• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetésben csak Tia szerepelt jól, ő volt a hétfői lány, őt VTReztem. Szombati lányt hiába hívtam nem vette fel, a vasárnapra tervezett masszőz meg nem hívott vissza így annak is lőttek. Tiában biztos voltam. Másik két lány csak azért idekeverve hogy látható legyen Tia milyen megbízható. Pénteken VTReztem, vasárnap visszaigazolta a másnapi 12:00-13:00-igat. Egy percig se aggódtam, tudtam vagy vasárnap este vagy legkésőbb hétfő kora reggel belép az oldalra.
  • Megközelítés:

    Örs vezér terétől további kis séta, kb 10 perc. Hamarabb érkeztem, így a hideg időben picit várakoztam és 11:59-kor megcsörgettem. Letettem a telót és nyomtam a kapukódot. Kb így van megbeszélve, nem egyből nyomom a kódot, előtte jelzem Tiának hogy megérkeztem. Mindketten rutinosak vagyunk, szóval 12:00-kor már nála voltam ahogy le volt egyeztetve, csúszás sosincs, jól szervez. Sokat nem kellett lépcsőznöm,nincs magasan.
  • Helyszín:

    Egy csendes, autóval érkezőknek kedvező környék, bőven lehet parkolni. A házszám ki van írva, eltéveszthetetlen. Lépcsőzés után bent természetes fény fogad, folyosón cipőlevét bent a tetthelyen a többi ruhától szabadulok meg, ágy mellett van egy üllő alkalmatosság, jó nagy, bőven elfér ott minden. A berendezések nem változtak, ágy nagy és a szekrény is meg van amin korábban már szexeltünk. A fürdőszobában érzékeltem némi változást, több sprayt találtam, a tusfürdőkből a szám kb változatlan, sok van, de most már sprayből is, én majd a Dove-ot használtam, egyébként a többi is márkás. Szájvíz, kispohár ezt a tusolás után végeztem el. Törülköző nagy és jó nedvszívó.
  • Lány külseje:

    Jó hírrel fogad, elkészültek az új képek, hamarosan feltölti(azóta már láthatóak) Szóval az új képekkel 100%-os az egyezés! Természetesen nem nála készültek, ne erre a kecóra számíts. De erre a lányra!!! A haja pont ennyire hosszú és vörös, hozzá nagyon ez passzol. Rengeteg ilyen tűsarkú-magassarkú cipellője van, nálam egy másikat vett fel, de ágyban a magasság nem játszott. Az arca a képeken nem látszik, de nagyon szép, szemeiről többen is elismerően szóltak már és én is csatlakozom hozzájuk, különleges formája van színe zöld. Mosolya természetes és kis gödröcskét képes az arcára varázsolni, szaknyelven gribedli.(Gribedli avagy mosolygödör, avagy bájgödör)
    Tiának már fogadóruhája is van, egy átlátszó kék hálóing szerűség. Ez fog kiegészülni combfix-szel és a tűsarkúval. Kedvenc testrészem Tián a feneke, nagyon formás, lába is és hát hátulról szexelve pazar látvány kecses karcsú dereka is. Hibátlanra borotvált szuperszép punci ami kényeztethető nyelvvel. Bugyit nem visel. Most nincs műköröm, a saját körme van pirosra festve, gumihúzáshoz ez jól jött. Természetes a mozgása, magabiztosan és jól kommunikál, végig rám figyel. Tetoválást nem találni rajta és valóban nem dohányzó!
  • Action:

    Barátságosan és vidáman mosolyogva fogad ahogy belépek hozzá. A tusolásom előtt mutatja is a cipellőit hogy idekészítette, igyekszik minden apróságra odafigyelni és a kedvemben járni. Itt említi a fotózását és a készülő képeket. Majd tusolásból visszajövet az ágyra kerülünk mindketten, itt felveszi a combfixet. Mondom is neki igazad volt a múltkor tényleg egyre ügyesebben veszed fel. És mivel korábban említette hogy ebben az a jó hogy itt feküdni is lehet, pihenni, így megkérem feküdjön a hasára és puszilgatom a testét, hátát, vállát, nyakát. Ő kicsit igazít a haján hogy jobban odaférjek, mondja sok van és hosszú, mondom én is azt szeretem. Közben a farkam már áll ahogy a feneke tetején van, oda dörzsölődik, figyelek tiltott területre ne tévedjek. Ezt a puszilós játékot űzzük egy darabig, majd átmegyünk 69-be.

