• Gebona

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétvégén ráéreztem, hogy a következő héten a pandémiás helyzetre való tekintettel szigorítások jönnek. Ki tudja, hogy akiket meglátogatnék, lesznek e? Ennek hatására elgondolkodtam, hogy ki kellene próbálnom a masszázs lehetőségét is, hiszen ez sokkal inkább „vírus mentessé tehető”.
    A beszámolókat olvastam és véletlenül ráakadtam Gebona legutolsó beszámolójára, ami a többhez képest igazából a két klasszikus kategóriába nem volt besorolható hagyományos értelemben. Felkeltette érdeklődésemet és felhívtam, mert hét végén is fogad vendégeket.
    Hosszan beszélgettünk és részletesen elmagyarázta, hogy ő mit és hogyan vállal. Tetszett a határozottsága igazi nőiesen tudatos és nem lányokéra emlékeztető volt.
    Megegyeztünk, hogy másnap délben hívom mert aznap délután tudnék menni, mert az időpont még részemről bizonytalan.
    Innentől minden szabályosan ment másnap hívtam délben és kettőre már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Hatodik kerület egyik legnagyobb forgalmú körútjának elején található 19-20 század fordulója körül épülhetett ház nem messze az Oktogontól. Az elhelyezkedés központi státuszából adódóan BKK-val kiválóan megközelíthető a helyszín. Gépjárművel is, de ma már figyelembe kell venni a városvezetés látszat intézkedéseinek forgalmi torlódást eredményező hatását, mely szerint a szűk keresztmetszetű közlekedési útvonal itt elhelyezkedő részének egy harmadát kerékpárúttá módosították előidézve csúcs és azon kívüli időszakokban is abnormális torlódásokat várakozási időket.
    Parkolás mint a belváros szinte minden frekventált részén alapvetően katasztrofális, szerencse kérdése. Célszerű a zeneakadémia környékén lévő kis keresztutcákban keresni. A parkolási procedúrát érdemes betervezni mert értékes perceket veszíthetünk a találkozóból.
    Jelenleg ingyenes a parkolás így ha lehet még inkább foglalt minden hely, igazából érdemes a legközelebbi parkolóházat megcélozni és onnét átsétálni , ha valaki gépjárművel érkezik
  • Helyszín:

    Lakás felsőbb emeleten helyezkedik el. A ház belülről szép tiszta, ez különösen igaz a lakásra. Látni, hogy Gebona különös hangsúlyt fektet a tisztaságra és a higiéniára. A fürdő a célnak megfelel, sajnos a tusoló csak zuhanyfüggönnyel ellátott. ( Nem tudom miért én vonzom a zuhanyfüggönyöket zuhanyozás közben rendre rám tapadnak.) Talán ez az egy rész ami kicsit lehetne komfortosabb, de ez egy adottsága a lakásnak, amúgy ez a helység is mindennel maximálisan ellátott ami a tisztálkodáshoz kell és makulátlanul tiszta. A szoba ahol Gebona fogad látható a fényképek között. Tatamin helyezkedik el az ember meleg színekkel ellátott textíliával és gondolom a tantrikus hatást elősegítő ábrával díszített a fal. Kellemes helyiség. A hőmérséklet nekem megfelelő volt, de ha fázósabb valaki akkor a légkondicionálóval emelni lehet azon pluszba is.
  • Lány külseje:

    Gebona kinézete nem okozhat csalódást hiszen arcos képpel hirdet. Nem magas, de mivel arányos testalkatú így talán még magasabbnak is tűnik egy picit mint amilyen valójában.
    Kora ki tudja? Alapjában véve kortalan megjelenésű van is egy szám az adatlapján, de szerintem idáig ő volt az a nő akiket meglátogattam aki a legközelebb állt hozzám korban és több vagyok mint az adatlapon szereplő szám. (Ellenben én úgy vagyok a korral, ha nem különbözik 20-25 évvel mint az egyik Egri hirdetőnek aki a fia korát adta meg sajátjának a valóságtól nem foglalkozom vele.)
    Ellenben van egy kisugárzása, amit ugye nem mindenki egyformán érzékel. A szemei amik megfogtak (azok ugye az adatlaphoz tartozó fényképeken is láthatóak ). Egyszerre huncut és szomorkás, van ahol megtört és kissé fáradt, de van kép ahol fiatalosan optimista. Egy szó mint száz látni, hogy az élet már megáldotta tapasztalattal, de bőven van még benne vitalitás játékosság.
    Nekem tetszett mint nő és tetszett mint határozott személyiség is (nagyon is). Ritkán szoktam párhozamot vonni a születési csillag jegy és a személy között, de most úgy gondolom összhangban van a csillagjegy és Gebona személyiségjegye.
  • Erotikus masszázs:

