• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Drága vénkecske52!
    Köszönöm szépen a beszidet és, hogy időt számtál az írásra! Imádtam, és jól érztem magam a randinkon. Nahh jó...Legközelebb másik bugyikát veszek fel, ne kelljen annyi gyöngyöt számolni;))
    Ui: Fincsi volt a csoki, már majdnem elfogyott, köszönöm!
    Várlak vissza máskor is! Csókollak Édes

  • Egyeztetés:

    Nemrég egy beszámolója került elém, amely nagyon jól mutatta be a Hölgyet, hozzáállását, ráírtam, gyorsan és főleg kedvesen válaszolt, így egy időpont egyeztetés maradt csak hátra, mindezt már telefonon. Itt azután végleg meggyőzőtt, hogy meg kell ismernem minél előbb.
  • Megközelítés:

    A Budapesti Virágpiac közelében van a búvóhely. A kapott cím birtokában könnyen odavitt a Wazze, üres parkolóhely is volt, most mindenütt ingyenes. Új építésű lakótömb, látható számozás. Közelben van BKV is az azzal közlekedőknek.
  • Helyszín:

    Meglepően gyorsan átszeltem a várost, Délpestről 30 perc alatt ott voltam. Volt kis időm elmerengeni az új kalandomon, kicsit olyan sötétbe ugrás mindig az első ... Jelen esetben Zsantill inkább a fényt jelentette, már csak azért is mert bár picit hamarabb hívtam, nem orrolt meg rám, sőt, pár percet kért majd visszacsörrentett. A kapott kóddal gyorsan bejutottam, majd kevés lépcsőzéssel a nyíló ajtaját is átléphettem.Egy gyors egymásra nézés, mosoly, puszi, pici ölelés, jól esett a fogadtatás. A lakás szó szerint fényűző, mindenűtt kis fényfűzérek, a közeledő karácsony hangulatát sugalva. Nagy tágas entré, ebből nyílló egyéb helységek. Maga a tetthely egy izlésen berendezett tágas szoba,kellően nagy franciaággyal ,frissen leterített lepedővel, kis párnákkal, karosszék, itt is harmonikusan megvilágított tükrök (talán kőrbe- kőrbe?) , nem tudom, most vendégelátom jobban érdekelt. A fürdőszoba is teljesen megfelelt, minden felszereltség adott, az külön tetszett, hogy előttem cserélte ki
    a fürdőkád kilépőjét. Amihez természetesen le kellet hajolnia..... Egyszóval az is tetszett.
  • Lány külseje:

    Könnyű dolgom van. Remek friss fotók mutatják be a Hölgyet, arca bár nem látszik szerintem viszi a primet! Több helyen megfordultam, de most a fiatalkorom_leány ideálja_ állt előttem. Csak bámultam,mert manapság ritkán látni hasonlót és íme ott állt, nem tudván mi a baj...Semmi, csak nagyon tetszett. Cipő le, kézenfogba bevezetett a szobájába, leültetett, hozott egy pohár vizet, mindezt a legtermészetesebb kedvességgel. Idővel lassan visszazökkentem a mába, Ő még mindig előttem s fogta a kezem. Egy ilyen fogadtatás után már csak hab a tortán, hogy kérésemre a gyöngy fűzér tanga volt kis piros szoknyája alatt ! A későbbiekben egyűtt megszámoltuk.
  • Action:

    Ha egy Nő az illatával is beindít, akkor minek sorolnám testi adottságait? Zsantill esetében talán azért mert bár ritkán szoktam új utakra tévedni, de Ő nekem nagyon bejőtt. Ahogy átölelt mikor visszatértem fürdőből, farkam és puncija közőtt csak az említett gyönygysor volt. Remek kezdés. Egyszerűen minden része kivánatos, egy nagyon szép arcú, barna szemű mosolygós szőke Cica(?) kezdett az ujjai köré fonni, profi módon, hiszen első mondataimban utaltam preferenciáimra.Finom bőre, kecses nyaka, piciny helyes füle, remekre sikeredett keblei, keskeny derék, ehhez illő popsi, hosszú csinos lábak, észveszejtő piros combfix. Nem utolsó sorban keskeny hosszú ujjai, vörös körmök, hogy tud azokkal cirógatni... Szeret csókolózni, ez is egy plusz, főleg, hogy nem egyből letámadós, inkább ismerkedő, simogató,sok lágy puszi mindenűtt, keresi mi a jó nekem. Hamar rá(m)érzett, franciája változatos, kérésemre egyidejűleg a zacskós családdal is sokat foglalkozott, hol kézzel, hol szájjal kényezteve mindkét lakóját. Sokáig nem lehet ezt bírni, bármennyire is jó, kis változatosság kedvéért 69 jött, de az még észveszejtőbb lett. Puncijában a nyelvem, faloszom golyóim egyenként felváltva ajkai között, ez még ingerlőbb, főleg ahogy cuppogva, nyögdicsélve tette mindezt. Újabb verzió (pihenésként?), rámfeküdt és úgy csókolóztunk,Zsantill hol a számmal,hol a faloszommal. . Még ezt is felülmúlta mikor a gyönyörű mellei között a golyóim maszirozta, gyúrta, gyömöszölte, miközben bólogatott a farkamon. Csupán csak a kezein támaszkodva,gyönyörű látvány volt. Ritka pillanat, mikor egy gyönyörű szemű Nő szájában vagy, mellei a zsacsin, és a szemedbe néz mosolyogva. Sok volt, első randin ennyire eltalálni, hogy mi a gyengém, hihetetlen. Gumiért esedeztem, hiszen az óra fénypontja, a rejtelmes punci még ismeretlen, az vajon mit tud? Méretem is eltalálta, még egy kis franciás síkosítás,és lassan rám ereszkedett. Lazán, simán benn voltam... Ekkor valahogy átvette az irányítást, és egy olyan fergeteges lovaglást produkált amivel nem csak engem élveztetett el ! Kérdeztük is egymástól: akkor most ki kit dugott meg?
    Rákérdeztem az időre, mert bizony nagyon elszaladt a sok kölcsönös nyalakodással, de még belefért egy gyors tús, majd felöltőzve egy-egy puszi, ölelés, búcsúként részemről egy " nem úszol meg, még látni fogsz", amit ritkán mondok első körben....
  • Elszámolás:

    Bővebb infó is tartalmazza, gondolom telefonon is közli, a belépésem után, már gatya nélkűl adtam át, nehogy elfelejtsem. Pici boldogság hormonnal kiegészitve, aminek láthatólag nagyon örült. A helyszínen nem változott semmi, vállalásai természetesen elérhetőek.
  • Összkép:

    Zsantill személyében egy aranyos, kedves Hölgyet ismertem meg,(neve is ezt sugallja), tudja mitől indul be a férfi, egy profi a szó legnemesebb értelmében. Remek randi sikeredett vele, csak rád figyel, az az óra csak a tiéd, akkor te vagy a világ legfaszább férfija, kell-e ennél több?
    Köszönöm Kedves Zsantill, remélhetőleg lesz *repeta*...
Happy Massage