    Újra meglátogatom tökéletes punciját nyelvemmel, már egy hónapja nem találkoztunk. Ő pedig farkamat veszi kezelésbe, azaz szájba. A régi Tiás technikát alkalmazza, nem látom de érzem picit pörgeti a nyelvét a farkam körül a szájában, kellemes, finom nyelvmozdulatok. Én a punciját elősíkosítom, majd jön a rendes sikosító, de előbb a gumihúzás. 1 db volt kitéve az ágy mellett, azért Tia elnyúl és ő húzza rám, körme nem akadályozza mert most nincs én annyit segítek neki hogy tartom a farkam és ráhelyezi. Először szemből kezdünk, majd egyszer csak észreveszem hogy nincs a cipellő a lábán, elsietek érte, vissza az ágyra és lábaira én húzom rá, most már minden tökéletes, visszateszem a farkam és kapok tőle érintéseket is az aktus során. Sikeresen előbújtatom a mellét a hálóingből és puszilgatom miközben benne a farkam, mellbimbóját nyalom. Lábai a vállamon, majd a nyakamban, majd olyan is lesz hogy a két lábát elfordítom és úgy dugunk, mindent szabad. Aztán a lovaglást kérem, egy csavarral, most nekem háttal üljön bele. Ilyet még nem csináltunk egymással. Készségesen megteszi, először úgy ül bele hogy minél jobban előredől, hogy lássam a fenekét, pazar látvány, végül vízszintesen lovagol, jól mozog ez lesz a kivégző póz, bár háttal ül mégis tudja mikor fogok elélvezni, lehet a farkam lebuktat, vagy egyéb jelzést adok le, mindenesetre hátranyúl a kezével a farkamhoz hogy érezze ahogy elélvezés után lüktet elmondása szerint.

    Szünetben egy farokletusolás és beszélgetés, majd orál. De nem ezt szánom befejezésnek, mondom még egy aktus? És pillantok oda ahol a gumi volt, ott most nincs több, de Tia csak kihúzza a fiókot és már van is gumi. Emlékeim szerint Lifestyles. Ezt felhúzza újra ő a farkamra majd ő az ágyon maradva kutya pózt vesz fel, formás fenekét látom, én az ágy mellett állok és így teszem be neki, miután sikosított Tia. A második kör nem variálódik pózokkal, ez marad végig, imádom a látványát, ahogy vörös haja hátrabomlik, a formás fenekét és a lábait rajta a combfix és a cipellők. A vége egy második elélvezés, benne, gumiban. Meg egy tusolás, a 3.
    Eltávozáskor egy kis töri óra, meg beszélgetés, aranyos ahogy a nagyit említi, már nem először talijaink alatt, nagyon szeretheti. Közben az is kiderül hogy leckéket vehetnék Tiától hogy kell tippmixelni, nem is gondoltam ezt róla hogy ezt is játsza, volt már komoly nyereménye jéghokival, tippeket kapok mi az ő módszere, majd időben el.
  • Elszámolás:

    Hagyományosan a végén tartunk egy kis történelemórát, ahol Tia kikérdez. Legutóbb csak gróf Széchenyi Istvánról beszéltünk ötször is, mostanra sokat okosodtam, így elsőre eleget mondtam róla ezért jöhetett egy kortársának bemutatása. A haza bölcséből is sikeresen vizsgáztam Tiánál, elsőre átmentem. Az ajándékot amit vittem az ágyra tettem le.
  • Összkép:

    Vajon van még valaki aki Tiát nem ismeri akár személyesen akár beszámolókon keresztül? Aligha. Talán csak friss újoncoknak mondhat újat a beszámolóm. Mindenki másnak talán eszébe juttathatok pár ismerős emléket ami után az jut eszébe hogy igen, nekem is újra meg kell látogatnom Tiát.
    Istennőt most nem tudok kiosztani, Felejthetetlent igen, ha valaki kikerülne belőle igyekszem visszahozni majd ide.
    Na akkor kinek ajánljam Tiát? Mindenképp azoknak akik magas minőséget és megbízhatóságot keresnek és mellé még a külső is sokat számít nekik valamint a kedvesség. Na ők nem csalódhatnak sosem, Tia nagyon kiegyensúlyozott.
Happy Massage