• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Köszönöm a kedves szavakat :-)

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Másodszorra vette fel, pár órára az első hívásom után. Ezt követően 2 óra telt el és nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Ház előtt az elhelyezkedés miatt nem lehet parkolni, közel a lakáshoz parkolóhelyet találni, főleg késő délután nem egyszerű, nekem délelőtt nem volt gond. Központi, budai hely így nem volt gond az odatalálással. Fizetős, 4-6 villamossal a ház előtt száll le az ember, tehát BKV-val igen egyszerű.
  • Helyszín:

    Régi, tégla épület. Kívül-belül igényes, szép környezet, azonban maga a ház szerintem nem diszkrét, tehát aki a besurranást kedveli ne ide menjen. :D A célnak tökéletesen megfelel a lakás, nagy belmagasság, nagy terek. A szobánk a fürdőnél volt, hallani a mozgást, nem vészes. Fürdő tiszta és van választék tusfürdőből is. Törülközőből kettő, hogy szárazzal tudj fürdeni, ez már alap szerintem. A tett helyszíne nem bonyolult, viszont bőven elegendő: a szobában egy földre fektetett matrac + egy masszázspad, hangulatvilágítás és lágy zene.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel. Pont annyi plusz, ami még szexi és tetszetős. Az arc bájos, a test kívánatos. Ez persze szubjektív, azonban nálam arc, fenék, mell hármas nagyon tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    Bementünk a szobába, beszélgettünk pár percet, aztán elindultam a fürdőbe, végeztével kiléptem és Ő ott várt majd ismét bekísért a szobába, ahol a következő 45 percemet fogom tölteni vele. Leraktam a törülközőt és nem is húztam az időt, egyből hasra feküdtem a padon, előtte azért megvártam, hogy levegye a melltartót...ekkor már kissé a tatami felé húztam volna. Krémet használt, a masszázs inkább kellemes simogatás, nem tanult elemekkel tarkítva. Talp, vádli az indítás és így haladt felfelé. Jól esett, kenegetett, közben beszélgettünk minden féléről, nagyon kedves lány, nagyon kommunikatív, de csacsogott ha kell-ha nem, ami nagy előny. Aztán 1x csak jött az invitálás, hogy tegyük át a székhelyünket a tatamira...nem kellett 2x mondani.
  • Levezetés:

    Nem igazán szoktam kölcsönös franciát, mert sztem az csak szerep, viszont itt ismét nem álltam meg, nagyon tetszett a puncija és sajnos kicsit meg is bántam. A ffi ember jó esetben nem 2-3 nővel volt életében és tudja nagyjából mire mi a reakció. Itt ez úgy vélem túl lett tolva. Akik nagyon szeretik a túlzó visszaigazolást vagy azt, hogy félistenként érezzék magukat 2p nyalás után, nekik ajánlom és nekik szerintem ez élvezetes, én inkább mosolyogtam és arra gondoltam Lassie a közelembe sem érhet. Ez egy szolgáltatás része volt. Aztán jött egy kis kényeztetés részemre, a mellét, a fenekét végig simogattam, markoltam, így amikor elkezdett ajakkal kényeztetni már eléggé fel voltam spanolva. Kértem inkább kéz nélkül és elnyújtva végezzen ki. Ennek eleget tett, nagyon jó technika, közben fel-fel néz és mosolyog. Többször úgy fordult a tükörnek háttal, hogy tudjam simogatni a nedves punciját és ezt lássam is...jól irányítható és tényleg figyel rád. Játékos nyelv, ütemet változtatja folyamatosan, nem hagyja ki a heréket sem. Többször feljött végig csókolni a nyakamig, közben végig fogta és verte a farkamat. Amikor már nem kellett sok, éreztem lassan végem, szóltam kiszállok a játékból...szépen ütemesen kezdett szopni utána és meg is lett az eredménye. A szájában lett végem. Hagyott időt a lenyugvásra, nem ugrott el azonnal, ez nagyon jól esett, a lüktető érzés a szájában enyhült.
  • Elszámolás:

    Extrát egyet kértem, a nfvsz verziót. Az adott budai terület szokásos rózsacsokra. Előre egyeztetett, ami a legvégén sem változott. Lehelyezve a kis asztalra, ezután kikísért, két puszi és búcsú.
  • Összkép:

    Ajánlott a hölgy. Szép, szexi és nagyon jó szolgáltató, aki a vendégért van.
Happy Massage