• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Nuvolarim! ❤️


    Nagyon köszönöm neked, hogy újra és újra meglátogatsz és fantasztikus randikat élhetünk át együtt. Nem mellesleg köszönöm szépen ezt a beszit is, tudom, nincs könnyű dolgod, hiszen nem keveset írtál már rólam és nehéz újat írni.
    Bár ahogy olvasom, ismét nagyon jól megbirkóztál ezzel a feladattal. Szuper lett! 🙂

    Azt is jó olvasni, hogy most is, mint mindig csodásan érezted magad, ezek szerint nem tudsz megunni 😁 Mondjuk ami ilyen jól végződik mindig, azt nem is lehet 😛
    Ezzel én is hasonlóképpen vagyok, megunhatatlan a társaságod. Remélem még sok ilyen klassz randink lesz, amíg itt leszek nektek😉

    Várlak vissza sok sok szeretettel!

    Csókollak😘

    Wanda❤️

  • Egyeztetés:

    Előző este hívtam Wandát, ezúttal nem sikerült azonnal elérnem, de pár perc múlva visszahívott, és máris hallhattam a csicsergését, amit álmomból felkeltve is felismernék :) Az egyeztetés most is flottul ment, jó volt neki az időpont, amit kértem.
  • Megközelítés:

    Két egykori uralkodói méltóságról elnevezett út kereszteződésénél van a tetthely. A belvárostól kicsit kintebb van, cserébe nagyon jó a tömegközlekedés: több villamos és busz is megáll néhány méterre a kaputól, de kalandvágyó emberek egy kis sétával Rákosrendező vasútállomástól is érkezhetnek. A kapu kicsi és nincs feltűnő helyen, én néha még mostanában is elmegyek mellette, erre érdemes figyelni, de egyébként Wanda pontos címet mond, rajta nem múlik.
  • Helyszín:

    A ház új építésű, igényes és tiszta, a lakás belül szintén. Ízléses, otthonos a berendezés, meglátszik, hogy Wanda sokat törődik vele. A szoba épp csak akkora, amekkorának lennie kell, leginkább hogy elférjen benne az a hatalmas ágy, ami mindenre alkalmas. A ruháknak van hely egy puffon a polc mellett, ahol egy mini hifin alkalomhoz illő latin zenék szólnak. A fürdőszoba is szép, tiszta és tágas, két embernek is kényelmes káddal (tapasztalat), és több fajta tusfürdővel, mint a DM-ben és a Rossmannban együttvéve. Wanda egyedül van a lakásban, így nem kell kellemetlen találkozásoktól tartani.
  • Lány külseje:

    Nos, Wandus külsejét már megénekeltem párszor, de a legutóbbi látogatásom óta több téren is változott, persze csak pozitív irányba. Nekem ki kellett találnom, hogy miben, nekünk férfiaknak ez mindig nehéz kérdés, de megfeleltem :) Na jó, elárulom: sokat fogyott, és van 1-2 új tetkója, mind szép és/vagy vadító. Az arckitakarástól nem kell félni, csak az imádnivaló mosolyt tünteti el. A teste pont jó, simogatni és puszilgatni való, de ez már látszik a képeken. Ha a popsiját külön kellene pontozni, megpróbálnám meghekkelni az oldalt, hogy 6 csillagot adhassak rá :)
  • Action:

    Nem tudom, ez mennyire szokása még Wandának, de rólam tudja, hogy így tetszik nekem a legjobban, ezért most is egy szál mosolyban fogadott, ahogy mindig :) Gondoltam magamban, már most megérte újra eljönnöm. Innivalóval kínált, majd a túlöltözöttségtől feszélyezve (na jó, nem azért) siettem én is levetkőzni, hogy aztán együtt bevonulhassunk a zuhany alá.
    Gondosan lemosta minden porcikámat, különösen ügyelve az intim területek tisztaságára. Utóbbit szájjal is megvizsgálta, nincs-e vele valami probléma. Ha a doktornők is így csinálnák, és mind ilyen szép lenne, állandóan beteg akarnék lenni :) Bár Wandus az érkezésem előtt zuhanyzott, azért biztos ami biztos alapon én is jól megmostam őt, szintén nagy figyelmet fordítva a punci tájékára, persze csak azért, mert ott a legfontosabb a tisztaság :)
    A szobába érve következett Wanda híres mutatványa, a lepedőhúzás. Ezt videóra kellene venni, legalábbis én amikor nem vagyok nála, biztosan sokat nézném. A frissen felhúzott lepedőn először én kezdtem őt kényeztetni. Persze jól felhúztam, a szájától lefelé haladva végigcsókoltam az egész testét, de még így is mindig rácsodálkozok, mennyire könnyen el lehet őt nyelvvel juttatni a csúcsra.
    "Kölcsön kenyér visszajár" - mondta Wanda, én pedig egyetértettem vele. A franciatudása is legendás, változatosan kényezteti az egész szerszámot és a környékét is, ezt persze nem lehet sokáig bírni. Gumit kértem, és kutyusban kezdtünk. Wanda feneke szebb, mint valaha, és ilyenkor tudom a legjobban megcsodálni, na meg persze belekapaszkodni is izgató dolog. A lovaglópóz sem maradt el, nagyon érzékien mozgott rajtam, közben simogattuk és csókolgattuk egymást, ahol értük. Mivel még nem sültem el, újra a száját vetette be, majd kicsit később kézzel is besegítve a melleire élveztem el.
    Wanda hozott nekem innivalót az ágyba, aztán mellém feküdt és megbeszéltük, kivel mi történt az elmúlt időben. Szokatlan kérésem volt tőle még az elején: most külön kértem tőle az óranézést, hogy a rendeleteknek megfelelően időben hazaérjek, és bár ez magától nem szokása, most ebben is segített nekem, így idejében elindulhattam :)
  • Elszámolás:

    A régi pesti átlag, de aki pontosabbat szeretne tudni, a bővebb infóban megtalálja. A randi ideje alatt egy szó sem esett róla, utólag tettem le a csokrot.
  • Összkép:

    Ha van olyan elvetemült MT, aki rendszeresen olvassa a beszámolóimat, az tudja, hogy egyrészt szeretem a különlegességeket, másrészt Wandához rendszeresen visszatérek. Ez azért van, mert Wanda már magában is egy nagyon különleges lány, a szex és a teljes randi is különleges élmény vele. Ezt meg kell tapasztalni, különben nem tudod, mit hagysz ki!
Happy Massage