• Bius

  • Beküldte:
  • Bius reagálása

    Kedves Sparrow , Örülök ,hogy megismerkedtünk, és tetszett az izgi erotikus -masszázs. Köszönöm a beszit , nagyon tetszik mert jól megfogalmaztad benne ,milyen is vagyok én . Szeretem a kényeztetést adni és kapni is. Ha lesz időd várlak vissza , Puszi Bius "a szomszéd lány " :)

  • Egyeztetés:

    A fogorvosom áttette a fehérítés időpontját 2 órával, így hirtelen felszabadult egy kis időm. És a kijárási korlátozás alatt illik megbecsülni, ha már kimozdultunk, ezért SOS kerestem masszőrhölgyet a XIII. kerületben. Bius már régóta a kedvenceim listáján szerepelt, időben kezdte is a rendelést, szerencsémre fel is vette a telefont, és nem vette rossz néven, hogy 11 perc múlva megérkeztem. A telefonban kedves volt; ha úgy is gondolta, hogy ily módon csak szociopaták szerveznek randit, hangot nem adott neki. :)
  • Megközelítés:

    A házat könnyű volt megtalálni. Ám leendő látogatóknak álljon itt annyi jótanács, hogy a Google Maps az épület hátsó oldalához vezet - ahol nincs bejárat - így vagy gyalog megkerülitek az épületet, vagy inkább az Esztergomi úton parkoltok. Öröm az ürömben: járvány alatt nem kell fizetni a parkolásért.
  • Helyszín:

    Nem masszázsszalon, hanem egy lakás, melyből az előszoba-fürdő-nappali kombinációval sikerült megismerkednem. Minden tiszta, rendezett. Van tusfürdő-választék, de nem összehasonlítható egyes masszőrök komplett Tesco-expressz kínálatával. A konyhában egy kutya várta, hogy vele is foglalkozzanak. A nappaliban masszázspad és ágy is van, mi mindkettőt használtuk.
  • Lány külseje:

    Bius nem árul zsákbamacskát. Sok képpel hirdet; retusálás nélkül. Csinos, bájos arca van, hibátlan alakja (már ha valaki hozzám hasonlóan a karcsú lányokat kedveli), keblei természetesek, érzékenyek és tökéletesen illenek az alakjához. Szerepel az adatlapján, de én például átsiklottam felette: 180 cm, így nálam egy ujjnyival magasabb volt, de ebből nem csináltam hiúsági kérdést.
    Akik az előző beszámolók kapcsán azért tették volna Biust a kedvencek közé, mert a "természetes intim rész" hódolói, azok számára rossz hírem van (de a maradék 99%-nak jó): Bius immár a borotvált/epilált tábort erősíti. Jól is áll neki; szép, már-már nemesi szeméremdombja van, vastag, érzékeny csiklóval.
    Egy szál törölközőben fogadott a last minute bejelentkezés miatt, de Bius annyira a szexi szomszéd lány megtestesülése, hogy ez is pokolian jól állt neki.
  • Erotikus masszázs:

    Telefonban elfelejtettem megkérdezni, hogy mi az álláspontja a csókot illetően, ezért üdvözléskor csak puszival köszöntöttük egymást, de miután én is végeztem a tusolással, az ágyon már komoly csókolózás kezdődött. Ugyanis a másfél órában két kényeztetést kaptam, de erről majd később...
    Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja. A masszázs erre való padon történt. Közben beszélgettünk (többek között az intim epilálás fájdalmairól), nem éreztem szükségesnek/helyénvalónak, hogy közben illetlen helyeken simogassam.
  • Levezetés:

    Bius maga a megtestesölt barátnő feeling. Szeret csókolózni, élvezi, ha kényeztetik. Ő is imád kényeztetni, használja a kezét, nyelvét, melleit. Az a barátnő, aki nem szereti, ha szájába élveznek, de az vesse rá az első követ, akinek nem volt még ilyen barátnője. Nagyon jó volt vele a két erotikus blokk. Könnyen nedvesedik (példátlanul hamar), és kezdeményező a kényeztetés nyújtásában és fogadásában is. Mindenféle pózt kipróbáltunk (nem is tudtam, hogy pettingben ennyiféle pozitúra van: ki fekszik a hátán/oldalán, ki térdel, stb.), vele olyan felállás is fantasztikus, mint az utoljára 17 éves koromban próbált egymással szemben térdelős csókolózás, miközben a kezeknek mindent szabad. De a felettem térdelős (facesitting) pózban is maradandó élményt nyújtott Bius, ahogy határozottan mozogva hajszolta a saját gyönyörét.

    Folyamatosan nyögött és sóhajtozott az együttlétünk mindkét erotikus fejezete alatt, de nem volt olyan levegő-kiáramlós, összerázkódós momentum, ami a nők többségénél az élvezés velejárója, ezért a randi végén rákérdeztem - ahogy csak az igazi balekok szokták - hogy volt-e orgazmusa. Amire kedvesen mosolyogva elmagyarázta, hogy nála ez nem bináris kategória csúcsponttal meg szakadékkal, hanem egy folyamatos plató, amely egy bizonyos szint felett orgazmusnak minősül, úgyhogy ne aggódjak, voltak orgazmusai.

    Apró érdekesség: míg a legtöbb lány - a beszamolok.com vagy a pornhub oldalain - izgalmának 'ah' vagy 'óóóh' jellegű sóhajjal ad hangot, addig Biusnál egy 'emmm' hang jelzi, ha valamit jól csinálsz. Nagyon szexi.
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrák. Amiket Bius szívesen vállal, azok részét képezik az alapcsomagnak.
    A virágszálak publikusak, és a budapesti (legalábbis a XIII. kerületi) átlag alatt vannak. Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy ezért milyen élményt kapunk, akkor az összbenyomás végképp különösen ajánlott.
  • Összkép:

    Bius tényleg a szexi szomszéd lány megvalósulása. Sőt, inkább annak, akivel egyetemista korodban volt egy rövid viszonyod, s most 10+ év távlatából újra összejöttök, de az odaadás és szenvedély mellett van némi szemérmes kíváncsiság is, hogy "vajon a többi szeretőjéhez képest milyen vagyok?"... Nem dominál pornó feeling, de van egy kis próbálkozós, kísérletezgető hangulat, ami igazán intim hangulatot kölcsönzött az együttlétnek.
Happy Massage