel éltem a masszázs lehetőségével is, amolyan felvezetésként. Miután már kellően sokat mosolyogtunk egymásra (úgy érzem, az első pillanattól működött a kémia :) ), kaptam egy törcsit, iránymutatást, és bevettem magam a fürdőszobába.
    Visszaérve a mindenre kiterjedő csutakolásból, Joy megpaskolta a masszázságyat, hogy akkor “ide tessék hasra lefeküdni, fejet pedig a megfelelő lyukba helyezni”, szóval nem volt más választásom. Sejtettem, hogy jó kezekben vagyok, hamarosan már érezhettem is; nagyon alapos és szakszerű masszázst kaptam, le a kalappal, nagyon jól esett! Talptól-tetőig minden testrészre kitértünk, még erősséget is választhattam, nem maradt hiányérzetem egyáltalán, pláne hogy a végső etapban a mézes-masszázst is megtapasztalhattam. A kis fekete miniruha valamikor ekkortájt tűnhetett el, valószínűleg masszázsolajtól és méztől biztos távolságra került. Én meg ott feküdtem hason egy gyönyörű, meztelen NŐ kezei között... Mondjuk bármikor szívesen benevezek újra egy ilyen körre (is)! :)

    Egy meleg vizes törölköző segítségével kedvesem megszabadított a maradék mézes máztól is, majd “in medias rés” alapon “mostmár foglalkozzunk az én testemmel is, gyere, szexeljünk” felkiáltással kézenfogva a hálóba vezetett. Itt már nem volt megállás azon a bizonyos hullámvasúton...
    Finom csókokkal és gyengéd simogatásokkal indítottunk, majd ugyanezt folytattuk az ágyra heveredve, egymáshoz simulva. Őrjítően feltüzelő érzés volt azok között a karok között, és érezni a lágyan simogató combokat is! Simogatások, puszik, csókok, majd kedvesem ajkai átfordultak francia csókba, én pedig élvezkedős vigyorba. Joy szereti kicsit hevesebben beszélni a francia nyelvet, én a lágyabb dialektusokat jobban kedvelem, de megtaláltuk a közös nyelvjárást. Olyannyira, hogy szerettem volna viszonozni is az örömöket, “szerencsére” egy rugóra járt az agyunk.
    Imádom azt a pillanatot, amikor az ágyon térdelve egy pillanatra kiélvezem az elém táruló látványt: ahogy a gyönyörű NŐ fekszik előttem meztelen, félig nyitott combok ölelésében felkínálva vágyaim tárgyát, az izgalomtól szaporább lélegzetek és emelkedő keblek látványa, és ahogy vággyal teli tekintet néz ràm a szőke hajfürtök ölelésében... vadító, még most visszagondolva is imádom a képet. És a folytatást...
    Gyengéd csókokkal feltérképezve a combokat és a felfoghatatlanul puha bőrt, közben csókot lopva a sóhajtozó ajkakról, incselkedni a vágytól meredező mellbimbókkal akár ujjakkal, akár szájjal, és csak lassan közelítve a combok közt megbújó puncihoz. Kedvesem puncija csodaszép, rajzolni sem lehetne szebbet, hívogatóan nedvesen csillog az izgalomtól, és nagyon élvezi a finom, lágy csókolózást, az ajkak és a nyelv kergetőzését. Joy nem kevésbé, angyali hangok kíséretében élvezkedik, és teljesedik be a lágy, de határozott nyelvjáték hatására. Az élvezet hullámai után zakatol tovább kis hullámvasutunk, megkapom az elmaradhatatlan gumit, és hagyom kedvesemet felém kerekedve “uralni” a helyzetet. Persze ez nem minden hátsó szándék nélküli, hiszen közben végig legeltetem a szemem, ahogy ez a csodaszép női test hol hozzámsimul, hol lovaglópózban hullámzik rajtam, a keblek vagy a mellkasomhoz simulnak, vagy fel-le ugrálnak az ütemhez igazodva, élvezem a csókokat amiket kapok, élvezem ahogy a popsit markolva még jobban magamhoz húzom, és hogy ez csak még mélyebbről feltörő nyögéseket eredményez. Csodás élmény ilyen partnerrel és ilyen kémiával szeretkezni. Hosszas élvezkedés után mindketten másik póz felé mozdulunk, maradva a klasszikusoknàl misszionáriusban folytatjuk, hogy átvéve a csípőnk mozgása felett az irànyítást, a szenvedélyes csókokat tovàbb tudjam élvezni. Úgy éreztem, kedvesemnek határozottan kedvére volt az a tánc és az a tempó, amivel “kényeztettem” magunkat. Lágyabb, gyengéd, és határozottabb, szenvedélyes ütemek váltották egymást, csókolt és ölelt magába, én pedig simogattam, ahol értem, igyekezve a fantasztikus keblekre fókuszálni. És már nem akartam megállást vagy pihenőt. Kedvesemet csókolva, és combjai szorításában ért el a gyönyör mindkettőnket, gyors egymásutánban. Fantasztikus élmény volt.

