• LOTTI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor megláttam az oldalon, hogy LOTTI visszatért (még ha csak masszázs vonalon is), tudtam rögtön hívnom kell. Fel is hívtam reggel és ebéd utánra egyeztettünk is egyórás masszázsra amit VTR-en megerősítettem, így nyertem egy kis plusz időt.
  • Megközelítés:

    Korábbi rezidenciájához képest most a túl parton rendel, Mechwart liget környékén. Tömegközlekedéssel nem lehet gond, parkolás szerencse kérdése, rá kell számolni kis időt.
  • Helyszín:

    Régi polgári lakás,szépen felújítva. A tatami körbe van rakva tükörrel, hogy az ember minél többet lásson a történésekből.
  • Lány külseje:

    LOTTI-val már nem vagyunk idegenek egymásnak, több randit tudhatunk már magunk mögött, így meglepetés nem ért. Nagyon szép lány bájos arc, formás mellek, világbajnok popsi. Magassarkú, combfix, bugyi melltartó szettben fogadott. Megláttam és délen mozgolódás kezdődött.
  • Erotikus masszázs:

    Ajtó becsukása után finom szájra puszival üdvözöltük egymást. majd a szobába mentünk beszélgettünk kicsit, de már nem nagyon bírtam magammal, ezt észlelve elküldött fürdeni. Fürdés után visszatérve állva csókolóztunk, ledobta a törölközőmet én megszabadítottam bugyitól és melltartójától.
    Kényeztetés 1:
    Masszázspadon folytatódott a program, hasra feküdtem és lábaktól felfele kezdett el masszírozni, erogén zónákat érintve. Mikor fejemnél állt kezemet lábai közé vette, éreztem punciját. Megkért folytassuk talajon, hasra vágtam magam bár nem volt valami kellemes de a hátamon való csúszka kárpótolt.
    Kényeztetés 2
  • Levezetés:

    Miután kicsomagoltam elkezdtem melleit kényeztetni, kértem feküdjön hanyatt tatamin és így folytattam mellei kényeztetését, aztán lejjebb csusszantam és fincsi punciját nyaltam, imádom kényeztetni bár csúcsra nem jutott el de elmondása szerint jól esett neki. Hátamra parancsolt, hogy ő következik. Mondtam neki h nyugodtan facsarjon ki. Úgy gondolta kicsit kínoz előtte. Érzéki csúszkával vezette fel a franciás kényeztetést, majd mikor látta szenvedésem, megkegyelmezett és egy határozott franciával secpecc kivégzett, nagyot lőttem melleire.
    Masszázs
    Kényeztetés 2:
    megkért forduljak meg és elölről is csúszkált egy kicsit majd kölcsönös franciába fordultunk. Jó sokáig kényeztettük egymást ilyen módon, itt a hosszú kényeztetés volt a cél. Aztán nem bírtam tovább és szájába élveztem: Megvárta míg lenyugszom, utána ment rendbeszedni magát.
    A maradék időt egymás mellett fekve beszélgetéssel töltöttük
  • Elszámolás:

    Nekem LOTTI nagy kedvencem így maximálisan megérte a kapott élmény.
  • Összkép:

    Kedves, jó kedélyű dekoratív lány akivel mindenről lehet beszélgetni és nem utolsó sorban nagyon jó franciából.
Happy Massage