• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Kedves 18long,

    Először is nagyon Örülök, hogy ilyen jól Érezted magad Velem/Nálam.. & köszönöm szépen, hogy ezt meg is írtad beszámolóban. :) Cuki Vagy. :) Természetesen máskor is Szeretettel Várlak fullos kényeztetésre.. ;) a nem kicsi szobámba.. ;))) Még annyi, hogy az ágy sarok garnitúra :) (stabil:) ami franciaágy nagyságú ággyá kinyitható.. sok párnával :) A szoba ahol fogadtalak nagy és jó tágas.. nem Értem, hogy láttad kicsinek, hiszen a sok bútor is kényelmesen elfér.. Ez nagy lakás.. :) nah de mindegy :))) Lényeg, hogy jól Érezted magad, és ennek nagyon Örülök. :) Lesz még itt lakberendezés az ünnepek után.. ;)))

    Millió Csókjaim,

    LauraCicaBabaN01 ;)

  • Egyeztetés:

    Laura hírdetését itt láttam az oldalon. Eleinte nehezen tudtam elérni, de miután már beszéltünk, egyszerűen hipp hopp eltudtam érni. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről,és az árakról.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem mint ahogy mindig is szoktam. 13.kerület űjépítésű részén található Laura rendelője,közel a Westendhez. Gps pont a ház előtt tesz le, hétvége lévén a parkolás ingyenes, és a vírus miatt nonstop ingyenes. Kicsit bénáztam mire betaláltam az épületbe.
    Bkv van a környéken bőségesen.
  • Helyszín:

    Újépítésű házban található a lakás. Kicsi a szoba, de a célnak megfelelő. Egy nagy kanapé van kinyitva ágynak,a két végében tükörrel, ami nagyon jó mozizást biztosít. Fűrdőben kád van, viszonylag sok tusfürdővel, szájvíz a mosdó szélén kikészítve. Törölköző nagy, illatos, puha.
  • Lány külseje:

    Laura a képeknek teljesen megfelel. Mivel arccal hírdet így senkit nem érhet meglepetés. Egy hosszú egyberészes rózsaszín ruhában fogadott, ami elég vékony anyagból készült szerencsére, ami sokmindent megmutatott Laurából.
  • Action:

    Megérkezésem után hellyel, és üdítővel kínált Laura, amit elfogadtam. Ismerkedtünk pár perces beszélgetés után elmentem egy gyors és alapos fürdésre.

    Amikor beléptem újra a szobába Laura már teljesen meztelenül feküdt az ágyban, és krémmel kente a testét. Szélesre tárta a lábait, és úgy kente a combjait a krémmel. Én megálltam az ágy előtt, és néztem ahogy krémezi magát. Egy pillanat alatt elémtérdelt, a törölközőt lerántotta rólam, és már a szájában is voltam. Mondta, hogy feküdjek be az ágyba, mert úgy szeretne szopni. Eleget tettem ennek a kérésének, azonnal rábukott a farkamra, és tövig vette. Egy kicsi még kimaradt belőle, ekkor megrázta a fejét, és totálisan tövig eltűntetett. Én közben a popsiját, és a punciját simogattam. Mélytorok, bőnyál, lenttartás, minden volt.

    Megkért pár perc után, hogy álljak ki az ágy mellé. Gondoltam, hogy úgy szeretne tovább szopni, hogy lássam a tükörben amint teljesen eltünök a torkában. De nem, varázsolt rám egy gumit, pucsított az ágy szélén és már toltam is be a piercinges puncijába a farkamat. Nemkellett sokat finomkodni, rövid időn belül lehetett neki tolni teljes erővel. Fogtam 2 kézzel a vékony derekát, és úgy húztam magamra,de volt amikor Laura is visszalökött, akkor kellett csak igazán kapaszkodni a derekába. Elég sokat voltunk ebben a pózban, amikor azt a kérdést kaptam, hogy jössz a fenekembe? Természetesen igen volt a válaszom. Egy kis síkosítás után már furakodtam bele a fenekébe. Először csak óvatosan mozogtam, de pár pillanat múlva már erősebben mozoghattam benne. Laura felsőtestét az ágyra tette, és én úgy dughattam a fenekét. Jól pucsított, adtam neki ahogy csak tudtam, közben meg moziztam a két tükörben felváltva.Laura halkan nyögdécselt, és vissza vissza mozgott fenékkel is. Jó sokáig voltunk így, kezdtem már izzadni kicsit,de nagyon élveztem a helyzetet, hogy ilyen szép lány fenébe lehetek.
    Laura mondta, hogy szeretne szopni egy kicsit, lekapta rólam a gumit és máris a torkában voltam,majd lefeküdtem az ágyra, és úgy folytatta a mélytorkos, bőnyálas szopását. Kérdeztem, hogy hova élvezhetek majd, amire azt a választ kaptam, hogy a számba. Én jobban szeretem ha láthatom a végterméket, és a kedvencem az arcraélvezés, Lauránál sajnos nem opció, ezért megegyeztünk egy cicire élvezéssel való befejezésre.

    Ezekután az ágy mellé álltam, és így folytatódott tovább a farkam kényeztetése, amit pár percig bírtam, és utána egy jó nagy adag spermát lőttem a szilikon cicijeire.Meglepődött, hogy mennyit lőttem rá :-)
    Majd közösen letörölgettuk egymást.

    Ezután kaptam még egy olajos hátmasszázst is, közben jól elbeszélgettünk, nevetgéltünk, és sajnos letelt az időm, öltözés és irány a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Laurának vannak extrái, én csak a popószexet vettem igénybe, de milyen jól tettem, hogy nem hagytam ki a popóját neki. A rezsihozzájárulást a fűrdésem előtt rendeztük.
  • Összkép:

    Én jó élménnyel jöttem el Laurától sajnos csak egy órát maradtam, vagyis egy kicsivel túlléotük az időt.Ha sikerül még idén eljutni hozzá, akkor nagyon boldog lennék.
    Köszönöm Laura.
Happy Massage