• Ana94

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ana jelen pillanatban a konkurrens oldalon hirdet,de mivel már néhány alkalommal élvezhettem kiváló vendégszeretetét,tudtam, hogy mire számíthatok.
    Váratlanul akadt egy kis szabadidőm,úgy éreztem,jó lenne Anát újra meglátogatni.
    Mivel éppen villogott a "most hívhatsz" jelzés, gyorsan tárcsáztam a számát és rákérdeztem a táncrendjére.
    Legnagyobb örömömre azt mondta ,hogy akár most is mehetek , szívesen vár.
    A gyors, sikeres egyeztetés után már csak össze kellett kapni magam,és már indulhattam is a jól megérdemelt randira.
  • Megközelítés:

    Kedvesünk az Angyalok földjén, egy kedvelt néhai köztársasági elnökünkről elnevezett tér közelében rendezte be búvóhelyét.
    Közösségi közlekedéssel könnyen,pár perc sétával megközelíthető a célobjektum.
    Autóval érkező kalandort a GPS a házig vezeti.
    Jelenlegi helyzet miatt ugyan ingyenes a parkolás, és ez miatt elég nehézkes most a gépsárkány letámasztása.
  • Helyszín:

    Kedvesünk rejtekhelye egy újabb építésű társasházban található.Egy barátságos kis lakásban fogadja vágytól kiéhezett vendégeit.
    Modern kialakítású a fürdő, ami el van látva minden szükséges felszereléssel a sikeres higiéniai kör lebonyolításához. Többféle tusfürdőből válogathatunk, rendelkezésre áll a szájvíz pohárkákkal ,tiszta,jó nedvszívó törülközővel dörgölhetjük szárazra habtestünket.

    Babaszobában kényelmes ágy a jóleső hancúrozáshoz, szék a levetett göncöknek,asztalka az apróságoknak,kis szekrény a szükséges kellékekkel,és maga a ház szépséges úrnője, Ana várja a betévedő kalandort.
  • Lány külseje:

    Tündérünk egy húszas évei közepén járó, karcsú testalkatú,kb 170 centis, szépséges leányzó.
    Mosolygós, bájos arcát szőkés hajkorona keretezi. Tündöklő szeme, titkárnős szemüvege,csókra termett,igéző ajkai gyorsan rabul ejtik a tekintetünket.

    Formás alakján végig pillantva szemünk gyorsan elakad nem túl méretes,de jól tenyérbe illő keblein, harciasan előremeredő bimbóin.
    Karcsú dereka,formás , ruganyos popsija simára borotvált, illatos kincse,szép, formás lábai további kellemes élményeket ígérnek az erotikára éhes kalandornak.
    Összességében Ana egy olyan tündéri lány, akit szívesen a háztartásomba integrálnék, ha nem kellene miatta kínos kérdésekre válaszolni.
  • Action:

    Telefonon jeleztem érkezésemet,a szokásos bezsilipelés, majd az ajtó takarásából előbukkant Kedvesem, mindössze egy leheletnyi fekete tanga, melltartó szettel elbűvölve mohó szemeimet.
    Lakásba lépve cipőt ledobtam, gyors kézfertőtlenítés,majd üdvözlő puszik után,átadtam a hozott apróságokat.

    Ruháimat lehámozva magamról már léptem is be a fürdőbe letudni a vizes kűrt.
    Tusolás, szájvíz használata után igyekeztem vissza Kedvesemhez , egy kicsit aggódva,nehogy nélkülem kezdje el a programot :-)

    Szerencsére még éppen időben érkeztem, Ana emlékezett rá,hogy magam szeretem kibontani az ajándékom, ezért meghagyta nekem az örömöt,hogy kiszabadítsam a parányi textilek rabságából.
    Miközben lesimogattam csinos vendéglátómról a felesleges textileket,mozdulataimat puszikkal kísérve , azon vettem magam észre,hogy vízszintbe keveredtünk, és falánkan habzsolom Ana formás kebleit, felmeredő,kemény bimbóit,miközben Ő kíváncsi kezével már Kispajtit tornáztatja.

