• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eredetileg nem Pannához készültem, hanem egy kolléganőjéhez, viszont a másik hölgy nem ért rá a nekem megfelelő időpontok egyikén sem. Ellenben felsorolt néhány nevet, hogy kik érnek rá. Panna nevére lettem figyelmes. Egyeztettük a részleteket és meg is beszéltünk egy időpontot még aznapra.
  • Megközelítés:

    Ami a tömegközlekedést illeti, ahhoz nem tudok hozzászólni, de kocsival könnyen megközelíthető a cím, viszont parkolóhely szűke miatt érdemes előbb érkezni a helyszínre.
  • Helyszín:

    A randi helyszínéül szolgáló első emeleti lakást egy garázson keresztül lehet megközelíteni, ami elsőre fura lehet, viszont maga a lakás nagyon ízléses és kellemes hangulatú. A fürdőben kád, többféle tusfürdő, szájvíz és száraz kilépő. A szoba kimondottan az ilyen randikra lett kialakítva, ha jól emlékszem van tatami is, nekem viszont a masszázspadhoz volt szerencsém. A falon tükör, megfelelő bútordarab a textil elhelyezésére és kellemes félhomály van emellett a helyiségben. Higiéniai és esztétikai szempontból is megfelelő.
  • Lány külseje:

    Előttem már sokan elírták, ami igaz is, hogy a retusált képek nem adják vissza a valóságot. Panna egy igazán szép hölgy, mindene nagyon rendben van. Popsi formás, kerek, cicik nem túl nagyok, hanem pont jók, jól markolászhatók. Annyiban biztosan csal a retus, hogy azokon Panna kicsit magasabb hatást kelt, viszont élőben egy aprócska teremtést van szerencsénk megismerni. Megjegyzem ez semmit nem ront a szépségen és az összhangon. Hogy miben fogadott, arra sajnos nem emlékszem, de mire a tusolás után visszajöttem, már csak egy fekete bugyika volt rajta. A Bugyi sajnos első randi lévén fent is maradt és simogatni csak ott lehetett, ahol nincs textil.
  • Erotikus masszázs:

    A teljes másfél óra alatt az volt az érzésem, hogy Panna tényleg azon dolgozik, hogy maximális élményt nyújtson. Nem volt ez másképp a masszázs folyamán sem. Közepes erősségű, nagyon kellemes masszázst kaptam, aminek minden eleme a helyén volt. Vádlitol kezdett és fokozatosan haladt felfelé. A comb felső részének kezelés közben többször benyúlt a zacsihoz, néha konkrétan több másodpercig ott hagyta a kezét, ami nagyon kellemes volt. Mikor a hátamat gyúrta, időnként hozzám értek a mellei, ami szintén jóleső fűszerezése volt a masszázsnak. A hátamtól a nyakam felé folytatta, majd a karjaimat is kezelte és jöhetett a fordulás. A kényeztetés után maradt némi időnk, amit egy kis nyakmasszázzsal töltöttünk ki. Összességében egy nagyon kellemes, erotikával átszőtt masszázst kaptam, amiért már magában is megéri Pannát meglátogatni.
  • Levezetés:

    Ha a masszázsért megéri, akkor a kényeztetésért meg aztán pláne megéri elmenni Pannához. Érkezésemkor megkérdezte, milyen összetételű legyen a program. Én az előtte utána kényeztetés választottam, amire Panna felvilágosított, hogy ő az elnyújtott lingam masszázsban jó igazán, amiből egyet szokott beiktatni a program végére, de természetesen szívesen eleget tesz a kérésemnek. Mivel végül a két kényeztetésnél maradtunk, így Panna máris nekifogott az elsőnek. Olajjal szépen előkészítette a terepet, majd a farok környékének folyamatos símogatása, masszírozása mellett lágyan nyalogatni kezdte a farkamat, majd bevette és a hegyét szopta. Ezeket a technikákat váltogatta, néha kézzel dolgozott rajta, majd megint ajakkal, nyelvvel fokozva az intenzitását egészen addig, amíg a kezei közt végem nem lett. Nem mondtam neki, hogy nekem a NFVSZ nagy kedvenc, ezért egy rossz szavam nem lehet, hogy nem élvezhették elsőre a szájába.
    A második kényeztetés is hasonlóan zajlott, viszont erre már több időt szánt a drága. A lábam közé kuporodott és kézzel pillanatok alatt felállította a farkamat. A kellő mennyiségű olaj és Panna csodálatos kezei megtették a magukét. Ezt követően megint váltogatta a makknyalogatást, szopást, kezet és játszott az intenzitással is. A zacsi folyamatos kézzel történő megdolgozásához társult egy adag zacsinyalás is, finoman, lágyan, semmi pornózás. Annyira jól csinálja Panna, hogy azt kívántam, tartson jó sokáig, de másodjára is elég hamar elért a vég és ezúttal hatalmasat élveztem a szájába, amit ő diszkréten papírba csomagolt.
  • Elszámolás:

    A tiszteletdíjam csokrát utólag tettem le az asztalra, ami abszolút megérős kategória. Panaszra semmi okom nem volt.
  • Összkép:

    Összességében nagy megelégedéssel és kielégüléssel távoztam. Elég ha azt mondom már most biztos, hogy megyek még Pannához a közeljövőben?
Happy Massage