• Vica

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Könnyen elérhető, a beszélgetés során megosztott részletek konzisztensek az adatlapon írottakkal.
    Kedves, értelmes hangja van, engem leginkább ez győzött meg, hogy kérjek időpontot.
  • Megközelítés:

    Szerencsém volt, pont a ház előtt akadt parkolóhely. Ebben az időszakban semmi sem fizetős. Kicsit trükkös visszakanyarodni a Kerepesin ha az ember a Keleti felől jön, de legközelebbre már tudni fogom.
    GPS (Google Maps) pontos, simán rábízhatjátok Magatokat.
  • Helyszín:

    Az épület átlagos, a lakás jó állapotban van. Semmi kupi-feeling, minden elegáns és hangulatos. A fürdőszoba hibátlan, bőven van tusfürdő- és szájvíz-választék, a meleg víz reszponzív, a zuhanyfüggöny praktikus.
    A masszázsszobában van tatami és masszázságy is. Kicsit talán túlzó a félhomály (közelebb a homályhoz, mint a hangulatvilágításhoz), de nem vészes, csupán korlátozza a falra felszerelt tükrök intimitás-fokozó hatását.
  • Lány külseje:

    Vica kedves arcú, nőies hölgy. Az adatlapon megadott paraméterek (életkor, magasság, súly) ránézésre megfeleltek a valóságnak. Ami viszont nem biztos, hogy átjön a retusált képek tökéletessége miatt, hogy milyen káprázatos a bőre. Sima, feszes, finom, hibátlan; ilyen huszonéves lányoknál is csak elvétve találni. Egyszerűen nem lehet elengedni a combokat, popsit, ha egyszer hozzányúltál. Vica keblei teltek, bimbók érzékenyek, semmi csalódás ezen a fronton, ahogy a combok között sem.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs a középső fejezetben kerítettünk sort a masszázspadon; nagyon kellemes és szakszerű volt. Érződik, hogy Vica nem pusztán tanulta a szakmát, de dolgozott is hivatásos masszőrként. Bár a másfél órának kb. a harmada telt masszázzsal, ahelyett, hogy minden testtájon egy minimálprogramot kaptam volna, vádli, derék és háti területeken kaptam egy komolyabb masszázst. Élvezetes volt, semmi erotika, de itt nem is hiányzott.
  • Levezetés:

    Mielőtt rátérnék a kényeztetésre, érdekes módon nem volt sok kommunikáció köztünk. Nem tudom, hogy Vica nem beszédes hölgy, vagy nekem kellett volna többet kezdeményezni, esetleg én voltam dekoncntráltabb az átlagosnál, mindenesetre szokatlan volt, hogy ilyen csendben zajlanak a dolgok. Nem rossz, csak szokatlan; velem általában úgy történnek az ilyen randik, hogy akinek nem foglalt a szája ilyen-olyan okokból az kommunikál. :-)

    Az első fejezetet a tatamin kezdtük. A csókolózás nagyon diszkrét Vica esetében. Szájrapuszinak aposztrofálni azért igazságtalanság lenne, mert néha az ajkak belső fele vagy a nyelvek hegye találkozik, de a szenvedély takaréklángon. Amennyiben ez nem személyemnek szólt, hanem a csók számára már feszegeti a határokat, akkor viszont hálásnak kell lennem, mert ahhoz képest meglepően sok mozgásteret hagyott. A korábbi írások többsége beszámol Vica orgazmusáról, de legfeljebb egyről, ezért az első kör - némi kölcsönös pettinget követően - az én kényeztetésemről szólt. Több pózban is csináltuk, Vica használta kezét, nyelvét, ajkait (nagyon ügyesen), kicsivel több fény mellett még szexibb lett volna, de így is minőségi kényeztetést kaptam. Már közeledtem a csúcshoz, amikor szerettem volna egy kis pihenőt - hogy tovább tudjam élvezni ujjai és ajkai játékát - ezért finoman megszorítottam a csiklóját. Mivel a részleteket nem egyeztettük, Vica ezt a jelet annak vette, hogy a kezével ne izgasson tovább, de a szájával rákapcsolt, így mire pontosítani tudtam volna, nagyot élveztem a szájába. Ez egyszerre volt humoros és felettébb intenzív - de erről pár bekezdéssel később.

    A második kört is hasonlóan kezdtük; csókolózás, simogatás. Vica mellé térdeltem, és farkam a szájába adva kezét a puncijára vezettem. Azonnal értette mire gondolok, és - a kényeztetésemet nem beszüntetve - lágyan maszturbálni kezdett. Ez felülről is izgató látvány volt, a fali tükör pedig oldalról is rálátást biztosított, ami megsokszorozta az érzést. Akár órákig is el tudtam volna viselni ezt a kettős stimulálást, de mindenképp meg szerettem volna ismerkedni közelebbről a puncijával, így elhelyezkedtem a combjai között, és igyekeztem viszonozni a kényeztetést. Vica gyorsan és könnyen nedvesedik, és halhatóan élvezi a törődést. Orgazmusa néhány perc múlva félreismerhetetlenül bekövetkezett, hosszan, hangosan és izgalmasan élvezett, s ha addig nem nedvesítette volna össze az arcomat, akkor legkésőbb most megtette, foltot hagyva a lepedőn. Rövid ölelkezős összebújást követően visszavette kezdeményezést, és keze illetve ajkai már korábban megcsodált összjátékának segítségével engem is a csúcsra repített. Nem kapkodott, az utódok törlőkendőben végezték, de minden nagyon figyelmes és diszkrét volt.

    Rengeteg hölgynél olvastam, hogy isteni a natúr franciája, és én is sokaknak 5/5-öt adtam, de az igazsághoz tartozik (nálam), hogy bár az izgató fázisban a többség tényleg nagyon tehetséges, valójában elhanyagolhatóan kevesen vannak, akik tudják, hogy kell levezetni egy férfi orgazmusát. (Legalábbis az enyémet, fogalmam sincs mennyire vagyok reprezentatív; pasikkal ritkán beszélek az orális szex élményeik részleteiről, talán majd Brüsszelben...) Lényeg viszont az, hogy Vica a második hölgy erről az oldalról - és az elsőről nem írtam beszámolót - aki esetében semmiféle túlstimuláló, kellemetlen élmény nem társult az élvezetemhez. Ezért ha valakinek isteni a natúr franciája, akkor az Vica.
  • Elszámolás:

    Azt mondanám, hogy az árak a budapesti átlag alatt (a rózsaszálak publikusak), de úgy tűnik, hogy a koronavírus lejjebb vitte a díjakat. Valószínűleg ez az új budapesti átlag, de persze erre csak kis mintám van.
    Extrák nincsenek, amiket Vica vállal, azok mind benne vannak az alapcsomagban - bár kicsit igazságtalan alapcsomagnak hívni egy csókolózós 2xNFVSZ-t közte egy tényleg professzionális masszázzsal.
  • Összkép:

    Furcsa volt számomra, hogy nem a barátnő-pornós skála valamelyik szélét megtestesítő hölgyet látogattam meg, de a két szuperintenzív orgazmus bőven kárpótolt a szokatlan élményért. Nem mintha bárki kárpótlásra szorulna Vica társaságában, csupán számomra egy más típust testesített meg.
Happy Massage