    Egy idő múlva nehéz szívvel elszakadtam a finom kis cickóktól,és elkezdtem felfedezni a számomra oly kedves déli irányt . Lassacskán oda is értem a Csodák Völgyéhez ,ahol egy simára borotvált, kellemes illatú csuporka várta az őt megillető törődést.
    Köszöntésképpen körbecsókoltam Vénusz dombját,és a hívogató szirmokat,majd a kedvező fogadtatást érezve élénkebb tevékenységbe kezdtem. Lelkesen kényeztettem nedves kelyhét,lassan előbújó kéjgyöngyét, erre Ana elkezdte a fejemet combjaival szorítani,majd jelezte,hogy most Ő is szeretne kicsit játszadozni.

    Hanyatt feküdt az ágyon,fejét lelógatta, és kérte,hogy így kapcsolódjunk össze. Odaléptem Hozzá, és bűntársamat óvatosan ajkai közé helyeztem. Erre mohón rácuppant zsákmányára,és szinte teljesen elnyelte a rudamat.
    Szenzációs élmény volt, ahogy Kedvesem,szinte saját magát kényszereztetve dolgozott cerkámon, de egyrészt nem szerettem volna így végezni, meg Ana sem kapott gyöngyhalász oktatást,így aztán gumiért sóhajtottam.
    Kedvesem gyorsan elővett egy vv-t, és miután pillanatok alatt beöltöztette a mit sem sejtő Kispajtit, arcán pajzán mosollyal megkérdezte,hogy tudom-e,mi a kutya kötelességem?

    Naná, hogy tudtam, ezért,miután Ana elhelyezkedett,és felém fordította formás popsiját,áhítatosan letérdeltem, és gyorsan végig csókolgattam a hívogató réseket.
    Ezután mögé kerültem, és cerkámat óvatosan a lüktető nedves nyíláshoz illesztettem. Ana megfogta vezéremet,és sürgető mozdulattal magába húzott.

    Nekem sem kellett több, így aztán élénk mozgásba kezdtem,élvezve a selymes, szorító szerelem alagutat.
    Ana formás popsijának a látványának a hatására éreztem,hogy közel a vég.
    Ezért kihúztam bűntársamat, lekaptam a védelmet,és az elém térdelő Kedvesem ajkaira bíztam a befejezést.
    Ő szépen szájába vette rudamat,majd nekikezdett s kivégzésemnek. Nem volt nehéz dolga,mert hamar megadtam magam a sorsnak, és hatalmasat robbantam Kedvesem ajkai közé, amit mosolyogva nyugtázott, majd hagyott szájában lenyugodni. Az utódokat nem láttam viszont.
    Ezután romeltakarítás,pici beszélgetés, majd tusolás, és egy kellemes élménnyel gazdagodva távoztam.
  • Elszámolás:

    Ana átlagos méretű csokorral boldoggá tehető,nagysága telefonon megtudható,korrekten a helyszínen sem változik.
    Extraként csinos vendéglátóm személyét vettem igénybe.Bokrétámat szokásom szerint érkezéskor adtam át,egy kis édesség kíséretében.
  • Összkép:

    Ismét egy kellemes pásztor órát töltöttünk el a bájos Anával, együttlétünk minden pillanatát alaposan kimaxolva.
    Természetesen ajánlom Őt minden úrnak,aki szeretne egy csinos,odaadó Nővel felejthetetlen élményt átélni.
    Kedves Ana!
    Nagyon örülök, hogy újra találkoztunk, sikerült ismét rendesen elvarázsolnod ! Remélem, mihamarabb újra fel tudlak keresni, mert ami jó, az jó!:-)
    KÖSZÖNÖK MINDENT !
Happy Massage