• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Samator, farkasom!

    Kicsit ugyan megkéstem, szánom-bánom bűnömet, sikerült egy kis időt nyernem.

    Köszönettel tartozom annak, hogy sikerült árgus szemekkel figyelned mikor vagyok elérhető és lecsapni a szabad időpontra.
    Valljuk be a kis berendezés nagyon találó, akár olajra akár krémre, hasznos kis jószág. :D Amolyan multifunkcionáleee ahogy az olasz mondaná valahogy.

    Néha kell egy kicsit magadra is időt fordítani, hogy kiegyensúlyozott legyél.

    Elfogynak azok a fene kis címkék, bízom benne, hogy talán egy zöld vagy kék lehetett volna, tán akár személyesen is megbeszélhetjük egy következő árgus szemekkel figyelés során.

    Puszillak és vigyázz magadra.

    Alexa

  • Egyeztetés:

    Aktívan használja a jelzést, hogy mikor elérhető. Árgus szemekkel figyeltem, mikor villan fel a piros felirat, mely szerint most felveszi. Első körből a időtartam végén vettem észre a jelzés, de második piros jelzéskor időben sikerült hívnom. Bemutatkoztam többféle néven, mivel előtte már az oldalon beszélgettünk, így egyből rájött ki vagyok ;) Viszonylag hosszasan beszélgettünk, és ki is tűztük a randi időpontját.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, azzal jól megközelíthető a környék. Busz és villamos is megáll a közelben. Csendes, nyugodt környék, úgy tűnt parkolóhely is akad. A címet könnyű beazonosítani, akár egy ingyenes on-line térkép segítségével is jól belőhető.
  • Helyszín:

    Téglaépítésű ház felújított lakása. A masszázs szobában egy tatamin történik a kezelés. Két tükör is található a szobában, egy a tatamival szemben, a páciens fejénél, egy pedig a tatami mellett. Sokan segítettek később. ;) A tatami melletti polc televolt olajokkal és krémekkel. Szék és fogas szolgálja a cuccok elhelyezését. A fürdőszoba is rendben volt, függönyős kádban lehet tisztálkodni. Sokféle tusfürdő, szájvíz, dezodor, tiktak szolgálja a megfelelő higiénia szint elérését. Még egy férfi intim mosakodó is hozzájárul a szint emeléséhez. ;) Az érkező és búcsúzó zuhanyzáshoz is kaptam egy friss puha töröközőt. Tisztaság rend mindenhol.
  • Lány külseje:

    Sok fényképe van fenn. És csak egyre több képet tölt fel. Biztos forrásból tudom, hogy még várható az idén egy-két újdonság. Szóval a képek igen aktuálisak és Alexa teljesen megfelel ezeknek. Fogadásomkor nem volt rajt kapuszni, helyette a fehér lámpagyújtogató szettjében fogadott. Nem kértem külön , de ráhibázott, a képek közül nekem ez a személyes kedvencem. ;) Ami a képen nem látszik a képeken, hogy nagyon selymes a bőre. ;)
  • Erotikus masszázs:

    Miközben felkészültem a tisztálkodásra, megkérdezet, hogy olajjal vagy krémmel szeretném-e a masszázst. Mint kiderült, azért lényeges már az elején eldönteni, mert a fürdés alatt a használandó kence előmelegítésre kerül a vendég kényelmének érdekében. Erre egy speciális Alexa által kifejlesztett berendezés szolgál. ;) Olajból van nagyobb választék, de én a krémet választottam. Fürdés után Alexa már ruha nélkül fogadott, meleg krémmel a kezében. Elterültem a tatamin, a fejemet egy fejpárnába helyeztem, a lábamat szintén egy párnára. Alexa megkérdezte, hogy a talpamhoz hozzáérhet-e, igenlő válaszom után el is kezdődött a kezelés. A lábujjaim sem maradtak ki és tőlük felfelé haladni egészen a tarkómig átgyúrt. Erős, alapos masszázstechnikát alkalmazott Alexa. Kiemelnék egy mozzanatot, ami hivatalosan még a normál masszázs rész volt, de rám másképp hatott. A karom átgyúrásához kérte, hogy nyújtsam hátrafelé a kezem, úgy a lábai közé teszem. Így is történt a masszáz Alexa a kezem felett térdelt, közben gyúrta a kezem.... A masszázs közben folyamatosan beszélgettünk mindenféle aktuális témáról. A tükrökben végig szemmel követtem a kezelést.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével kérte, hogy fordulja meg. Előre tisztáztuk a program, amiben benn volt a kölcsönösség is. Alexa egyből a lényegre tért, egyből felvette a 69-es pozíciót. Nagyon finom franciában kezdett, bizsergető érzés volt. Annyira, hogy én alig tudtam viszonozni. Helyette mantráztam ill. a tükörben követtem az eseményeket. A kezem sem maradt teljesen tétlen. Egy kis idővel Alexa pozícióváltást javasolt. Ez abból ált, hogy fejem felé térdelt. Így már teljes egészében tudtam koncentrálni a feladatomra. ;) Alexa építő jellegű megjegyzéseit követve meg is szereztem neki a vezetést. ;) A balansz helyreállítása érdekében ismét pozíciót váltott ezúttal már mellém térdepelt. Nem volt kegyelem, ki végzett a szájával. Nem kapkodva, kellemesen elnyújtva a végjátékot. ;) Miután újra magamhoz tértem még váltottunk pár szót és elmentem újra zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    A telefonon elmondott mindent, mik vannak programban mik az extrák. A kölcsönösséget kértem extraként. Érkezésemkor kérdés nélkül elhelyeztem az ajándékot a megfelelő helyen.
  • Összkép:

    Kedvező benyomássokkal távoztam. Sajnos elfogytak a címkéim ezért csak jót tudok adni. Még tervezek visszatérni Alexa kezei közé, könnyen elképzelhető, hogy "kicsit " más felállásban is. ;) Ehhez elég biztató volt az ismerkedés. :)
Happy Massage