• Szonja

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, kolléganője vette fel. Délután lett volna egy másik randim, de ott a hölgy kikapcsolt telefonnal "várt" az időpontban. Jáde is már a meglátogatandó hölgyek között szerepelt, hát hívtam és szerencsém volt, estére kaptam iodőpontot.
  • Megközelítés:

    Margit körút ismert intézménye. Parkolásra simán rámehet 10 perc is, vagy a Mammutban parkolsz és sétálsz egy megállót. Villamos 2 percre a háztól áll meg. Sajnos a kaputelefon elég halk, ha éppen autók mennek el, ami nem ritka, semmit se hallani. Mondjuk én már fejből tudok mindent. :)
  • Helyszín:

    Ezt a részt annyira nem szeretem, szívesen bemásolnám saját idevágó, kellően hosszú és részletes bemutatómat. Na mindegy. Szóval. 3 szoba, masszpaddal, elegendő hellyel. Szobainassal, kanapévan, van hely pakolni és rosszalkodni is. Füdőben zuhanyfülke, tusfürdők (változó választékban, általában 3-4 féle, erre fekttehetnének nagyobb hangsúlyt is). Türcsi, ok. szájvív + műanyag pohár van.
  • Lány külseje:

    Nos a képek alapján próbáltam arcot társítani Jádéhoz, ha már azok takarva vannak. Nem talált. Kellemes meglepetés, hogy igazán bájos arca van. Nem babaszépség, hanem a kicsit különleges, ami először idegennek tűnik, majd később felfedezed benne a természetes vadságot is. Alakra szerintem a képek deréktól kicsit vastagítják, a valóságban picit vékonyabb. Cicik mérete és alakja a képeknek megfelel. Fekete miniszoknya + rövid ujjú felső volt rajta, igazán csinosan festett. Átnyújtottam egy általam gondolt kis ajándékot, remélve, hogy kedvére lesz. Nagyon is eltaláltam. Jó kezdet.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből visszaérkezésemkor már csak egy body volt rajta (6-os kép), amitől rövid úton megszabadultunk az alább leírtak miatt. Meztelenül áll előttem és megkérdezte, tetszik-e nekem a látvány? Persze, hogy tetszett. :) Azért körbe is fordult, hogy jól szemügyre vehessem. Nagyon cuki volt.
    Kicsit bajban vagyok, tudniillik masszázs ugyan volt, de erről neki kellene írnia, mivel én masszíroztam őt. Tekintve, hogy este volt és kicsit fáradnak tűnt, felajánlottam neki, amit szívesen fogadott. Azért voltak pozitív visszajelzései, szóval szerintem jól érezte magát.
  • Levezetés:

    A masszázs vége felé már a popsijánál ültem, persze támaszkodva, nehogy összenyomjam a kis hölgyet, és már simogatás lett a masszázsból. Mikor a nyakára csókot leheltem, felemelte a fejét és megcsókolt. Innéttől hivatalosan is kezdetét vette a kényeztetés rész. Csókolóztunk sokáig, szenvedélyesen. Van egy kis vadság benne, amit fogadókészség esetén szabadjára is enged. Közben a kezem elkalandozott a feneke tájékára és lejjebb is. Nedvességet találtam, finoman kezelésbe vettem ezt a területet is, amire halk nyögés volt a válasz. Hátára fordult és tovább csókolóztunk, miközben ujjam finoman a nedves puncit járta be. Érezhetően tetszett neki is, testével jelezte és egyben finoman irányított is. Közben kezével már a merev farkamat fogta és egyszer csak a szájába került. Egy ideig csak a végét kóstolgatta, lágyan, óvatosan, nedvesen. Közben alá fogtam a fejének, hogy ne kelljen tartania, ezt kihasználva fogta és tövig húzta magát. Na ott lettem kész. Ismét egy meglepetés hölgy. Fiatal kora és kissé visszafogott megjelenése ellenére mestere a franciának. Innentől már csak a mélységek váltakoztak. Hol félig, hol teljesen tüntetett el a szájában, éreztem a torkát is. Fenomenálisan szopott a kis drága. Nem maradhattam adósa, ráhajoltam a puncusra. Talán egy napos borosta fogadott, de nem volt vészes, igyekeztem a kedvére tenni. egész gyorsan eljutottunk oda, ahová ilyenkor szokás. Össze ölelkeztünk, a nedves puncin kívülről siklott a farkam fel le, ahogyan ő a lábaival átkarolt. Úgy helyezkedett el, hogy véletlen se történjen "baleset". Majd hanyatt fektetett és teljes mértékben átadhattam magam egy fantasztikus kényeztetésnek, amit tovább variált kellő nyál mennyiséggel és gyakori mélyre engedéssel. Éreztem lassan közelít a vég, kértem ereszkedjen le elém és a szép kebleire engedtem az utódokat. Még kicsit utókényeztetett, majd elterültem a padon. Ő megtisztálkodott és nekem is segített. Teljesen készen voltam, csak feküdtem, ő pedig kedvesen simogatott mindenhol. olyan jól esett, hogy bele szundítottam. Aztán még sokat beszélgettünk egymást simogatva. Nagyon életre való, értelmes, intelligens lány.
  • Elszámolás:

    A kerületi átlag, másfél óráért abszolút megérte. Végén az asztalra helyeztem, nem is esett szó róla.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, eleinte távolságtartónak éreztem, de ez később teljesen eltűnt. Sőt! Talán más megírja azt is milyen a masszázs tudása. :)
Happy Massage