• Lana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem. Ő vette fel. Kedves hangja van. Gyorsan ment az egyeztetés
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető a körútról. Parkolás az nem egyszerű. Villamos jar nem messze.
  • Helyszín:

    Régi polgári lakás tobb szobával. Celnak megfelelt. Sok tükör van. Jó matrac. Tisztaság volt.
  • Lány külseje:

    Egy magas szőke bombázó fogadott hatalmas mellekkel mint a kepeken is látszik. Kedves mosolygós közvetlen lány.
  • Action:

    Korabban jártam nála. De megprobalok vissza emlékezni. Szerintem menni fog.
    Kék köntösben fogadott. Nagyon kedves közvetlen csaj. Beinvitált a szobába kicsit beszélgettünk ismerkedtünk kis simogatás makd elmentem fürdeni. Miutan vissza értem mar köntös nélkül volt. Bugyi melltartóban.
    Állva kezdtük az ismerkedést finom gyengéd csókokkal . Csókoltam a nyakát, simogattam, ezeket élvezte. Halk sóhajok voltak. Alapvetően egy halk lányról van szó. Későbbiekben is halk volt viszont nagyon készséges.
    Csókok közben lekerult a melltartó és utana a hatalmas eredeti ciciket kényeztettem. Közben a farkam markolta.aki szereti a nagy melleket mindenkeppen ajánlott a látogatás. Eszméletlen.
    Ezután leheveredtünk a matracra es kaptam egy finom franciát. Majd felváltva kenyeztettuk egymást. Ezutan gumit kértem es meglovagolt. Hol intenziven hol lassabban. Közben a melleit kenyeztettem vagy csókolóztunk. Igy is lett vege az első körnek. Abszolut barátnő feeling. Oda adó. Jol éreztem magam nála. Kaptam egy kellemes masszázst is. Beszélgettünk mindenről. Tényleg jol ereztem magam nála nem volt semmilyen kellemtlen feszengés pedog először voltam nála. Masszazs utan mellém fekidt csokoloztunk közben elkezdte verni a farkam jelezve hogy ideje a masodik menetnek. Eloszor misszionáriusban kezdtük. Hatalmas mellei gyonyoruen ringatóztak makd hatulrol folytattuk. Feneke brazilos kerek markolhato. Igy is lett végem. Kicsit simogattuk egymást majd elmentem furdeni mivel lejart az idő.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag. Előre letettem. Teljesen rendben volt
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes kozvetlen odaadó hölgy aki partner mindenben. Barátnő feeling abszolút. Nagyon szép magas nő. Aki nem a törékeny lanyokat szereti mindenképpen menjen el hozzá mert ajánlott. Nagyon jol ereztem magam. Biztos h még vossza megyek
Happy Massage