• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Simán ment, kolléganője vette fel és tájékoztatott a lehetőségekről. Még aznapra sikerült időpontot találnunk.
  • Megközelítés:

    Margit hídtól nem messze, én kocsival mentem, a mellette lévő utcában van egy nyitott parkoló, ott mindig találni helyet.
  • Helyszín:

    Nagy lakás, nagy nappalival, szép fürdővel. Fürdőben minden megtalálható, tusfürdő, szájvíz... Teljesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Nadett pont olyan, mint a képeken. Valami szexi cuccban fogadott, meg talán lenge köntös félében. Arca szép, fekete keretes szemüvegében titkárnős feeling, ami mindjárt beindítja az ember fantáziáját. Alakja nőies, van mit fogni rajta, kemény és formás, szóval nem a csontkollekció típus.
  • Erotikus masszázs:

    Kis beszélgetéssel kezdtük, amiben incselkedik rendesen az emberrel, de az a típus, aki azt szereti, ha a másik sem hagyja magát, szóval már az elején kialakult egy laza, kötetlen hangulat. Kaptam törölközőt és elmentem fürdeni. Visszaérve Nadett már fehérneműben várt, nem lehetett nem simogatni mindenhol, ahol az ember érte a testét. Úgyhogy egyre inkább elkezdtünk sodródni a program második része felé, de mint később megtudtam ezt ő sem bánta, mert nem igazán a masszázs a kedvence, de én sem emiatt járok ilyen helyekre, úgyhogy én kifejezetten örülök neki, mikor lehet skippelni ezt a részt és rögtön a program fő részére ugrani, ami miatt jöttem is. Szóval fogalmam sincs hogy masszíroz, nem is érdkelt, viszont szerintem kellően erősek a kezei ahhoz, hogy ha valakinek erre van szüksége, akkor a masszázsban is megfelelőt nyújtson.
  • Levezetés:

    Szóval elkezdtem simogatni mindenhol, ő kéjesen dugdosta a fenekét hozzám, de olyan tessék itt van, néha meg kicsit elveszem, hogy ne hogy má' azt gondold, hogy az van, amit te akarsz :) Na több sem kellett nekem sem, mert érezhető volt Nadetten, hogy az olyan férfiakat szereti, akik belemennek a kis játékába és nem hagyják magukat, úgyhogy még állva nekinyomtam az ajtónak, kezeit feltettem és hátrahúztam a fenekét, hogy ne tudja elhúzni és az akkor már kemény farkammal elkezdtem elverni a seggét. Ez láthatóan tetszett neki, úgyhogy hasonló mederben folyt tovább az egész randi, néha a fenekére is csaptam közepes erősséggel. Később nagy csókolózások közepette lekerültünk a tatamira, itt már levettem róla a bugyit is és szépen elkezdtem kényeztetni, amire nagyon jól reagált.Közben simogattam ahol értem, néha a mellére húzta a kezemet, láthatóan és hallhatóan nagyon élvezte, olyannyira, hogy egy 4-5 perc intenzív nyalakodás után el is élvezett, ami közben nagyon aranyosan és izgatóan elkezdett kacagni. Kicsit simogattam még ezután, aztán ő vett kezelésbe,amit már nagyon vártam a beszámolói alapján. Nem is okozott csalódást. Én a pornósabb franciát kedvelem, nem igazán szeretem a barátnős feelinget, na tőle pontosan azt kaptam, amit szeretek. Volt nyelvcsapkodás, arccsapkodás a farkammal, mélytorok, amiben majdnem tövig elnyelte és közben vehemensen szopta a farkam. Közben többször pózt váltottunk, volt, hogy elém térdelt én pedig álltam, voltam fekve, miközben a tükörben néztem formás fenekét és punciját, volt, hogy ő feküdt és oldalról tettem a szájába a farkam, szóval bármilyen pózban benne van, nem nyafog, nem húzza a száját, inkább élvezi a szexet és azt, hogy szétszedi az emberfiát. Végül aztán beültem a fotelba és úgy lett végem, hogy elém térdelt és addig szopott, amíg a szájába nem élveztem egy hatalmasat. Hogy utána mi lett és hova lett azt nem tudom, mert pár percig nem nagyon voltam magamnál, és nem törődtem a külvilággal, meg is szűnt létezni minden annyira jó volt és annyira kikészített.
    Aztán mikor mgamhoz tértem kaptam friss törölközőt és mentem fürdeni.
  • Elszámolás:

    Elszámolás tökéletes, az van, amit a telefonba említettek, picit felkerekítettem az összeget, mert ha valaki, akkor Nadett mindenképpen megérdemli a hozzáállása miatt. Pesti átlag, az átlag magasabb fele felé konvergálva.
  • Összkép:

    Mikor kiértem az utcára olyan érzésem, volt, mintha egy másik világból csöppentem volna ismét vissza a való élet hétköznapiságába, amibe nem nagyon akartam visszatérni, ellentétben Nadettel, akihez mindenképpen vissza szeretnék térni és fogok is. Remélem jó ideig nem hagyja abba a "masszázst", és sokáig fogok tudni hozzá visszajárni.
Happy Massage