• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször találkoztunk már mindig könnyen ment a kapcsolatteremtés ha kellet visszajelzett akár telefonon akár az oldalon nagyon rugalmasan lehet vele időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel szerintem jól megközelíthető bár jómagam mindig gépkocsival érkeztem, a ház előtt parkolni szerencse kell de kis gyaloglással mindig találtam helyet a parkolás ingyenes és nemcsak most.
  • Helyszín:

    Shila a kaputól a lakásig navigál diszkrét bejutás.Nemrég épült lakópark garzonja,otthonosan ízlésesen berendezett látszik a törődés s az hogy életvitelszerűen használja Shila itt is önmagát adja.Fürdőszoba jól felszerelt mindig puha törülközőt kaptam zuhanykabinos.(a mosógép mindent visz győződj meg) a francia ágy kényelmes sok párnával a falon tükör segít több információhoz jutni házigazdádról vizuálisan.
  • Lány külseje:

    Shila egy gyönyörű Nő, korát nem titkolja de sok jóval fiatalabb lány sír a tükör előtt önmagukat látva.Arca szép mindig mosolygós alakját a feltöltött fotók hűen visszaadják alakja tökéletes bőre puha nagyon jó megérinteni.Mindig ízléses fehérneműben fogadott szemet gyönyörködtető őszhatás.
  • Erotikus masszázs:

    Fel illetve levezetés után történt egymás mellet fekve pihegve szemeimmel masszíroztam gyönyörű testét bókokkal halmoztam el s közben érzékien lágyan simogattuk egymás testét, nagyon szeretnék Shila igazi barátja lenni.Tudom hogy a moderátorok kevésnek fogják tartani a leírást de már annyi jó beszámoló íródott már Shiláról hogy most csak az érzéseimet írtam meg.
  • Levezetés:

    Hosszabb idő után látogattam meg sok mondanivalónk volt lesi reakcióidat issza szavad hogy tegyen kedvedre, mindig közös fürdéssel kezdünk segít (nekem legalábbis)az ellazulásban mégiscsak egy intim együttlétre készülünk.A zuhany alatt már csodálatos érzések öntötte el Shila érintése erotikus lágy s célratörő, a franciaágyon folytattuk az érzések habzsolását remélem Shila is jól érezte magát élvezte a visszajelzések alapján erre következtetek. Mint már jeleztem nem először voltam nála arra kértem és ö kérés nélkül tudta érezte hogy ki szeretnék próbálni valamit amit idáig még nem csináltunk (az erotikus masszázs keretein belül) Frenetikus volt köszönöm kedves.
  • Elszámolás:

    Shilánál nincs extra ő maga az extra adatlapján vállalt dolgokat maximális barátnősen teljesíti,rezsi hozzájárulás nyilvános nincs zsákbamacska.
  • Összkép:

    Ismételten nagyon jól éreztem magam vele, mindig fél méterrel a föld felet lebegve hagyom el otthonát kedvessége hozzáállása példa értékű ő egy etalon. Köszönöm kedves Shia hogy ismételten beengedtél csodálatos világodba hacsak rövid időre is KÖSZÖNÖM
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage