• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először VTR-en próbáltam egyeztetni az időpontot, de sajnos ott sehogysem jött válasz, így másnap telefonon tettem meg ugyan ezt. Kolléganője vette fel. Kedves volt, el is humorizáltunk kicsit, hamar sikerült megtalálni a mindenki számára megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető környék BKV-val és autóval egyaránt. A ház előtt és az utcában is rengeteg üres hely volt.
  • Helyszín:

    Helyszín rendben volt, igazából semmi extra vagy kivetnivaló nem volt benne. Van tatami és masszázspad is. Fürdőben rengeteg tusfürdő közül lehetett választani.
  • Lány külseje:

    Őszintén én mást vártam a képek alapján. Tetoválások le vannak retusálva, illetve arcra idősebbnek néz ki a hölgy, mint ami az adatlapon szerepel. Alkat rendben van, de elsőre azt hittem, más nyitott ajtót, nem az, akihez jöttem.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor várni kellett, mert több vendég is érkezett egyszerre, így nagyjából negyed órával a megbeszélt időpont után jutottam csak be. Mivel hamarabb érkeztem 5 perccel, ezért közel 20 percet ültem még lent a kocsiban. Sűrű bocsánatkérések közepette végül bejutottam, ahol mint az előző sessionben írtam, némileg mást vártam külsőre.
    Mivel másfél órára mentem, ezért az elején és a végén is volt kényeztetés, ám ezt majd a következő részben ecsetelem.
    A masszázs nagyon jó volt viszont. Említette, hogy amúgy is gyógymasszőrként dolgozik (ha jól emlékszem), és érződött is, hogy nem ma masszírozott először. Kérdezte, mennyire lehet erősen. Mondtam, hogy nyugodtan erővel gyúrjon át. MEgtörtént. Tetőtől talpig nagyon alaposan át lettem masszírozva. Nagyon jól esett. Ez a része csillagos ötös.
  • Levezetés:

    Mivel másfél órában két lehetőség van, ezért fürdés után megkérdezte, hogy mi legyen a program. mondtam, hogy fel és levezetéssel tegyük keretbe a dolgokat. Először megindultam a tatami felé, de mondta, hogy nem lehetne-e inkább a masszázspadon, mert szétment kicsit a dereka, így felfeküdtem oda. Mellém állt, és nekikezdett az ügyködésnek. Valóban nagyon jó franciája van, mint ahogyan azt a korábbi kollégák is említették. Ám nem tudom, hogy a szimpátia hiánya, vagy valami más, de igazából ez arról szólt, hogy kivégezzen. Nem volt benne semmi olyan huncutság vagy bármilyen barátnő feeling. Célratörő szopás volt. Mondjuk abból jóféle. Meg is lett az eredménye.

    A masszázs végén kérdezte ismét, hogy legyen a levezetés, hasonlóan, mint az elején, vagy van valami kívánság. említettem neki, hogy olvastam mindenféle extráról (mármint nem pénzbeli, hanem technikai), értettem ezalatt a popsinyalást és a prosztatamasszázst. Ebből sajnos csak az utolsó valósult meg. Elején az első kőrhöz hasonlóan egy francia kényeztetés indult, majd idővel megkért, hogy csússzak lejjebb a pad végére, és elkezdődött a prosztatamasszázs és kézi levezetés. Sajnos francia nem járt hozzá, pedig korábban többen is írták, hogy a kettő kombinálva van. Én nem szóltam, vártam, hogy majd jön,. Nem jött. A prosztatamasszázst próbáltam már párszor, eddig ez volt belőle a legkellemesebb, de azt hiszem hagyom. Nekem nem okoz olyan plusz örömet, mint amiket mások mondanak. Szóval kéz és prosztata kombóval lett végem. majd mentem fürdeni.
    Ránéztem az órára, ahol még volt nagyjából 15 percem úgy, ha a rendes bejelentkezést nézzük. Ha azt, hogy egyébként várnom kellett még ugyan ennyit az elején, akkor ebben a pillanatban voltunk 1 óránál a másfél helyett.
    Ruha végig fennmaradt, csúszka nem volt.
    Nem dobott fel a dolog, de mentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Végül a megbeszélt másfél órás árnál némileg kevesebbet kellett fizetnem, ez valamivel kompenzálta a kissé átverés érzésemet.
  • Összkép:

    Lényegében amiért jöttem, nagyjából megkaptam, a masszázs pedig tényleg masszázs volt
  • Webi megjegyzése:

    A jövőben ennél részletesebb leírást várunk a masszázsról!!
Happy Massage