• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia......!

    Köszönöm szépen a beszámolót. Örülök,hogy tetszett a székes móka:). Igen az új kanapém még mindig tabu és szerintem az is marad, nem kevés időbe tellett mire rátaláltam és igen, szerelmes vagyok belé:)), rajta vagyok most már nagyon, hogy beszerezzek egy strapabíró fotelt, hasonló mókázásra. Mivel én a régi stílt szeretem mostanság, ezért idő kell, hogy megtaláljam életem netovábbját, színben és stílusban.

    Puszz....

  • Egyeztetés:

    Enikővel már régi ismerősök vagyunk. Általában vtr-en és személyes üzenetben szoktunk egyeztetni a randiról. Ez most se volt máshogy. Előreláthatólag előbb értem volna oda, ezt jeleztem neki és gond nélkül nem is akárhogy alkalmazkodót a kicsit korábbi időponthoz, de erről majd később.
  • Megközelítés:

    A cím könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. Én az utóbbival szoktam menni, Gps oda talál, mindig könnyű a parkolás még most is hogy van "ez" a fennforgás. A ház előtt szoktam felhívni telefonon, amit hamar fel is vesz, várja a hívásom :)
  • Helyszín:

    Egy sokemeletes ház sokadik emelete, de van lift amire érdemes figyelni mert megtudja viccelni az embert. Maga a lakás nem egy tipikus "búvóhely" hanem otthonos csinosan berendezett és higiéniára mindig oda figyel Enikő. Fürdőben mindenki megtalálja szerintem ami kell a tisztálkodáshoz. Nagy a választék tusfürdőből akinek ez fontos lenne nem fog csalódni. Nagy száraz törölközött is adott.
    A szoba is rendben van, mint a lakás többi része. Az ágy nem átlagos méretekkel megáldót ami az akció során nagyon kellemes, friss lepedővel :)
  • Lány külseje:

    Ahogy írtam korábban érkeztem, de Enikő így is egy piros fehérneműben és harisnyában kedvesen nyitott nekem ajtót. Bomba alakját még jobban kiemelte ez a sexy szett. Ahogy ment előttem csak figyeltem a kedvenc testrészét a szuper popsiját. Nagyon tetszett ez a fogattatás. Mondhatjuk, hogy a képeknek megfelel, de ez nem teljesen igaz, mert élőben szerintem jobb. Mondtam is neki hogy csinálnék pár képet róla ebben a szettben, de nem kérte :)
  • Action:

    Tegnap voltam nála, de még mindig a hatása alatt vagyok, ezért gondoltam hogy írok róla pár szót.
    Kis beszélgetés és tisztálkodás után az ágyon fekve kérdeztem hogy mit szólna ha most nem az ágyon esnénk egymásnak. Persze volt is ötlete, és behozott egy széket a szobába. Mondta hogy üljek oda és tett elém egy kispárnát, már sejtetettem, hogy mi fog következni. Elém térdelt és kéjesen elkezdet franciázni. Közben kicsomagoltam a melleit és simogattam ahol értem. Változatos technikával kényeztettet még a ciciket is bevetette, csodáltam az így elém táruló alakját. Igazából akár tovább is éveztem volna a helyzetet de már tovább gondoltam hogy mit kellene csinálni a széken. Megkértem, hogy most már váltsunk, erre jött is a kérdés hogy punci vagy popsi. Szeretem ha ilyen komoly kérdésekben kell választanom... punciba kezdtünk. Én a széken ültem, ő pedig szépen pucsitva rám ült. Nem akartam hogy elfáradjon és cseréltünk ő térdelt a széken én pedig mögötte álltam néztem szép punciját és formás popsiját kicsit így is magamévá tettem. Jó mozizás volt. Majd átkeveredtünk az ágyra, illetve csak Enikő támaszkodót a magas ágyon én pedig most a popsiba szerettem volna kicsit elmerülni. Kis síkosító és szépe becsúsztam. Szűk finom kis popója van, és nem csak marketing fogás hogy "popsi imádó". Vele nagy élmény a szex ezen formája. Jó volt ez a póz is, de javasolta hogy öljek le a székre. Ezt úgy sikerült hogy nem csúsztam ki belőle, és így folytattuk. Fantasztikus volt ahogy mozgót rajtam a és eltűnik a farkam a popsiban nem kis tempót diktált már éreztem hogy nemsokára végem lesz ezért még kértem hogy az ágyon lovagoljon meg háttal. Itt még kicsit én is adtam a tempót csak úgy csattogtunk a végkifejletig kapaszkodtam a csípőjében. Nem bírtam tovább és nagyot élveztem, hagyott még egy kicsit hogy magamhoz térjek és utána szált le rólam és segített a tisztálkodásban. Utána még egy kis beszélgetés, Mert abban is nagyon jó.
  • Elszámolás:

    Nem esett róla szó, a végén az asztalra tettem. Úgy gondolom ilyen lehetőségekkel ami nála van, és ilyen környezetben nyugodtan mondhatjuk hogy ajándék Enikő.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, ha tehetem újra meglátogatom. Most a hatása alá kerültem. Enikő egy olyan Milf ahol nem érhet csalodás
Happy Massage