• Lana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először telefonon hívtam mert láttam, hogy bár szombatra az van ki írva, hogy nincsen, de mégis villogott a jel, hogy most hívhatod. Felvette, meg is beszéltünk mindent, majd egy jó fél óra múlva vtr-ben megerősítettem és indultam, hogy a megbeszélt és elfogadott időpontra oda érjek hozzá.
  • Megközelítés:

    Második kerület Margit körútról nyíló utca. Ha nem a Széll Kálmán tér felől jön az ember akkor gépjárművel egy kis hurkot kell csinálni a KSH központ épülete felé és ott kell visszafordulni, hogy merőlegesen rá tudjon fordulni az utcára az ember. Tömegközlekedés teljes körűen megoldott és kiváló. Parkolás fizetős, most ingyenes a vírus helyzet miatt, de ez szerintem ezen a környéken katasztrofális. Hétvége volt egy szabadhely sem volt sem az utcában sem a környéken, de második körnél olyan mázlim volt, hogy pont a ház előtti részen kiállt egy autó aminek a helyére be tudtam állni. Aki gépjárművel jön legalább egy plusz tíz-húsz perc időt tervezzem a parkolásra. Az adatlapon lévő kis térkép szinte tökéletesen mutatja a ház helyét.
  • Helyszín:

    Huszadik század első felében épült társasház. Az utca ezen páratlan oldalán több teljesen hasonló ház található, csak a külső utca felöli homlokzat tér el egymástól, belül annyira egyformák, hogy ha az egyiket ismerjük akkor a másikban sem fogunk eltévedni. A ház mag rendezett és tiszta. A lakás nagy belmagasságú klasszikus polgári, élhetőbb szerintem mint a mostanában épült és számomra teljesen érthetetlenül sok esetben luxusnak titulált átlagos törpe tömblakások. Tisztaság és célorientáltan berendezett szoba. Két tükörrel amiben az együttlét jól nyomon követhető. Fürdő tiszta minden megtalálható ami szükséges a most amúgy is fokozottabb higiéniához.
  • Lány külseje:

    Lana nagyon arányos nem picurka nagyon kívánatos teremtés. Hatalmas keblekkel megáldva. Rendkívül feszes kemény húsú hölgy. Nekem az arca nagyon nagyon tetszett , mert egyszerre gyermekien ártatlan és szinte provokatívan erotikus. Egyszerűen egy jó nő akit szerintem a normál életben sem lehet nem észre venni. Az arcának van még egy különleges tulajdonsága, hogy azt sugározza ami a Lana bemutatkozójában is szerepel az adatlapján: "Fontos számomra az elégedettség, ezért te vagy a legfontosabb. Ilyenkor..."
  • Action:

