• Dóri(20)

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam elsőre felvette megbeszéltünk egy kb 3 órával későbbi időpontot és mentem. Telefonon kissé közömbös volt jobban kedvelem a kedves vidám lányokat, de egyáltalán nem volt negatív...
  • Megközelítés:

    47es villamos vonala kék zöld benzinkút melletti közismert saroképület egyik lakása. Könnyő a megközelítés. Talán érdemes megkérdezni honnan nyílik ez a bejárat -melyik utcáról- , mert van innen is onnan is.
  • Helyszín:

    Újépítésű, folyosón kellett azért bolyongani. A lakás kb két hálós tiszta újszerű, rendes. Az akció helyszíne kicsi fél szobának mondanám. Az ágy ránézésre gagyinak, kicsinek tűnt, de kemény volt és stabil lehetett rajta döngetni.
  • Lány külseje:

    Főleg a mellei és a kora miatt esett a választásom a "szomszéd" lányra. A fotóknak megfelelő teljesen. Felöltözve az utcán nem fordulnék utána. Arc átlagos fiatal lányos kedves, nem egy feltűnő szépségű arc. Fogszabályzót visel ennek van egy szexepilje. Egyértelműen a mellei az erőssége. Alacsony kb 160 lehet picit hajlottt a test tartása popsi lehetne vizuálisan feszesebb. De a mellei parádésak látszatra és tapintásra is! Márpedig ezért mentem szóval megkaptam a jól markolászható tenyérbe már nem férő bájos dombokat.
  • Action:

    Van egy kis tükrös szekrény a szobában mellé álltam elém térdelt óvszeres faranciát kértem és kaptam. Inkább barátnős mint pornós volt a hangulat de teljesen élvezhető volt ez az irányzat. Lassabban úgymond alaposan szopott kis kéz használattal ami egészében kifejezetten kellemes volt. Jó volt látni/érezni, hogy a vastag dorong kitölti a száját! Ha hagyom folytatni ki is végzett volna hamarosan szerintem. Nem volt semmi extra cuppogás, öklendezés egy kellemes barátnős szopást kaptam. Ezután missziben belenyomultam a szűk puncijába és kellemesen dugtam lassan fokozva a tempót amit jól fogadott. Élvezte is a szexet vagy szeximádó vagy nem dugott pár napja -hétfő délelőtt volt- szóval lehet h a hétvégén pihent. Szex közben szereti ha a mellei nincsenek mellőzve. Itt sem akartam még elmenni kértem, h üljön belém. Itt egy hosszabb -általa diktált tempóban- lovaglás kezdődött. Egyértelműen ez a kedvence! Jó ideje lovagolt aztán a mellei közé jöttem és mellbe dugtam. Miután kellően felhúztem magam a szájába vertem! Finoman nyögdécselt sóhajtozott közben -még mindig barátnősen- kiöltötte a nyelvecskéjét és türelmesen megvárta míg az utolsó csepp g..it is a szájába fejtem. Kaptam még egy enyhe maszírozást és elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    A szájba lövést kértem, megkaptam szóval itt ennyi.
  • Összkép:

    Abszolút ajánlott kategória ha tetszenek a fotói! Én barátnős hozzáállást kaptam, lehet, h a pornóst is ki lehet belőle hozni..., de inkább a szomszéd diáklány kellemes meghágása élményre lehet szerintem számítani. Jól irányítható egyébként, kedves nincs kupi hangulat. Nekem egyszeri látogatás volt, sok szép lány van mostanában az oldalon :)
Happy Massage