• Eszti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    2 szer hivtam, masodjara a baratnöje vette fel es elmondta kedvesen mit a lehetöseget.Talaltunk 1 nekünk megfelelö idöpontott. A hejszint nem valtozot a megbeszelt dolgokbol semmi.Igy korrekt minden.
  • Megközelítés:

    Belvaros corvin negyed. Keves parkolo es fizetös demegoldhato igy vagy ugy. Busz metro BMW mindenközelben van.
  • Helyszín:

    1 uj epitesü nagy lakotöb. Szepen berendezve.legkondi volt, tiszta volt minden, rend is,nagy francia agy, kenyelmes na meg a legjobb a tükör pont jo hejt hogy lassal benne mindent.Ö is szereti nezni szoval elsö osztalyu a latvany. Tusfürdöböl sok, Igy korrekt minden.
  • Lány külseje:

    Aki szereti a pici filigran nöket is jo hejt jar. Stimmelnek az adatok amit ide irt magarol. Barna szepen apolt hosszu haj, szem, termeszetesen barna bör, telen is. Aki eszt szereti itt jo hejt jar. Apolt edesfiatal lany akit szivesen maskor is meglatogatok.
  • Action:

    Fogadott egy szalsemmibe mar ajto nyitaskor. Mar ekkor felalt ;-) bevitt a szobaba ahol levetkeztem. Lerendeztük a dolgokat es elmentem fürödni. Vissza ö megcsinalta a lepedöt az agyon es raült mind csajod aki csak var hogy vegyed magadhoz. Simogatasal keztük, segitett felalitani az ezredest. Kapot a kalapot es kezdte a franciat. Nem akartam sokat beszelgetni, nem dumalni megye ide. Jo erösen csinalja szajavan de megis ovatosan.Ügyes, hagytamhogy csinalja es elveztem isteni volt. Mikor gondoltam hogy nemvegezen mar ki igy kertem üjön ram. Hat MT tenyel jol mozog.Van egy par egyedi techikaja ami elrepit. Igy megint fekeznem kellet öt. Na meg beleül komplett. Meg raül hogy meg jobban belemenjen az ezredes. Valtottampozt aholen diktalom a tempot maskep 5 perc es vegem amikar lenne. Igy többetbirtam. Megint valtas hatulrol. Isteni szep a kis popsija na meg a tükör a csucs. Szoval itt nembirtamsokaig sajna. Utanna letörölt esbeszelgetünk 10 percet allandoan az jart a fejemben mijen lehet a masodik kör. De az nemjött ösze. Fürdö eselmentem.
  • Elszámolás:

    Normalis meretö szorakozas. Igy jo es pozitiv az atlaghoz kepest. Eleinte rendeztem amiböl vissza is tudott adni. Igy korrekt minden.
  • Összkép:

    Jo kis elmeny, nemprofi de pont jo ez igy. Megyekmeg hoza az tutti.
Happy Massage