    Érkezés a lakásba nem volt túl bonyolult, mert jól útba igazított Lana. Gyalog mentem fel a megadott emeletre (nem kellett megmászni az épületet) mert így biztos elkerüli az ember a kíváncsi tekintetet az egyszem liftben. Igaz egy teremtet lélek nem volt a házban sehol sem kint a körfolyosón így akár a folyosón is fogadhatott volna Lana.
    Az oldalon lévő fényképeknek megfelelő fehérneműben pillantottam meg, ahogy beléptem, de a ruházati „bemutató” része be is fejeződött abban a pillanatban, ahogy a lábfejétől a feje búbjáig végig pásztáztam Lanát és tekintetem összeakadt az ő tekintetével. Arca kisugárzása és egész megjelenésének van egy megfoghatatlan kettős kisugárzása. Ez a kisugárzás az első pillanatban meghatározta számomra azt a felismerést, hogy jó helyen járok. (Megpróbálom leírni.) Egyszerre dívás és bájosan kedves lányos (szívem szerint kislányost írnék, de az félreérthető lenne, de talán mégis ad némi információt). Ugye a teste megjelenése igazi „bögyös faros” menyecske, akire régebben két generációval idősebb korosztály a gusztusos kifejezést használta. Az arca egyszerre csábos trendi szőke bombázó kék szemekkel és „ártatlan” kislányos arc. Egyszerűen nagyon tetszett, amiről aztán nem tudtam levenni a tekintetemet.
    Ugyan ez a különleges kettősség a kommunikációra is igaz. Egyszerre közvetlen és kedves és őszintén nyílt ugyanakkor van egy láthatatlan elegáns udvarias távolság tartás.
    Nehéz egy-két mondatba azt szavakba önteni, ami néha az egész találkozó hangulatát meghatározza függetlenül a későbbi fizikai kontaktus és verbális és szituációs kontextustól. Egy biztos tudtam, éreztem, hogy ha nem fogok az adatlapon szereplő dolgok tiltásával találkozni mindegy szinte, hogy mi fog történni jól fogom érezni magamat. Ennek megfelelően még mielőtt elmentem tisztálkodni megbeszéltem Lanával, hogy most én alapvetően egy hagyományos „konzervatív” együttléte vágyom.
    Gyorsan elmentem a fürdőbe és siettem vissza a szobába ahol rögtön leheveredtem a tatamira, miközben csak egy másodperc erejéig betekintette Lana a fürdőbe, hogy nem e kell feltörölni a követ, hogy el ne csússzon valaki. Talán ez az egyetlen momentum volt ami miatt akár azt is gondolhattam, hogy van másik hölgy is a lakásban, aminek amúgy semmi jelét nem tapasztaltam.
    Visszajött rögtön leheveredett mellém. Én gyorsan a tatamin mellett lévő fekvő tükörben és a 45 fokos szögben a fürdő ajtajánál lévő álló tükörben is „ellenőriztem” a látványt, gondolván, hogy milyen jókat fogok mozizni –közben-. Ez volt az utolsó eset, hogy belenéztem a szobákban lévő tükrökbe, mert ebben a pillanatban Lana megcsókolt, finoman lágyan, de igazi klasszikus szerelemes-erotikus csókot kaptam tőle. Mint a „filmekben” nem letámadva, hanem lassan közeledve szinte össze érő ajkakkal aztán mégis pici visszahúzódás majd újra szinte csak az ajkak érintése, majd végül azok és a nyelvek lágy érintésű és ritmusú össze gabalyodása. Finom volt amivel nem lehet betelni. Imádok csókolózni, szerintem Lana is mert jó hosszan voltunk így. Meztelenül össze ölelkezve csókolózva. Kezemmel simogattam hátát, combját és „asszonyos” , de formás kőkemény fenekét. Olyan kemény húsú Lana, hogy erre szokták mondani, hogy még a „bolha is lepattanna róla”.
    Lana egyszer csak szépen lenn termett a velem egykorúnál és kézbe vette a dolgot és az irányítás, pontosabban a szájába vette nemesebbik részem. Hagytam, hogy csak ő kényeztessen. Nekem az ő franciázása tökéletes volt. Nem csinált hatalmas trükköket, csak pont eltalálta, hogy mennyire szorítsa szájával, milyen erővel dörzsölje makkomat, milyen tempóba szopja. Nagyon élveztem akár egész nap is el lettem volna így csak simán élvezve az ő ténykedését.
    Az idő korlátos és én imádok viszont franciázni így én is kikötöttem szép neutrális illatú gyönyörűen fiatalos kinézetű puncijánál. Nyelvvel és kézzel kényeztettem. Először nyelvvel lassan gyorsan erősebben lágyabban, majd amikor már éreztem,hogy kellően benedvesedett kívül belül az ujjaimat is bevetettem. Csiklóját kisajkát nyelvemmel és ajkaimmal, míg hüvelyét ujjaimmal szeretgettem”, közben Lana méretes igen csak dús kebleit simogatta, gyűrte. Jó hosszan elvoltunk így is , majd gumit húztunk és misszionárius pózt vettük fel. Nagyon isteni Lanát érezni, de most a velem egykorú jelzett, hogy a „ketyegő” utóbbi időszaki rakoncátlankodása miatt inkább térjünk vissza a kezdeti kiinduláskor alkalmazott élvezetek mezejére mert most az lesz a célravezetőbb.
    Innentől újra szájjal és kézzel kényeztetett Lana egészen a kéjem elérkeztéig. Az egész an blokk nagyon jó volt, hagyott egy kicsit pihegni, majd letörölgettük a testnedveket magunkról és mindketten elugrottunk egy gyors újabb tisztálkodásra.
    Nem nagy dolognak tűnik, de szerintem mégis jó és követendő példa, hogy Lana új friss száraz törülközőt adott (nem mintha az első épp nem tudta volna teljesíteni a feladatát) , mert figyelmességet közvetít a vendég felé.
    Mikor végeztünk felöltöztem és relatíve még egészen hosszan beszélgettünk. Jók ezek a beszélgetések nagyon sok mindent megtapasztal az ember egy hihetetlenül rövid idő alatt. Most is így volt. Kicsit rá engedett látni a saját privát életére Lana. így én meg megértetem a kezdeti kisugárzást és úgy gondolom, hogy ő a privát életben egy kifejezetten jó társa lesz valakinek és nem csak szex terén mert az biztos, hanem úgy komplexen, mert egy szerethető egyénisége van.
    Még sokáig el tudtam volna vele beszélgetni, de idő lejárt (még a vtr-es negyed óra kedvezményt is átléptük nem nagyon sokkal, de nem is egy perccel) íg mennem kellett.
  • Elszámolás:

    Előre letettem egy kis asztalkára, végig ott hagyta nem nyúlt hozzá. Tisztelet és bizalom jele, mert nem láthatta, hogy tényleg annyi virágszál lett e letéve mint amennyi szerepel az adatlapján idő arányosan. Korrekt önmagában is az elszámolás a vtr-rel meg különösen.
  • Összkép:

    Nagyon kedves kívánatos jó emberi tulajdonságokkal rendelkező hölgyet ismertem meg Lanában. Kifejezetten nagyszerű és jó szívvel ajánlható szolgáltató. Az a típus aki szerintem született szolgáltató, de mégis az ő esetében kívánom, hogy emellett találja meg "civil munka" világában is a végzettségének megfelelő kiteljesedést.
Happy Massage