• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Szia kedves Kontroll10,
    Köszönöm szépen a beszámolót! Ha folytatnád a spártai kiképzést, akkor várlak vissza! :)
    Puszi, Nina

  • Egyeztetés:

    Előző héten már beszéltünk, nekem nem volt alkalmas a felajánlott időpont. Viszont mindent megtudtam. Aztán chat-eltem Ninával, mert érdekelt a pornós múltja. Sikerült megtalálnom és úgy éreztem közelebbről is meg kell ismerkedjünk. Reggel hívtam és pikk-pakk összejött az időpont.
  • Megközelítés:

    Budai hegyvidék, forgalmas főút, busz vagy autó az opció, én az utóbbival érkeztem. Hatalmas számok virítanak a házon a vak is megtalálja könnyedén.
  • Helyszín:

    Pici lakás lefelé a hegyoldalban, a fürdő szűkös, de remek a melegvíz, a szoba ablaktalan, de legalább nem kell a függönnyel bajlódni. Klausztrofóbok kerüljék.
  • Lány külseje:

    Van néhány videója amin úgy rázza a popsit, hogy az őrjítő. Nos élőben csillagos ötös, de a huncutul kedves arcocskája, élénk szemei, nyílt tekintete és gravitáló cickói mind lenyűgözően rabul ejtettek, külön-külön és együtt. Személyisége kedves és meglehetősen racionális és jó beszélgető partner is egyben.
  • Erotikus masszázs:

    Már ismerkedésnél megnéztem a kezét, meglepően izmos, pestiesen szólva "dolgosnak" is mondható. Bőre egyébként hibátlanul bársonyos és ruganyos. Azt hiszem elhangzott, hogy mit szeretnék és mondtam kezdjük ismerkedő masszázzsal. Nos, ez jól sikerült. Izmos kezei hibátlan technikával pörölyözték a hátam, aztán a popsi, comb, vádli vonalat. De az is lehet, hogy onnan indult. Alapos és kemény masszázst kaptam összességében, az erősségét azt mondja tudta volna még fokozni. A lényeg, hogy közben csacsogtunk, leginkább filmes élményeiről faggattam. Aztán jött a csúszka, bő sikosítással és teljes test érintkezéssel. A fordulás után elölről is nagyjából ugyanez történt, de a csúcspont - azt hiszem fegyelmezett viselkedésem miatt felépült a bizalom - az volt, amikor hanyatt fekve rám ült szétterpesztett lábakkal és a kitárulkozó punciját majdnem a számig nyomta. Kölcsönösség Ninánál nincs, így csak néztem-néztem mint a moziban. Közben lehet simogatni természetesen, de a combhajlat már a demarkációs vonalon túlinak számít, szóval sajnos ennyi.
  • Levezetés:

    Ninánál a kölcsönösség maximum azt jelenti, hogy én is megmasszírozhatom a vállát. Sajnos csak ennyi. A lingamja profi, túl sokat nem tudok róla írni. Két kezét felváltva és együttesen használva, jelentős mennyiségű olajat is használva csinálja. Lágyan és akár hosszan is. Pajkosság is belefér. Így történt esetemben is, elnyújtottan és hullámokban felhúzott, aztán jött a vég.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, a virágszálakat a végén tettem a tatamira. Prémium test, prémium árért.
  • Összkép:

    Tulajdonképpen a lehetőségek tárháza a kölcsönösség hiánya miatt elég spártai, de a látvány azért bőven kárpótolt. És a személyisége nagyon rokonszenves.
Happy Massage