• Mesi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Drága carpenter93!
    Köszönöm szépen a beszit!
    Nagyon örülök hogy ennyire meg voltál elégedve mindennel!
    Mindig igyekszem a lehető legjobb körülményeket adni az idelátogatóknak!:)
    Jó társaság voltál, jól éreztem magam veled!
    Ha időd engedi várlak vissza szeretettel!
    Millió vsók!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Az oldalon találtam a számát,hivatkoztam is az oldalra. Ő kedvesen jelezte jó helyen járok és azonnal tájékoztatott a lehetőségekről.Nagyon rugalmas volt,mondtam hogy akár 10perc múlva is ott tudok lenni,ő azért kért 20at hogy előkészüljön.
  • Megközelítés:

    Új címen van(ezt tőle tudom), egyszerűen odataláltam,probléma nélkül.A parkolás is kb 50 méterre a lakástól,egy kis zsák utcában.A házsoron számozás,szerintem elhibázhatatlan.Nagyon pozitív,hogy érkezésem után ő is érdeklődött hol parkoltam,egyszerű volt e stb...
  • Helyszín:

    Új építésű lakás,egyből említettem is neki,hogy nagyon tetszik.Pontos navigálást kaptam hol,melyik ajtó.Pofon egyszerűen ment.A kisasszony nagyon figyelmes, az ajtóban kézfertőtlenítő és utána indul a “kaland”. A lakás nem nagy, de kellemesen berendezve,minden amire szükség van.Mindenhol tökéletes tisztaság és rend. A fürdő jól felszerelt,sok mindenre nem volt szükségem,de láttam 10 különböző tusfürdőt,új fogkefét,fogkrémet,szájvizet.Ez a lány nagyon felkészült.A szobában volt egy masszázságy és egy franciaágy.Mindkettő szépen előkészítve.
  • Lány külseje:

    Az ajtóban egy törölközőben fogadott,nagy mosollyal.Egy igazi bombázó,egyből oda lettem érte.Kb erre számítottam, a képei természetesen retusáltak, de nincsenek eltorzítva.Így sem állnak a képek messze a valóságtól.Szép arcú,mosolygós lány,szolidan sminkelve,nekem nagyon bejött.Hatalmas szilikoncicik, egyszerűen tökéletes testtel.Gyönyörű kerek popsi,finom bőr. Nem vagyok benne biztos hogy tényleg 40+ a hölgy, na nem az hogy hazudik,de fiatalabbnak tűnt egy kicsit. Nálam eddig viszi a pálmát.
  • Erotikus masszázs:

    Én cicis kényeztetést kértem.Az ágyra fektetett,ő pedig az ágy végéből támadt.Ledobta a törölközőt és végre csodálhattam a testét is.Először kis simogatással,puszilgatással mérte fel a terepet majd beolajozta tökéletes kebleit és azzal folytatta az izgalmas simogatást a testemen,mindenhol.Pontosan tudta mi az ami ide illik és mi az amire szükség van.Ez már önmagában a mennyekbe repített és örömmel látta ő is testi jeleimen hogy nagyon élvezem.Pillanatok alatt kőkeményre cirógatta az ezredest.
  • Levezetés:

    Én készen álltam,mint már említettem.Először cicijével simogatta,szórakoztatta a meredező hímtagom,majd ágyékon csókolt.Laza volt az egész,mintha századjára csinálnánk ugyanezt.Semmi kényelmetlenség,csak a teljes ellazulás és kikapcsolódás.Nyálas puszik a zacskóra és egyre feljebb,majd a szájába vette.Forró,bőnyálas francia,ahogy a nagy könyvben meg van írva.Tökéletes nyelvjátékkal és pont kellemes kézi rásegítéssel.A lábam között térdelt és a szemembe nézett,így folytatta.Na itt majdnem lekapcsolták a villanyt nálam,de szerintem ő is észrevette ezt és lassított a tempón.A cicik közé vette a farkam és hagyta hogy megdugjam azokat a hatalmas ciciket,ezt ajánlom mindenkinek,a látvány és az érzés...Hmm.Mellém jött oldalra és onnan folytatta a franciázást,ez tökéletes lehetőség volt hogy a popsiját és melleit kézzel is leteszteljem.A forma után a keménység is jelesre vizsgázott.Nem tudtam hibát találni.Tempós,nyálas franciáját élvezve,kőkemény popsiját markolva spricceltem el.Ezek után hagyott időt lenyugodni,letörölgetett és kávéval,üdítővel kínált.
  • Elszámolás:

    Szerintem az egész egy nagy extra.A virágcsokrot az elején átadtam,nem kérdezett,előre megbeszéltük.Diszkréten,hiszen ilyenkor a vendégnek nem ez a lényeg.Nagyon megérte,mégis korrekt.. átlagos csokornak mondanám.
  • Összkép:

    Új emberként felfrissülve távoztam,a tökéletes nőtől és a tökéletes helyről.Megmaradt minden perc,nem is lehet ezt elfelejteni,de nem is akarom.Biztosra mondhatom,hogy még megyek hozzá.Nincs hatalmas tapasztalatom,de az eddigi legjobb.
Happy Massage