• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből fel is vette. szépen elcsicsegte, hogy mi a szitu, aztán fixáltunk egy időpontot. Volt még egy két időpontja dél körül, de van nála forgalom.
  • Megközelítés:

    Mindenhogy nagyon könnyű megtalálni, 11. kerület egyik legfőbb "találkozóhely" csomópontja. Parkolni viszont rémes.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű, de már kicsit lerobbant lakópark. A lakás jó, célnak megfelel, enyhe kupifeeling. Baszoba picit szagos volt, szellőztetnék néha. Az ágy jó, elég nagy, a piruett táncomat el tudom rajta járni. Hatalmas hangulat viszont nincs, ég egy hófehér lámpa a sarokban, ami jól belevilágít a szemembe, mint valami ukrán giroszosnál. Fürdőben volt összesen egy tusfürdő, meg kaptam egy törcsit, azt ennyi.
  • Lány külseje:

    A csajszi viszon nagyon jó. Nagyon kívánatos fehérneműben fogadott. Aranyos, karakteresebb kis arca van és friss, ropogós, fiatal teste. Az a segg meg gyerekek, életveszély.
  • Action:

    Kopogtam, nyílt az ajtó. A kecóban többen is vannak, ami nekem nem annyira jön be, de a kis tinitestű alkalmi partneremmel már gondolatban elkezdtem perverzkeddi, szóval tusoltam egyet gyorsan, aztán teljes harckészültségben kiálltam a csatatérre. Még állva szépen lecsatoltam a melltartóját és kis nyalcsis csók-puszik kíséretében megfogdostam azt a csodakemény seggét és megcsókolgattam melleit. Nyúlkáltam picit a bugyiban is, megcirógattam falatnyi puniját. A motorháztető kicsit borostás volt, de én attól kurvára begerjedek. Nem is tudtam hirtelen hogy folytassam, mindent egyszerre akartam vele csinálni, olyan szép és kívánatos volt mindene. Lefeküdtem hanyatt az ágyra és néztem ahogy rámozdul az őrmesterre azzal a csókos szájával. Össze-vissza szopta-verte, imádja a brét, az biztos, elnéztem volna naphosszat. A fehérneműből még mindig nem csomagoltam ki annyira kislányos volt úgy és az nekem nagyon bejön. Megfordítottam kutyusba és rámentem egy kis footjobra. A kis talpait összeszorítva húzogattam a farkamon, harisnyával borított hosszú combjait simogattam, miközben pucsító fenekében és puncijában gyönyörködtem. Néha-néha kicsit elhúztam a tanga pántját az ánuszáról és megnyalogattam kicsit, vagy az ujjammal cirógattam. Aztán az ölembe húztam, hogy twerkeljen kicsit az álló farkamon, meg a golyóimon. Miután jól megmasszírozta őket és keményen merevedtem, feltekertem egy gumit és be is tettem neki. Csusszanós forró barackjával a botomon már jobban éreztem magam. Hagytam, hagy mozogja be magát a saját tempójában, aztán a kezdeti lazát heves kefélés követett. Kutyusba toltam ahogy bírtam, alkarommal a fenekén segítettem a tempót. Libegő melleit markolásztam és néha finoman megpacskoltam, meghúzogattam. Ahogy a karommal menet közben toltam le és ahogy a lábai nyíltak szét, úgy nyögött egyre hangosabban és a haját húzva még gyakran hátra is nézett a kis könyörgő szemeivel. Egyik karjával könyökre rogyott, míg másik kezével a punciját kezdte simogatni. Megindító látvány volt...bár nem tudom mi lett vele, elfelejtettem megkérdezni. Aztán fordult egy negyedet oldalfekvésbe, felhúzta az egyik lábát, kidugta a popsiját és mondta, hogy dugjam egy kicsit így, ezt szereti. Hát úgy is kúráltam még egy kicsit, de kezdtem fáradni és a gumi is szorított, szóval ledobtam a védőt, ő pedig egyből szájába vette meggyengült testrészemet és pillanat alatt merevre szopott megint. Kérte, hogy álljak fel és ő letérdelne elém, úgy szeretné. Hát istenem ennek semmi akadálya. A tükörből úgy néztem az eseményeket, mintha pornót néznék. Isteni volt. A furulyája is. A szájából kivettem a dákóm, amit én kezdtem el verni, neki pedig betettem helyette a golyóimat. Varázsaltosan nyalókázott velük. Olyan szépen, hogy hirtelen tört rám a vég, nem kellett semmit erőltetni. Kicsit a szájába, kicsit a nyakára és a melleire is engedtem, ahogy illik. Az ember ha csinál valamit, azt csinálja rendesen.
  • Elszámolás:

    Én nem mentem rá extrákra. Első kör volt, extrákat majd lövöm a másodikon, vagy ha már unalmas a házasságunk. Egyelőre az első így is extra volt. Korrekt, aranyos olyanokkal akik vele is azok. Normálisoknak ajánlom.
  • Összkép:

    Kedves, hálás lány, ritka komoly kasznival, tényleg fiatal, hát öröm volt vele. A kéglin kicsit még lehetne javítani, de nem létfontosságú. A feneke viszont azóta is bevillan álmaimban... :D
Happy Massage