• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először itt az oldalon váltottunk néhány szót és egyeztettük le az időpontot, majd a találkozónk napján reggel telefonon hívtam és erősítettük meg a korábban megbeszélteket, így a tervezett szerint mentem is a megadott címre.
  • Megközelítés:

    Harmadik kerület lakótelep a Kaszásdűlő nevű HÉV megállótól néhány száz méterre. Így BKV-val történő megközelítéshez leginkább ezt ajánlanám. Autóval sem bonyolult és a lakótelepen parkolót is lehet találni viszonylag könnyedén.
  • Helyszín:

    Tipikus lakótelepi panel lakásba érkeztem, mely kulturált szép jó állapotú és tiszta. Szemmel láthatóan lakásnak van berendezve, tehát itt is lakik. A fürdő szép tiszta minden van ami a tisztálkodáshoz szükséges. A nagyszobában voltunk amelytágas jó nagy kihúzhatós ággyal felszerelve. Nekem a helyszín mindenben megfelelt.
  • Lány külseje:

    A képekkel megegyező külsejű és alakú rövid hajú csinos kifejezetten jó testű hölgy nyitott ajtót egy szál fekete szexi fehérneműben szemüvegben. Mellei nem túl nagyok melyen az idő nyilván nem múlt el nyomtalanul, de jól láthatóan testét karban tartja bőre szép ápolt és igazán szexi erotikus kisugárzású nő.Nekem tetszett!
  • Action:

    Megérkezésem után elrendeztük a hivatalos dolgokat. Aztán pár mondat után elmentem zuhanyozni. A szobába visszaérve állva csókkal kezdtünk ami izgató és szenvedélyes volt. Gyorsan megszabadítottam fehérneműjétől így már teljes valójában meztelenül ölelhettem és csókolhattam miközben ő álló farkam fogdosta, majd leült az ágyra és jó mélyen szopni kezdte.Hosszasan kitartóan csinálta én pedig közben a fejét még jobban rányomtam ami kifejezetten tetszett neki. Néhány perc élvezkedés után hanyatt döntöttem és nyalni kezdem a már jó nedves gyönyörű punciját. Teste remegett és kéjes nyögések közepette élvezte a dolgot amit igyekeztem még fokozni ujjaimmal is! Punciját és ánuszát folyamatosan ujjaztam hol kettő hol három! ujjal is. Csodás élmény volt ahogy vonaglik szenvedélyesen nyög és szemmel láthatóan élvezi is. Aztán megfordult és szó szerint torokra vett és igen keményen jó mélyre letolva a torkára nyelettem vele a hancúr lécet. Néha levegőért kapkodott de élvezte és csinálta lelkesen. Felváltva nyaltuk faltuk egymást gátlástalanul! Aztán szólt hogy beleülne a farkamba melyet boldogan teljesítettem is gumi húzást követően. Élvezkedett rajta kitartóan és úgy mozgott, hogy kifejezetten élvezze a dolgot: Fenomenális volt! Aztán négykézlábra fordítottam és hátulról behatoltam gyönyörű popsijába némi kis síkosítóval és percekig dugtam és nem kíméltem a fenekét közben kérte hogy üssek néhányat a fenekére mert így élvezi azonnal cselekedtem és jó néhányszor elnáspángoltam ütemes análdugás közben! Rendkívülinem minden napi élményt nyújtott ahogy valóban élvezi és nem csak eljátsza a dolgot. szerintem ezt nyolc tíz percen keresztül biztosan csináltuk mikor már mindketten megizzadva megfordultunk levettem a gumit és mélyre toltam a szájába magam! Húztam rá a fejét ütemesen végig a manduláját dugva miközben taknya nyála egybe fojt de élvezte és csinálta mígnem a torkára élveztem! Aztán lucskos nyálas testünk tisztogatása és zuhanyzást követően beszélgetés közben öltözködés búcsúzkodás majd távozás. Az egy órát tartalmasan kitöltöttük.
  • Elszámolás:

    Előre rögtön érkezésemkor rendeztük mely kicsit átlag felettinek mondható de az átélt élmények tükrében szerintem korrekt! Én elégedett voltam.
  • Összkép:

    Egy csinos 40-es éveihez mindenképp közelebb járó csinos jó testű valóban SUB lány! Aki ilyen élményekre vágyik mint néha én is akkor kifejezetten ő az akit választani kell.
Happy Massage