• Pami

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Nagyon szépen köszönöm hogy megírtad az élményt! Várlak máskor is! Csók N

  • Egyeztetés:

    VTR-ben egyeztettünk, röviddel a jelentkezés után el is fogadta az időpontot. A randi előtt öt nappal egyeztettünk, mivel nekem elég jól tervezett napjaim vannak, ezért arra a napra már hamarabb tudtam egyeztetni időpontot.
  • Megközelítés:

    Sofőr szolgálattal szoktam menni, a parkolást a kiszállásra a Béke térnél oldotta meg a sofőröm. Akadt hely megállni. A helyszínig lábon mentem. A gyalogos megközelítés is okés volt.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű, liftel ellátott épületben van, a lakás pedig tiszta és pöpec volt. A fürdőszoba is tiszta és jó illatú volt, meg llehetett találni mindent ami egy tusoláshoz kell. Tusfürdők, dezodorok, szájvízek. Bár én magamnak vittem mindent, mivel jobban szeretek a saját tisztálkodási szereimet használni. Azt le kell szögeznem hogy Nancyy nagyon ügyel a tisztaságra és a higiéniára, a törölközők is illatosak, frissek voltak. Az francia ágy is kényelmes volt.
  • Lány külseje:

    Nancyy külseje bombasztikus és észveszejtő, pont mint a fotókon. Egy kék szemű szépség fogadott az ajtóban, egy fekete bodyban, amely kemeli gyönyörű bájait. Az a nő amely pont ez esetem. Kék szemek, hosszú szőkésbarna haj, mintha a mennyország kapuján lépt volna be ahol egy angyal várt.
  • Action:

    Ez a második alkalom volt Nancyyvel, és most sem kímélt. Masszázzsal szeretett volna indítani, de én franciát kértem elsőnek, ami fantasztikus volt. Az látvány ahogyan bőnyállal elúsztatta a barátomat, és mellé bevetette a bájait. Oldalról térdelt mellettem, így lehetőségem volt a kebleit és a popsit simogatni, markolászni. Közben fokozta a tempót és jött a nagy durranás a szájba. Ezután Nancyy kiment a fürdőbe egy kis szájhigiéniás foglalatosságra, addig én is letöröltem a bőnyálat a farkamról. Ezután jött a finom olajos masszázs kellemes beszélgetéssel. Finoman átmasszírozott a vállaimtól, a hátamon át, a bokámig. Ezután kérte hogy forduljak meg, itt kaptam egy olajos cicis csúszkát. Kérdezte hogy szeretnék-e kölcsönös framciát, habozás nélkül elfogadtam az ajánlatot. Életemben nem nyaltam olyan illatos és fincsi puncit mint a Nancyyé. Illatos és nedves volt, éreztem hogy már beindult, így gumit húztunk és missziben kezdtünk. A puncija szűk volt nekem, szegénynek nagyon berontottam az elején, de lassítottam, kicsiket mentem mélyebbre minden lökésnél. Mire ellazult és át adtuk egymást a testi gyönyöröknek, öleltük egymást, csokólgttam a nyakát, majd a kebleit, a kemény hegyke bimbó fincsik voltak. Pár perc után missszibe váltottunk, tudta hogy ezt szeretem, imádom a popsiját, markolászni menetközben, de itt hamar kifáradtam, vissza misszibe, mivel kitartó vagyok úgy döntöttünk hogy franciával végzünk, mert már Nancyy is fáradt volt. Így kivégzett. Ismét tisztálkodás, majd egy beszélgetés egymás karjaiban, közben simogattam selymes puha bőrét. Közben erőre kaptam, ezt látván felajánlott egy lignam masszázst. Ennek a végén hatalmasat élveztem, életemben nem volt ekkora intenzív, pulzáló orgazmusban. Eztán kaptam a friss tiszta törölközőt és elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Az elszámolást a végén ejtettük meg, pesti átlagnál magasabb a rózsaszálak száma, de a színvonal fényévekkel jobb, ha szabad így fogalmazni. Megérte tljes mértékben.
  • Összkép:

    Három órát töltöttem nála, de nekem egy egész nap is kevés lenne. Nancyy egy elképesztően szép, formás, és nem utolsó sorban inteligens és kommunikatív személyiség. Maradok az ügyfele ezután is. Aki férfi az Nancyyhez megy.
Happy Massage