    Üdvözöllek Kedves Vándor! mondattal indította bemutatkozását Gebona az adatlapján. Nekem meg ez alapján beugrott Szimónidész híres sírfeliratának első negyede „Itt fekszünk, Vándor…” és innentől szabadon folytatva:
    Itt fekszem vándor, vidd hírül makktársaknak, hogy Demona megcselekedte amit sem a többi masszázs lány és szexpartner lány nem tudott megtenni velem .
    Megcselekedte mert az egész erotikus masszázs is volt meg nem is. Igazából már amikor felhívtam mindent elmondott és tudhattam, hogy más lesz mint amit a legtöbb masszázs lány nyújt, de mégis az lesz mert a végén el fog élveztetni. Nagyon határozottan tájékoztatott mindenről, kicsit meg is lepett az amúgy teljesen érthető idő korlátos rész is, hogy az egy óra az úgy egy óra, hogy érkezés utáni és kezelés utáni fürdés is benne van az órában és nem külön időnek értendő. Nem szokásom visszaélni mások idejével, de itt tudtam, hogy különösen oda fogok figyelni.
    Elmondta, hogy ne klasszikus masszázsra számítsak, hanem tantrikus lágy igazából simogatós a bőr érintésére kihegyezett találkozót fogunk együtt eltölteni.
    Régebben voltam mindössze két masszázson ahol a végén erotika is volt , de azok nagyon mások voltak, mert mindkétszer két kórházi gyógymaszőr-hölgy rendes szabályos gyógyászati masszázs után (egy óra) átment szexpartnerbe (fél óra). Ez azonban már nagyon régen volt és nem is Budapesthez kötődött.
    Érkezésemkor Gebóna belépésemkor fertőtlenítővel rögtön lefertőtlenítette kezemet. (Meg is beszéltük, hogy sokan vesznek baktérium ölő készítményt ami vírusra nem jó, de mi mind a ketten erre is oda figyelünk.) Megmutatta a szobát, nekivetkőztem és elkísért a fürdőbe, közben az előzetesen megbeszélt óra virágcsokrát egy szekrényre elhelyeztem.
    Visszaérkezéskor a képeken látható tatamira kérte, hogy hasra feküdve helyezkedjek el. Ekkor még testét egy törülköző fedte. Megkért, hogy csukjam be a szememet és, hogy a kommunikációt fejezzük be mert az zavarná az érintés megélését. Közben elindított egy zenét szerintem pont megfelelő hangerővel, se nem hangos, de még hallhatóan halk volt. A zene tipikus relaxáló vagy altató zenei világot idéző volt, ezek jellemzője a 440 Hz, 518Hz és hozzá jön még a 741 Hz-es méregtelenítő frekvencia. Jellemzőjük az úgynevezett delta hullámok amik átjárják valamennyi csakrát.
    Megkérdezte még, hogy megérkeztem e ? Mondtam, hogy igen bár pontosan nem tudtam, hogy mit értsek ez alatt, de az élet megajándékozott jó pár buddhista szemléletű barátnővel és tőlük azért hallottam már a meditációjukról, elvonulásaikról és bár én nem gyakorlom ezeket, most mégis próbáltam szerény ismeretem alapján teljesen ellazulva átadni magamat Gebóna érintéseinek úgy, hogy egy más tudati állapotba próbáltam áthelyezni magamat.
    Ettől a pillanattól igazából nehéz helyzetben vagyok mert fegyelmezetten betartottam az instrukciókat amiket Gebóna mondott szememet sem nyitottam ki így, hogy valójában mit hogyan és mit csinált nem tudom, csak azt tudom leírni, hogy a bőrömmel mit éreztem.
    Nyakamtól lassan lágy érintéssel haladt le a talpamig érintve a derekamat, a fenekemet, a combokat és az alsólábszárat. Maga a mozdulatsor egyszerre volt pontszerű, mintha minden egyes ujjbegyével érintené görgetve adott irányba az ujjait és permanens, mintha lágyan húzná bőrömön azokat. Volt, hogy olyan érzetet keltett bennem, mintha egész tenyerét használta volna. Az egész jellemzője a végtelen lágyság, ami érdekes módon nem „érzéketlenségbe” taszítja a bőrt, hanem szinte kihegyezi a benne lévő idegvégződéseket a legkisebb érintés közvetítésére is.
    Mivel törekedtem a minél mélyebb relaxáció elérésére ezért, hogy merre kalandozott Gebóna keze nehéz egzaktul meghatározni. Ő maga legtöbb időt a „v” alakba szétnyitott lábam között helyezkedett el, így a legtöbb érintést az így könnyedén elérhető testrészeim kapták. Néha elkalandozott a két gluteus maximust elválasztó mélyedésbe, magyarul a farpofáim közé is be-be nyúlt érintve szinte az anust és az arany pontot a gátrészen megérintve egy pillanatra a heréimet, de inkább a péniszem bőrét. Minden érintés fantasztikusan kifinomult volt és azonos tempójú, kimért nem kapkodós, lágy lassú és fenséges. A koreográfia egész idő alatt a leírtak időről időre való ismétlése
  • Levezetés:

    Levezetés igazából az egész „érintés általi szeretkezés” alatt permanensen zajlik. Még ez első időben hosszabbik rész alatt kezdődik a pénisz a herék és a környékükön található másodlagos genitáliák megérintésével. Nekem ezek az érintések annyira „bejöttek”, hogy szinte rendre megéltem mindegyik alatt egy úgynevezett „száraz ejakalulációt” ami annyit tesz, hogy ernyedt férfiasságom ellenére olyan összehúzódásokat éreztem minden ilyen érintéskor, mint amikor ejakulálok, de most jól elkülöníthetően a rectumban és urethraban, miközben ondó ugye nem hagyja el a testet.
    Persze természetesen volt direktebb része is a levezetésnek, mert egyszer csak megkért Gebóna, hogy feküdjek a hátamra. A koreográfia hasonló volt mint az elején a mozdulatsorok érintések hasonlóan zajlottak , csak egyre gyakrabban ért férfiasságomhoz. Forduláskor kinyitottam szemem , mert közben volt egy olyan mozdulatsor amikor két oldalról szinte megölel és olyan érzésem volt, mintha mellei is egyszer csak részt vennének az érintésben elsődlegesen a mellbimbói amik más érzetet keltenek amikor a bőrünkhöz érnek. Jól éreztem ekkor már csak egy fehér pamut bugyi volt rajta. Jó volt látni, de inkább becsuktam a szememet, mert egyszerűen az érintések és látvány hatására megkívántam és próbáltam inkább az eredeti programra koncentrálni.
    Eljutottunk addig a pontig amikor már az érintés kizárólag férfiasságomat célozta meg. Kihagytam előzőekben a leírásból, de mindvégig meleg olajjal kente testemet, hogy az érintések dörzsölés mentesek és élvezetesebbek legyenek. Alaposan eláztatta péniszemet meleg olajjal olyan hihetetlen érzékiséggel tartotta kezében, hogy akár azt is hihettem volna, hogy hüvelyében vagyok. Az , hogy mégis tudtam, hogy nem ott vagyok az a játékosságból lehetett tudni, mert egy hüvely soha nem tud egyszerre heréket simogatni, miközben a makkon körkörös mozdulatokat végez, vagy éppen a megfeszülő kengyelen pengeti az erotika zenéjét. Változatos érintések lepték el nemesebbik részemet az biztos.
    Az egész különlegessége abból adódott, hogy igazából nem tudtam megmondani, hogy az erekcióm mikor jött létre mert végig kéjes érzetet váltott ki az érintés. Különleges volt az egész, mert a becsukott szem mellett a képzelőerő és fantáziálás a történésekről legalább akkora szerephez jutott.
    A végén egy hatalmasat élveztem. Olyan érzékennyé vált a makkom , hogy meg kellett fognom Gebóna kezét, hogy várjon egy kicsit a levezetés záró akkordjával. Közben már kilőtt patronom után is rendre összehúzódások okoztak további kéjt.
    Még egy kicsit simogatta genitáliámat Gebóna majd letakarta egy törülközővel.
    Ő kiment lemosakodni (olajat). Addig nekem csak elfeküdnöm kellett volna, de én is indultam mosakodni. Ezt szóvá is tette, hogy ilyenkor nem szabad rögtön felkelni egy kicsit még pihegni kell. (Legközelebb fogom tudni.)
    Majd én is mosakodni mentem, váltottunk még néhány mondatot és mentem dolgomra, nagy, nagyon nagy mosollyal a lelkemben.
  • Elszámolás:

    Masszázsra most jöttem először. Azoknál a lányoknál ahol a csokor mértéke látható azok többségénél ugyanaz a mérték mint Gebónánál, tehát úgy gondolom, hogy Pesti átlag. Előre adtam mint mindig
  • Összkép:

    Egyik legkülönlegesebb élményem volt. Kézzel így elröpíteni még soha nem röpítettek el a kéj birodalmába. Különleges, hogy nem csak akkor éreztem ezt amikor klasszikus kielégülésem jött el, hanem végig az egész masszázs, együttlét alatt. Nagyon tetszett. Az egész úgy jó ahogy van. Egyetlen egy dolog nagyon nehéz volt számomra, hogy nincs kölcsönösség. Nekem az egész fantasztikus volt, de annyira erotikus az egész, hogy nem lehet nem megkívánni Gebónat nem lehet nem kívánni, hogy viszont kényeztesse az ember. Nekem hiányzott az ő orgazmusa. Elolvastam a régebbi beszámolókat róla, úgy tűnt, hogy régebben erre is volt lehetőség, mármint a kölcsönösségre.. Remélem lesz még újra ilyen opció nála. Én várom ezt az időpontot. Elolvasva más masszázs beszámolót ez úgy gondolom alapjaiban nagyon más mint a többi lánynál és egyúttal mégis ugyan az. Az egészben van egy mesés ellentmondás amitől az egész kap egy semmihez fogható sajátos bukét. Szuper volt. Köszönöm Gebóna, tényleg ezen a napon mint a neved ajándék voltál.
Happy Massage