• Lana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ő az egyik Istennőm, így kiemelten követem munkásságát az oldalon. Szerencsére folyamatosan töltöget fel magáról fotókat amikben először kigyönyörködöm magam, majd jelzem a véleményem. Mindíg kedvesen vissza válaszol. Az időpontot üzenetben kértem, majd vtr-es megerősítés következett. Azonnali választ kaptam.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, a ház jól számozott, könnyű odatalálni. A 4-6 villamos megállója a bejárattól kb 100 m.-re található. A parkolás jelen helyzetben nem lehet egyszerű, viszont a közeli üzletközpontban érdemes próbálkozni.
  • Helyszín:

    Nagy alapterületű lakásban rendel a Kedves. Mindenhol rend és tisztaság. A baszobában kanapé, matrac, szekrény, sz.inas, szép szőnyeg található. Kellemes fények, alkalomhoz illő zene. A fürdőszoba rendezett, tágas, minden szükséges eszközzel nagy számban fel van szerelve. Száraz kilépő, illatos törölköző várt.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel Lana. Annál is inkább mert nincs semmi retus - szerencsére -, nincs is rá szüksége. Csak az arca nem látható. Elárulom, hogy gyönyörű arca van a szemtelenül fiatal Hölgynek. A szőke hosszú haja, csillogó szemei, a méretes formás mellei, a finom illatos bőre, a csodás feneke, magas Lány lévén hosszú lábai, a szép hasa, ívelt háta, a testének harmóniája, a mosolya azonnal letaglózott. Első látogatásomkor szintén leesett az állam, ahogy most is. Egy lenge felsőben fogadott, ami alatt melltartóban raboskodó hatalmas cicik követelték a figyelmemet. Bugyi és harisnya volt a viselet. Ja és ha ez nem lenne elég óriási mosoly. Gyönyörű!!!!
  • Action:

    Másodjára látogattam meg Istennőmet. Elsőre elvarázsolt, így tudtam, hogy csodás randi vár rám. Könnyen bejutottam és az ajtón belépve köszönés és puszik után már bámultam is a vonzó Lanát. Dicsértem szépségét majd lepakoltam és követtem a szép emlékű szobába. Nem bírtam ki, hogy ne puszilgassam meg a kibuggyanó szépséges ciciket, amit vendéglátóm mosolyogva nyugtázott. Kaptam törölközőt, gyors zuhanyzás, egy feles Listerin, majd siettem vissza.
    A kanapé mellett várt nagy mosollyal. Levettem lenge ruháját, ölelgetés, puszi, majd barátnős belélős csók következett. Közben szorítottam magamhoz persze csak finoman. Látni akartam a szépséges ciciket, így elkezdtem kikapcsolni a melltartót. Az utolsó kapocsnál készségesen segített az Édes. Csodás látványt nyújtott a két hatalmas, hamvas cici, ahogy kiszabadult a fogságból. Simogattam, puszilgattam, masszíroztam melleit, arcom közzéjük temettem. Óvatosan emelgettem Őket, imádtam a súlyukat is érezni. Újra csók, majd végig pusziltam a szép hasát. A köldökénél lévő piercingnél is játszottam kicsit. Puszi a combokra közben levettem a bugyiját. Frissen borotvált, illatos, hamvas, zárt puncika várt. Puszilgattam kicsit, majd vissza csókokért. Megkért a Drága, hogy üljek a kanapéra. Leültem, majd elém guggolva kényeztetni kezdett a Szépség. Lassan, finoman, középmélyen, kevés nyállal dolgozott. Kértem feküdjön le a matracra mert szeretném testének minden pontját végig puszilgatni. Mosolyogva lefeküdt és csók után végig haladtam gyönyörűséges testén. Utazásom végén a puncit kezdem el nyalogatni. Szépen lassan kinyílt a kagylócska, a pici csikló kiemelkedett, majd megízlelhettem a kelyhe édes nedvét. Ezután oldalsó 69 ben folytattuk. Nagyon lágyan és finoman kényeztetett továbbra is, nem akart idő előtt kivégezni. Engedélyével a popsi bejáratánál is nyalakodhattam kicsit. Ezután gumit húzott Lana. Szemből támadtam lassan, finoman. Isteni szűk a puncika, nem a kivégzősen szoros szerencsémre. Masszíroztam melleit, folyamatosan csókot kaptam. Néha meg meg álltam időt nyerni. Imádtam ahogy sóhajtozott szemét néha becsukva. Kutyus következett. Az a szép fenék, ívelt hát látványa igencsak veszélyes. Kérésemre belém ült az Aranyos. Lassan mozgott, csókolt, a ciciket igyekezett az arcom közelébe mozgatni. Kértem, hogy a szájacskájában legyen végem, mosollyal nyugtázta. Gumi le és rám hajolva kényeztetni kezdett. Kértem helyezze át szép lábacskáját fejem fölött és 69 pózban végezzen ki miközben én is nyalakodhatok. Nagyszerű befejezést abszolvált a Kedves. A szájacskájába lőttem, természetesen megvárta míg lenyugszom, majd elment öblíteni. Visszatérese után a kapott vtr bónusz ideje alatt még simogattam kellemes beszélgetés közben, majd tipli.
  • Elszámolás:

    Az 1 óra a pesti átlag, viszont vtr esetén 15 perc bónusz jár. Nagyon megéri!
  • Összkép:

    A leírásomból kitűnik, hogy újra elvarázsolt Istennőm. Életkora fele az enyémnek mégis úgy éreztem mintha a csajom lenne. Végig a kedvemben járt, ami természetesnek tűnt a Kedvestől. Tudta mire vágyom és készségesen meg is adta számomra. Valóban Istennő Lana!
    Tekintettel arra, hogy 3 Istennő minősítésem lehet és egy már Lanáé ezt most csak felejthetetlenre minősíthetem. Mindenképp istennős randi volt!
    Köszönöm Szépséges Lana! Remélem "látlak" még!
Happy Massage