• Nancy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam egy elmaradt randi utáni keresgélés közben. Egyből elértem és rugalmas volt az időponttal kapcsolatban is. Rövid időn belül fogadott.
  • Megközelítés:

    Nyugati környéke ,ezáltal autóval és tömegközlekedéssel is remek. Parkolás nehéz,de most ingyenes. Könnyen megtaláltam,mert pontos címet adott. Valószínűleg velem kezdte a napot,mert a ház előtt még én vártam rá és együtt mentünk fel a lakásba.
  • Helyszín:

    Régi belvárosi átlagos bérház. A lakás is régi ,ráférne a felújítás,de tisztaság van mindenhol. A fürdő kádas és nem túl nagy,de egy közös fürdésnél ez jó is lehet,mert közelebb hozza a partnert. Tusfürdő kevés van ,de nem a Rossmannba tértem be,hanem szexelni jöttem. Egyébként tiszta a fürdő és a törülköző is, úgyhogy a higiéniára nem lehet panasz. A tetthely egy jó széles ágyból áll a galéria alatt. Mindenhez elegendő a tér .Talán csak egy tükör hiányzik.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak. Az utcán egy egyszerű ruhában is tetszett már,amikor elindultunk felfelé. Aztán a lakásba érve ahogy egymás után kerültek le a ruhadarabok,akkor egyre jobban nőtt a tetszésindex,ami kézzelfogható volt a nadrágomban. Vékony lány,remek szilikon cicikkel,szép lábbal ,kerek popsival és mindig vigyorgó ,aranyos arccal. Igazából ez az ami különösen tetszett benne,végig mosolygott és pozitív volt.
  • Action:

    Az egész úgy kezdődött ,hogy egy napokkal előtte leszervezett randit öt perccel az időpont előtt lemondtak. Gyors keresésbe kezdtem és Ő volt aki elérhető volt és nem volt messze. Nagyon jó döntés volt. Kedves volt és tájékoztatott,majd kb. fél óra múlva már fogadni is tudott. Sajnos csak fél órára tudtam menni az előzőekben említettek miatt,de az tartalmasan telt. A lakásba érve már az előszobában vetkőzés és beszélgetés,ami jó bemelegítés volt. Kértem egy közös fürdőt,amit örömmel teljesített,legalább mindkettőnk felmelegedett. Kölcsönösen tisztává varázsoltuk egymást ,ami valószínűleg nekem nagyobb élmény volt,mert gyönyörű a leányzó. Már a zuhanyzás közben kaptam egy kis franciát ,megadva az alaphangot. Aztán áttértünk a szobába és elhelyezkedve ismét a kényeztetésembe kezdett. Nagyon jól csinálja ,kis kezezéssel és szemkontaktust tartva,néhol mély torkos elemekkel. Hagytam hogy csinálja és élvezkedtem ,tűri az irányítást.Kedvem támadt egy kis nyalakodáshoz és szívesen vette,bár nem hiszem hogy csúcsra járattam. Utána kértem gumit és szemből támadtam. Láb a nyakba és toltam,bírja sőt élvezi. Igazából annyira élveztem ,hogy nem tudtam hová nyúljak. Mindent egyszerre akartam fogni. Mivel éreztem hogy közel a vég ,ezért kutyusba váltottunk. A popsi látványa ,a mellei tapintása és a ritmus predesztinálta a gyors végkifejletet. Rövid időn belül a srácok a gumiba távoztak. Egy kicsit még közösen mozogtunk,aztán tisztálkodás. Az általa felajánlott kellemes masszázst még igénybe vettem,aztán irány a munka zord világa. Persze egy ilyen élmény után vidáman.
  • Elszámolás:

    Kicsit magasabb a pesti átlagnál ,de szerintem megéri. Egy kellemes időtöltést kaptam,ami végig rólam szólt .
  • Összkép:

    Egy nagyon szép fiatal lány ,aki mindenben próbál a kedvedben járni. Abszolút profi módon kezel és szerintem a félóra kevés volt belőle. Legközelebb több lesz,mert hogy megyek hozzá az biztos.
Happy Massage