• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Szia 😊 nagyon köszönöm hogy írtál ,nem számítottam rá. Remélem tetszett a lila rúzsom is :P
    Csòk

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, néhány csörgés után felvette. Nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, és 1 óra múlvára sikeresen egyeztettünk is időpontot.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, bár BKV-val mentem volna. Az ingyenes parkolás miatt katasztrófa parkolás szempontjából a környék, köröznöm kellett a környező utcákban, mire találtam szabad helyet. Közben párszor megcsörgetett, hogy minden rendben van-e, én serényen kértem elnézést, hogy a parkolás miatt kések. Lett volna lehetőségem beparkolni a ház udvarára is, de pont akkor találtam helyet végül.
  • Helyszín:

    Egy kívülről elég réginek tűnő, körgangosnak nem mondható épület, de hatalmas belső udvara van, ott lehet parkolni is, ha egyáltalán nem lesz helye az embernek. Kapu pont zárva volt, de a "portás" néni beengedett. Az udvar hátsó részéből egy nagy zöld ajtón nyílt egy lejárat a pincébe, amit átalakítottak és 2 teljes értékű, nagy lakást hoztak belőle létre. Ezek közül a jobb oldali volt ahol nyílt az ajtó nekem. Szóval teljesen újnak mondható, nagy, tágas, egyetlen apró baja, hogy eléggé elszámolták a fűtőtestek méretét a szobákhoz viszonyítva, így picit hűvös volt, de nem zavar engem különösebben.
    Egyébként ez ideiglenes helyszín, éppen lakásfelújátás van az eredeti helyen.
  • Lány külseje:

    Most épp barna haja volt, képeknek egyébként megfelelt. Nagyon tetszettek a cickói és a popója egyaránt, előbbit nem győztem dícsérni. Korát nem tudtam belőni, de valahol a 20-as évei közepe, vége felé jár. Nekem összeségében bejött, az arcára sem lehet panasz, szóval nem kell félni a takarástól.
  • Action:

    Mivel pont előtte fürödtem, ezért azt a lehetőséget most kihagytam. Egyből el is kezdett vetkőztetni, kicsit ismerkedtünk egymással. Én simogattam volna, de jéghideg volt a kezem, ezért picit várnom kellett, míg felmelegszik picit. Utána nem volt probléma ezzel sem. Közben ő simogatott, puszilgatott itt-ott, majd elkezdett franciázni. Nem vadul, inkább érzékien csinálta, változatós tempókkal, bő nyállal. Nekem nagyon jól esett, közben simogatott végig. Kis idő után, amikor már kellően kőkemény voltam, és persze eldurranni sem akartam, áttértünk a szexre. Szépen bevezette a szűk és forró puncijába és misszionárisban kezdtük. Végig mozgott, simogatott, kaprászta a hátam a körmeivel. Mikor rágyorsítottam és mélyebbre toltam az szemmel láthatóan tetszett neki, és vadul csókolózni is kezdtünk. Mindeközben bíztatott is, hogy "baszogasd még, basszál". Nagyon jó volt, azonban én még más is akartam, ezért áttettük popsiba is. Na ez még forróbb és szűkebb volt a puncijánál is. Így missziben folytattuk ezt is, rendkívül élveztem és ahogy láttam ő is. Szerettem volna még lovaglóban is szeretkezni vele, nem okozott gondot, így folytattuk, továbbra is popsiban. Eközben végig a melleivel játszottam. Lassan közeledett azonban a vég, amit franciával fejezett be. Először az ágyon fekve, de végül inkább felálltam az ágy mellé és így ért a vég. Arcára, szájába küldtem az utódokat, lehet máshova is jutott, magamhoz képest elég sok jött. Teljesen leszívott a drága :)
    Ezután éltem a zuhányzás lehetőségével, és szóba került a következő menet is, de mivel teljesen leszívott, és kicsi sietős lett volna a második ezért fél órában maradtunk. Az órás kerek összeggel készültem, de tudott visszaadni.
  • Elszámolás:

    Az óra egy kerek összeg, végén adtam, nem is kérte. Mint mondottam végül fél órát maradtam, tudott visszaadni. Nagyon megéri, hiszen nincsenek extrák, minden az alapban.
  • Összkép:

    A fent leírtak alapján szerintem egyértelmű, hogy pozitív élményekkel távoztam, és nagyon megérte. Valószínűleg nem utolsó látogatásom volt, biztos vissza fogok térni a közeljövőben. Mindenképpen ajánlott a leányzó!
Happy Massage