    Ott feküdtünk egymás mellett, igazából egymáshoz simulva, és gyakorlatilag ott folytattuk a beszélgetést, ahol a masszázs előtt abbahagytuk. Tökéletesen odaillő le- és átvezetés volt, nekem ez a barátnő-élmény fontos része. :) Nem tudom pontosan, mennyi idő telt el, de egyszercsak a szavak elhalkultak és lágy csókba fulladtak, és mindkettőnk teste elkezdett újra életre kelni, és elkezdte újra a másik testét keresni, feltérképezni. Ugyanolyan vágyak korbácsolódtak fel, mint sok perccel azelőtt, hogy aztán egy hasonló kölcsönös élvezetben teljesítsük ki. Az érintések és az élvezetek nagyon hasonlóak voltak, mint az “első felvonásban”, a forgatókönyvet lapozgattuk úgy, hogy az éppen jól essen mindkettőnknek. Ha még nem mondtam volna, Joy teljesen a hatása alá kerített a randevúnk alatt, újra és újra vitt magával az élvezetek hullámvasútján. A többedik orgazmusomhoz közelítve, hirtelen ötletem támadt, kézenfogva kivezettem kedvesemet a nappaliba, megkértem, hogy hajoljon a masszázspadra, és így szeretném magamévá tenni, hátulról belefeledkezve bájaiba. Nem volt ellenére, bár a szomszédokkal való békesség érdekében küzdenie kellett kicsit a feltörő hangok elfojtásával, ezúton is elnézést a küzdelmes pillanatokért (de csak kicsit sajnálom ;) ). Ebben a pózban ért utol minket a gyönyör ezen a randin utoljára, és minden pillanatát imádtam.

    Már csak a “szokásos” teendők voltak hátra, én újfent bevettem magam a fürdőbe, majd szedelőzködtem. Joy nem könnyítette meg egyáltalán, hol egy gyengéd csókkal terelte el a figyelmemet, hol végigsimítva a nadrágomon, hol pedig “ártatlanul” félrehúzta a köntösét, hogy vágyakozó pillantást vethessek puncijára. Ördögi nőszemély! ;)
  • Elszámolás:

    A piszkos anyagiakat a telefonban megbeszélt infok alapján rögtön a megérkezésemkor átadtam, pontosabban az asztalra helyeztem, hogy ez ne okozzon később tennivalót. Igazából végig az asztalon is maradt, Joy sokkal inkább rám koncentrált, aminek nagyon is örültem. :)
    Egyébként elszámolás tekintetében is korrekt partner, sem panaszom, sem hiányérzetem. Extrákról és rózsaszálak összehasonlításáról nem tudok nyilatkozni.
  • Összkép:

    Fantasztikus és maradandó élményt kaptam, olyannyira, hogy azóta egy újabb felelevenítő élménnyel is gazdagodhattam. Nem kérdés, Joy csodás partner és minden tekintetben NŐ, aki után joggal bomolhatnak a pasik. Én maximális barátnő élménnyel távoztam, a szenvedélyes, újra-és-újra-akarom fajtából. Minden percét köszönöm! :)
Happy Massage